DI > Ekonomi

Monday, 18 January, 20:38

DI - 02 dec 20 kl. 21:33

Bert Karlsson får rätt mot Skatteverket efter dom i Högsta förvaltningsdomstolen
Läs mer på DI
Läs mer om:
Karlsson, Skatteverket, Högsta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bert, Karlssonfår rätt mot , Skatteverketefter , domi , Högsta förvaltningsdomstolen
Dagens PS - 05 maj 17 kl. 08:20

Bert Karlsson utsatt för kupp av storbedragare

Expressen berättar att en dömd storskojare har skrivit sig på Bert Karlssons och hans frus adress. Mannen är just nu föremål för en utredning om nya bedrägeribrott, det rör sig enligt polisen om urkundsförfalskning vilket innebär att han förfalskat någons id-handlingar, kvitton eller intyg. Varför mannen folkbokfört sig på Bert Karlssons adress är oklart, men mannens advokat tror att det kan vara ”ett skämt”, säger han till Expressen.

Dagens PS - 19 okt 18 kl. 22:39

Bert Karlsson har INTE gått i pension

Skulle pensionera sig men avslöjar i stället nytt projekt i intervju med abrupt slut på Dagens PS. ”Det blir ett 40-tal hotell utmed vägarna”, berättar den mångåriga entreprenören. I somras hette det att 73-årige Bert Karlsson slutar efter 50 år som entreprenör.

News55 - 02 aug 17 kl. 12:50

Livets ord stämmer Bert Karlsson på miljonbelopp

Turerna har varit många i schismen mellan Livets ords fastighetsbolag Krokshalls fastighets AB och Bert Karlssons företag Jokarjo. Ribbingebäcks gård, den fastighet som står i centrum för Livets ords stämningsansökan, ligger i Uppland och användes mellan september 2014 och slutet av juli 2015 som flyktingförläggning i regi av Bert Karlsson. Det var i samband med att verksamheten skulle lämna fastigheten som konflikten mellan bolagen startade, berättar Per-Olof Eurell, styrelseordförande på Krokshall fastighets AB.

Dagens PS - 16 maj 17 kl. 15:18

Bert Karlsson ”supernöjd” över flyktingvinst

GT/Expressen uppger att Bert Karlsson gör en rekordvinst efter finansnetto på 120 miljoner kronor 2016 i bolaget Jokarjo AB, som administrerar den kände affärsmannens flyktingboenden. Enligt tidningen tjänade Bert Karlsson drygt 328.767 kronor per dag på flyktingverksamheten under fjolåret.

Sydsvenskan - 15 jan 13 kl. 06:30

Bert Karlsson som förbytt

?Konstkuppen? i SVT såg jag som ett riktigt misslyckat försök till konstprogram.

Dagens PS - 23 nov 16 kl. 11:07

Bert Karlsson: ”Det här är värst av allt”

Enligt en ny undersökning har Bert Karlsson 10 procent av väljarna bakom sig om han ställer upp i riksdagsvalet. Det är starka siffror men inget som förvånar Bert. ”Nej, det finns ett motstånd till etablissemanget för att man bara kör över människor”, säger Bert Karlsson till Dagens PS.

Barometern - 14 nov 13 kl. 07:10

Bert Karlsson vill göra hotell till asylboende

Bert Karlsson vill öppna fler asylboenden i Sverige. Den riksbekante affärsmannen har exempelvis ­siktet inställt på Möre hotell i Söderåkra. Bert Karlsson öppnade sitt första asyl­boende för 22 år sedan.

YA - 24 jan 14 kl. 06:30

Bert Karlsson vill öppna asylboende

Arkivfoto: YA
Entreprenören, skivbolagsdirektören och före detta politikern Bert Karlsson vill öppna asylboende på sjukhuset. 200 sängar är redan på plats. – Det är en bra anläggning, konstaterar Bert Karlsson.

News55 - 21 nov 16 kl. 14:43

Bert Karlsson: “Bedrövligt hur man behandlar Sveriges äldre”

Under måndagen stod det klart att den tidigare partiledaren för det högerpopulistiska partiet Ny demokrati, Bert Karlsson, öppnar upp för möjligheten att eventuellt ge sig i kast med politiken igen, skriver Skaraborgs läns tidning. – Jag har inte bestämt mig än men jag har tankar på det. Om partierna inte skärper till sig ordentligt och tar sig en titt på vad som händer i världen, säger Bert Karlsson till News55.

News55 - 14 apr 16 kl. 11:57

Bert Karlsson vill anmäla bostadsministern: ”De ska fan få betala tillbaka för det”

Under torsdagen publicerade Expressen bilder på när bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) under en middag satt vid samma bord som företrädare för fascistiska Grå Vargarna.       LÄS MER: Bert Karlssons knivuttalande leder till stämning ”Har säkert käkat middag med Bert Karlsson” När Expressen bad om en kommentar angående bilderna var det Mehmet Kaplans pressekreterare, Hakim Belarbi, som svarade på tidningens frågor om varför bostadsministern åt middag med dessa personer: – Du försöker ju associera honom med den här personen för att de har varit i samma rum. Det finns massor av tillställningar, sade han till tidningen, och fortsatte: – Du kan ju säkert hitta kungen på samma bild som en knäppskalle för att han varit på en representativ middag.

News55 - 03 aug 18 kl. 12:31

Efter 50 år – nu lägger Bert Karlsson av

Efter mer än 50 år som entreprenör har Bert Karlsson nu tagit ett avgörande beslut. Mångsysslaren och mångmiljonären som ägnat sig åt allt från sommarland och schlagermusik till att leda det högerpopulistiska partiet Ny demokrati och senare driva flyktingförläggningar har bestämt sig för att växla ner. – Jag är 73 år, det är bara att inse det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.