Aftonbladet > Opinion

Saturday, 23 January, 21:44

Aftonbladet - 02 dec 20 kl. 19:45

Hög tid att polisen städar i kanalerna
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög tidatt , polisen, städari , kanalerna
SvD - 07 jan 13 kl. 18:35

Polisen dödar fler i Sverige än i Norge

Toppar listan över antalet skjutningar i Norden..

SR - 18 jul 19 kl. 10:45

Polisen dödar allt fler i Rio de Janeiro

I Brasilien har antalet civila som dödats av polis i Rio de Janeiro ökat med en femtedel i år jämfört med samma tidsperiod 2018. Delstatens guvernör, Wilson Witzel, som tillhör yttersta högern inom brasiliansk politik säger att dödstalen kommer fortsätta öka..

YLE - 25 aug 17 kl. 06:02

Polisen litar på Twitters räckvidd - kommunikationen under Åboattacken får både ros och ris

I fredags var det många som letade efter färsk och pålitlig information om knivattacken i Åbo. Polisen valde att i första hand kommunicera via mikrobloggen Twitter under de första timmarna. Kommunikationsexpert Jessica Pettersson ger informationsgången under och efter attacken både ris och ros.

Dagensanalys.se - 05 jun 16 kl. 13:38

Tänk om Polisen förstod sig på Big Data

Jag fick två brev från Polisen den gångna veckan. Det första kom fem dagar efter att jag besökt min lokala polisstation och bekräftade i en tjock bibba papper med skrivmaskinsliknande text att min anmälan om kontokortsbedrägeri var registrerad. Det andra kom dagen efter för att meddela att utredningen var nerlagd i brist på utredningsuppslag.

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 18:37

Chefredaktören på Mittmedia: ”Alla inser givetvis att all framtid ligger i de digitala kanalerna”

Den som vill bilda sig en uppfattning om dagsläget och framtidstron inom den svenska landsortspressen gör rätt i att söka kontakt med Daniel Nordström som är chefredaktör på Mittmedia. Han är en av de offensiva mittfältarna, chefredaktör för en grupp av tidningar, som är en av de mäktigaste mediekoncernerna utanför storstäderna. Vi fick en pratstund med Daniel och hans syn på framtiden och tidningsbranschen i synnerhet.

HBL - 25 nov 14 kl. 12:18

Psykos kan vara orsak till att mammor dödar sina barn

Mentala problem, till exempel depression av psykotisk grad kan ligga bakom dåd där barn dödas, uppskattar Mirjam Kalland, generalsekreterare för Mannerheims barnskyddsförbund.– Ofta är det en kombination av mentala problem och svårigheter som hopar sig, till exempel en instundande skilsmässa, som ligger bakom tragedier av det här slaget. Samtidigt är det förstås så att varje fall är unikt och gömmer en livshistoria som gradvis har lett till dådet.

News55 - 08 dec 15 kl. 06:17

Jan Scherman: Så diskriminerar TV-kanalerna miljoner äldre

I en krönika i Svenska Dagbladet skriver Jan Scherman om hur miljoner äldre tv-tittare inte längre tycks räknas när kanalerna inte inser värdet av linjär-tv med program på bestämda sändningstider. För trots allt prat om den traditionella televisionens död visar det sig att liket i högsta grad lever. Scherman tar Solsidan, Bonde söker fru, Skavlan, På Spåret och så här till jul Kalle och hans vänner (som förra året hade 3,7 miljoner tittare) som exempel på program som samlar familjen vid särskilda tidpunkter.

Sydsvenskan - 28 apr 12 kl. 08:30

Anette Novak: Idag ? när de största kanalerna heter Facebook och Google ? ska vi inte vräka närmare sju miljarder skattekronor på TV och radio.

En av grunderna för en levande demokrati är öppen och fri debatt. För att inte en ideologi ska dominera medierna och därmed skaffa sig ett alltför starkt grepp om våra hjärtan och sinnen har statsmakterna skapat ett antal finansiella kryckor.En kallas presstöd.

Skånskan - 12 dec 18 kl. 05:00

Ju­dar ska få känna trygg­het

An­ti­se­mi­tismen ökar i Europa, 80 år ef­ter att na­zisterna in­ledde För­in­tel­sen på all­var. En stor stu­die av EU:s byrå för grund­läg­gan­de rät­tig­heter visar att 90 pro­cent av ju­darna i de 18 eu­ro­pe­is­ka länder som in­går i un­der­sök­ningen an­ser att an­ti­se­mi­tismen ökat de senaste fem åren.
Si­tua­tionen för ju­darna i Malmö har upp­märk­sammats även in­ter­na­tio­nellt de senaste åren.

Dagensanalys.se - 29 maj 19 kl. 09:20

Vi spenderar mindre tid på Facebook

Vi lägger allt mindre tid på Facebook, visar en ny rapport från eMarketer. eMarketer har undersökt hur mycket tid amerikaner i genomsnitt spenderar dagligen på de sociala kanalerna Facebook, Snapchat och Instagram. Deras siffror visar att vi i genomsnitt spenderade 38 minuter per dag på Facebook under 2018, en minskning från 41 minuter 2017.

Nyheter 24 - 27 sep 13 kl. 09:18

"Snart dödar polisen den första supportern"Kaos även innan match

Alla som följde Stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK på Tele2 Arena fick se en fin match som slutade 2?2. Men utanför arenan utspelade sig desto dystrare scener.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.