DI > Ekonomi

Friday, 22 January, 00:09

DI - 02 dec 20 kl. 10:08

Efter buden: Entra uppmanar ägarna att hålla i aktierna – ska göra ny värdering
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter buden, Entra, uppmanar, ägarnaatt , hållai , aktierna, ska göra ny värdering
DalaDemokraten - 10 dec 17 kl. 09:56

Två lösa hästar i trädgård utanför Rättvik – polisen uppmanar ägarna att höra av sig

Polisen i Dalarna säger att en person tipsat om två lösa hästar i en trädgård strax utanför Rättvik..

Uppsalanyheter.se - 31 mar 14 kl. 17:44

S uppmanar Ahlstedt att ta timeout från upphandlingar

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Ahlstedts (M) dubbla stolar i den borgerliga majoritetens IT-privatisering fortsätter att väcka frågor. Nu uppmanar S att Ahlstedt tar en timeout från alla stora upphandlingar.Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Ahlstedts (M) dubbla stolar i den borgerliga majoritetens IT-privatisering fortsätter att väcka frågor.

Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 08:23

Fårägarna måste ha bättre stängsel

Foto: TT
Mathias Lundvik, Wolves in Scandinavia, skriver att föreningen inte kommer att överklaga beslutet om skyddsjakt, men uppmanar Skånes fårägare att sätta upp bättre stängsel inför framtiden.
Jag och föreningen Wolves in Scandinavia känner med fårägarna som förlorar sina djur på grund av varg. Men har ingen förståelse vad gäller deras fårstängsel.

Helsingborgs Dagblad - 14 sep 12 kl. 07:57

Ägarna röstade för NHL-lockout

En NHL-lockout rycker allt närmare sedan både spelarna och ligaägarna förkastat de lagda buden. Under ägarmötet i New York på torsdagen röstades för att en lockout ska inledas när det nuvarande kollektivavtalet går ut på lördagen (klockan 6 söndag morgon svensk tid). "Det har varit vår ståndpunkt från början..

Eurosport - 14 sep 12 kl. 07:55

Ishockey - NHL - Ägarna eniga - röstade för NHL-lockout: "Ser inte bra ut"

En NHL-lockout rycker allt närmare sedan både spelarna och ligaägarna förkastat de lagda buden. "Just nu ser det inte bra ut", säger superstjärnan Sidney Crosby..

Västerbottens Folkblad - 13 feb 18 kl. 16:32

Polisen uppmanar till extra lugn

Det har under dagen fallit en hel del snö i Västerbotten – nu uppmanar polisen till försiktighet. SMHI har tidigare utfärdat en Klass 1-varning för snöfall efter Västerbottenskusten. Nu uppmanar polisen trafikanter att vara försiktiga på vägarna.

Skånskan - 24 dec 18 kl. 09:01

Trafikverket: Ta det lugnt på vägarna

Skåne Julhelgen är en av de mest trafikerade tiderna på året. Trafikverket uppmanar samtliga trafikanter till försiktighet.Snö och is gör vägarna hala och osäkra under julaftonsförmiddagen.

BT - 28 okt 13 kl. 14:25

Trafikverket varnar: "Ge er inte ut på vägarna i Sjuhärad"

Få de senaste rapporterna om läget i trafiken i Sjuhärad och Sverige. Sex av Västtrafiks busslinjer som inte trafikeras på grund av vädret. Linje 150, 155 och 159 i Borås samt linje 351 mellan Lockeryd och Tranemo, linje 360 mellan Borås och Svenljunga och linje 404 mellan Borås och Bollebygd.

Nyan - 03 feb 19 kl. 12:40

”Inte säkert ute på vägarna”

Landskapets vägunderhållsenhet har totalt 27 fordon ute för att röja vägarna från all snö.
– Jag tippar på en 35-40 centimeter, säger Robert Kalsson som inte sett något liknande på sju år.   Man prioriterar de stora vägarna men de mindre vägarna kan vara svårframkomliga efter dagens digra snöfall.

BT - 22 dec 14 kl. 13:04

Fortsatt risk för halka på vägarna

Se upp för halkan! Julfirare som är ute på vägarna i dag får se upp.På flera håll finns risk för snö- eller ishalka, samtidigt som den 22 december redan från början är en av de farligaste trafikdagarna på året.

YLE - 16 jan 15 kl. 07:33

Dåligt före på vägarna

Väglaget är nu dåligt i stora delar av södra och mellersta Finland och flera mindre olyckor har redan inträffat. Trafikverket och polisen uppmanar folk att ta det försiktigt i trafiken. - Föret är nog väldigt dåligt, konstaterar äldre konstapel Jeanette Rönnqvist när Yle Nyheter ringde upp henne strax före klockan 8.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.