Aftonbladet > Opinion

Saturday, 16 January, 15:09

Aftonbladet - 02 dec 20 kl. 16:00

Fortsätter det så här är Sabuni snart borta
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sabuni

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsätter det här är , Sabunisnart , borta
Aftonbladet - 3 timmar sedan

Lena Mellin: ”Det Nyamko Sabuni föreslår är väldigt konstigt”

▸ Liberalerna ligger uruselt till i opinionsundersökningarna. Och nu får partiledaren Nyamko Sabuni svidande kritik från de egna leden..

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Intern kritik mot Nyamko Sabuni efter migrationskrav

▸ Väljarstödet sjunker och nu kritiserar toppnamn i Liberalerna öppet Nyamko Sabuni..

Alliansfritt Sverige - 23 nov 11 kl. 05:00

CSN och Sabuni (FP) ska "hjälpa" skolkare

SMART. Centrala Studiestödsnämnden (CSN) går idag ut med att de vid årsskiftet ska ändra sina regler så att mer skolk ska rapporteras in. SvD skriver:
De nuvarande riktlinjerna för skolk, som har gällt sedan 2003, innebär att gymnasieskolorna ska rapportera in skolkare när de har varit borta 20 procent under en period, exempelvis under en månad.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:08

Sabuni om sitt avhopp

Foto: Scanpix
Nyamko Sabuni (FP), jämställdhets- och biträdande utbildningsminister har lämnat regeringen på egen begäran. "Jag är mest nöjd med att jag alltid gjort det jag lovat mina väljare", sade hon vid en pressträff.
- Jag är mest nöjd med att jag alltid gjort det jag lovat mina väljare, sade Nyamko Sabuni vid pressträffen.

TA - 21 jan 13 kl. 08:31

Arnholm ersätter Sabuni i regeringen

Foto: Scanpix
Nyamko Sabuni (FP), jämställdhets- och biträdande utbildningsminister har lämnat regeringen på egen begäran. Maria Arnholm blir nytt statsråd. Hon har varit Sabunis statssekreterare sedan i fjol.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 11:12

Åhusbo nytt statsråd efter Sabuni

Foto: Scanpix
Maria Arnholm (FP) blir nytt statsråd efter partikamraten Nyamko Sabuni som avgår från sin post som jämställdhets- och biträdande utbildningsminister. Arnholm, som är sommarboende i Åhus, har varit Sabunis statssekreterare sedan i fjol.
- Jämställdhet går som en röd tråd genom mitt politiska engagemang, sade Maria Arnholm på pressträffen.

DN - 29 jan 18 kl. 19:00

Nyamko Sabuni fick nobben för nästan alla förslag mot hedersförtryck

Efter att ha slutat som minister har Nyamko Sabuni hållt sig borta från politiken – och valt att ligga lågt. Men i frågan om hedersförtyck vill hon inte längre hålla tyst.  ”Det svenska samhället måste agera mycket kraftfullare när våldsamma traditioner får fäste.

Skånskan - 17 jun 19 kl. 05:30

Sabuni allt när­ma­re

I takt med att allt fler länsförbund i par­tiet Liberalerna of­fent­lig­gör re­sul­tatet av sina med­lems­om­röst­ningar om nästa par­ti­le­da­re rycker Nyamko Sabuni fram som en allt mer san­no­lik seg­ra­re i kampen. Senast var det Skåne­li­be­ralerna som inte alls ovän­tat med­delade att mer än två tred­je­delar av dem som röstat stöder Sabuni.
Även om val­del­ta­gan­det var klart lägre än i EU-valet, un­der 44 pro­cent, skulle det vara svårt för ­led­ningen att gå förbi re­sul­tatet.

Cornucopia - 29 jun 19 kl. 16:50

Nyamko Sabuni blev ny partiledare för Liberalerna

Som väntat efter att övriga kandidater hoppat av valde Nyamko Sabuni till partiledare för Liberalerna på partiets landsmöte. I sitt tal sade hon att staten ska vara som en snäll storasyster.
Slut med ståndaktig politik?

Skånskan - 03 jul 19 kl. 04:30

Sabuni gläntar på flera dörrar

För­vänt­ningarna på Nyamko Sabuni är stora när hon i kväll äntrar scenen i Al­me­da­len i Vis­by för första gången. Hon valdes till par­tiet Li­be­ralernas par­ti­le­da­re så sent som i fre­dags.
Då var hon myc­ket för­sik­tig i sitt tack­tal och på press­kon­fe­rensen ef­ter­åt.

Nyheter 24 - 01 jul 11 kl. 08:16

Sabuni glömde kranen på - förstörde grannlägenheter


En stressad Nyamko Sabuni glömde att stänga av vattnet när hon skulle vattna sina orkidéer. Rann ner vatten till grannen. STOCKHOLM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.