Resume > Ekonomi

Friday, 22 January, 01:10

Resume - 02 dec 20 kl. 10:05

Fackförbundet Handels väljer RuthEfter en upphandling väljer fackförbundet Handels reklambyrån Ruth som ny strategisk och kreativ partner. Arbetet är redan i full gång, och de första resultatet av samarbetet blir synliga efter årsskiftet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Handels, Ruth

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fackförbundet, Handels, väljer, Ruth
YLE - 24 maj 14 kl. 04:29

Fackförbundet Pro väljer Rinnes efterträdare

Fackförbundet Pro väljer ny ordförande efter Antti Rinne idag. Kampen står mellan fyra kandidater. Rinne som tidigare innehade posten valdes nyligen till partiordförande för Socialdemokraterna, vilket är orsaken till att Pro nu behöver en ny ordförande.

BT - 31 maj 12 kl. 11:16

Handels säljer Lundinaktier

Fackförbundet Handels säljer sina aktier i Lundin Petroleum och följer därmed försäkringsbolaget Folksams exempel.
- Så fort vi fick veta att Folksam skulle sälja sina aktier bestämde vi oss för att sälja våra. Vi har redan gett säljordern, säger Handels ordförande Lars-Anders Häggström till förbundets tidning Handelsnytt.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Även Handels säljer Lundinaktier

Fackförbundet Handels säljer sina aktier i Lundin Petroleum och följer därmed försäkringsbolaget Folksams exempel. ? Så fort vi fick veta att Folksam skulle sälja sina aktier bestämde vi oss för att sälja våra.

DI - 31 maj 12 kl. 11:19

Handels säljer Lundinaktierna

Fackförbundet Handels säljer sina aktier i Lundin Petroleum och följer därmed försäkringsbolaget Folksams exempel..

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 12 kl. 12:00

Även Handels säljer Lundinaktier

Fackförbundet Handels säljer sina aktier i Lundin Petroleum och följer därmed försäkringsbolaget Folksams exempel..

Expressen Dina Pengar - 31 maj 12 kl. 11:33

Handels säljer Lundinaktier

STOCKHOLM. Fackförbundet Handels säljer sina aktier i Lundin Petroleum och följer därmed försäkringsbolaget Folksams exempel..

Barometern - 15 sep 17 kl. 06:00

Fackförbundet Kommunal tar parti i kyrkovalet

Fackförbundet Kommunal har 6 000 medlemmar som arbetar i Svenska kyrkan. Och facket väljer att ta tydligt ställning i valet. – Vi vill att medlemmarna ska ha en bra arbetsmiljö, säger Kommunals ord­förande Tobias Baudin..

SvD - 14 jul 16 kl. 16:31

Handels oroat över kemikalier i butiksluft

Fackförbundet Handels är oroliga för sina medlemmar efter Greenpeace rapport om kemikalier i friluftsbutiker. Men inga åtgärder vidtas innan det står klart hur skadliga kemikalierna är. – Vi följer utvecklingen, men man bör titta på de här kemikalierna skyndsamt, säger Krister Colde på Handels..

YLE - 04 apr 17 kl. 17:57

Raseborgare vill leda fackförbundet JHL

Förbundet för den offentliga sektorn och välfärdsområdena, JHL, väljer ny ordförande i juni. Branschchef Håkan Ekström från Raseborg, 50, meddelar att han ställer sig till förfogande för uppgiften. Sedan tidigare är det klart att nuvarande ordföranden Päivi Niemi-Laine, 49, är redo att fortsätta som ordförande.

HBL - 12 dec 13 kl. 12:21

Fackförbundet Pro kritiserar försäljningen av elnätet

Energibolaget Fortums beslut att sälja sitt elnät i Finland var en ordentlig tabbe, anser tjänstemannaförbundet Pro. Förbundet anser att den finländska ägarandelen i det nya bolaget närmast är ett spel för gallerierna. Pro betonar att elnätet är en del av samhällets basinfrastruktur som borde hållas i inhemska händer.

Expressen - 11 mar 19 kl. 21:11

Kritiken mot SVT – från fackförbundet

Lina Thomsgård och Daniel Sjölin har vittnat om hur de av SVT tvingats välja: sitt jobb eller sin föräldraledighet. I en text på Expressen Kultur har Daniel Sjölin krävt ett stopp på ”SVT:s rovdrift på utsatta frilansare” – och kanalen får nu hård kritik från sitt fackförbund. – Vi kan absolut bli bättre på att förklara förväntningarna och förutsättningarna som följer med de olika anställningsformerna, säger SVT:s HR- och kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.