Resume > Ekonomi

Friday, 22 January, 01:11

Resume - 02 dec 20 kl. 10:03

Malin von Werder: Därför misstänkliggörs kreativitetI sin sista krönika för året reflekterar Malin von Werder över vad som gör en kreatör till en bra reklamkreatör och hur det kommer sig att kreativitet ofta misstänkliggörs. Dessutom ställer hon sig frågan varför så många talangfulla reklamkreatörer lämnar branschen för att skapa egna plattformar..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Werder, Malin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, von, WerderDärför , misstänkliggörs, kreativitet
Corren - 03 okt 13 kl. 12:04

Staffan Danielsson (C): Corren försöker misstänkliggöra mig

"Christian Dahlgren tar upp frågor som jag diskuterat och försöker misstänkliggöra mig.".

Världen Idag - 20 nov 13 kl. 12:00

”De vill misstänkliggöra oss”

"Aftonbladets artiklar syftar enbart till att skuldbelägga kristnas ideella engagemang och misstänkliggöra kristen verksamhet", skriver Börje Claesson, vd för DBC Media AB, bolaget som driver den kristna kanalen.I söndags skrev Aftonbladet om en 72-årig kvinna som valt att ändra i sitt testamente från att hela kvarlåtenskapen skulle tillfalla Djurens vänner till att Kanal 10 fick hälften och djurskyddsorganisationen hälften, förutom en mindre summa till ett fadderbarn.Visserligen s.

Sydsvenskan - 04 feb 14 kl. 13:32

Okunskap om halal leder till att människor misstänkliggörs

I Sverige finns det många muslimer, infödda eller hitflyttade. Trotts detta har många inte accepterat muslimer som en del av det svenska samhället. I debatten om halalmat i Svedala hörs kommentarer som ”Skicka hem dem och låt våra barn få riktigt mat” (denna är från en intervju i Studio Ett i Sveriges radio).

UNT - 05 sep 14 kl. 15:00

Shekarabi misstänkliggör oss

Ardalan Shekarabi misstänkliggör mig och mina kolleger i andra vård- och omsorgsföretag, skriver Lotta Wiström i en replik..

SvD - 06 okt 14 kl. 11:40

”Lusten dämpas när de misstänkliggör oss”

Vänsterpartiet är överens med regeringen: vinstjakten i välfärden ska stoppas. Vinsterna ska i huvudsak återinvesteras i verksamheten. Men mödravårdsgrundaren Christina Wahlström är besviken.

SvD - 01 jul 15 kl. 15:00

”Lagförslag riskerar att misstänkliggöra muslimer”

Det finns en rad problem med regeringens förslag på att komma åt dem som ansluter sig till IS. Risken är stor att rättssäkerheten åsidosätts och att muslimer som grupp misstänkliggörs, skriver debattören Zakarias Zouhir..

DalaDemokraten - 14 aug 15 kl. 08:37

De apatiska barnen misstänkliggörs fortfarande!

Det råder total tystnad kring svensk asylpolitik vad gäller svårt traumatiserade flyktingfamiljer med bland annat apatiska barn. Ingen ska tro att misstänkliggörandet av de apatiska barnen har upphört. Flyktingfamiljer med traumatiserade barn får avvisningsbeslut och deportationerna fortsätter..

SVT Debatt - 18 okt 16 kl. 15:42

”Misstänkliggör inte intentionerna med att förbättra LSS”

”Att misstänkliggöra intentionerna med att förbättra LSS är inte konstruktivt och hjälper inte dem som är beroende av den”, skiver Anna-Lena Sörenson (S)..

Sydsvenskan - 20 okt 16 kl. 18:22

Etiskt försvarbart. Alternativet är godtycke som misstänkliggör.

Medicinska åldersbedömningar av unga ensamkommande gör asylsystemet mer rättssäkert. De som har asylskäl ska få stanna i landet – och inte misstänkliggöras. .

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 16 kl. 18:22

Etiskt försvarbart. Alternativet är godtycke som misstänkliggör.

Medicinska åldersbedömningar av unga ensamkommande gör asylsystemet mer rättssäkert. De som har asylskäl ska få stanna i landet – och inte misstänkliggöras. .

GöteborgsPosten - 15 maj 18 kl. 23:05

Religionsdebatt: "Minoriteter misstänkliggörs i Sverige idag"

Böneutrop, religionen, sociala insatser och främlingsfientlighet debatterades när tio partier möttes i Nasirmoskén på tisdagskvällen.
– Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att religionsfriheten är ifrågasatt i Sverige idag. Det är en skrämmande utveckling.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.