GlobeNewswire > Ekonomi

Wednesday, 20 January, 20:59

GlobeNewswire - 02 dec 20 kl. 08:50

Aktias fonder blir tillgängliga för privatplacerare via NordnetPressmeddelande 2.12.2020 Nordnet Finlands fondurval som består över 60 fondbolag utvidgas när Aktias, Nordens bästa kapitalförvaltare, fonder blir tillgängliga för Nordnets över 350 000 finländska kunder. Samtidigt får Nordnets kunder i Sverige möjlighet att placera i Aktias fonder.
Aktia har ingått ett distributionsavtal gällande fonder med Nordnet.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Nordnet, Finlands, Aktias, Nordnets, Sverige, Aktiafonder, Aktia Nordic Micro Cap, Nordic Small Cap, Aktia Europe Small Cap, Aktia, Nordens, Morningstars, Finland, Suvi Tuppurainen, Nordnet Finland, Niina Bergring, Kapitalförvaltningen, Jan Brännback, Lähdesmäki, Haahtela, Thylin, Bergman, Sami Räsänen, Tuppurainen, Bergring, Åbo, Uleåborgsregionerna, Nasdaq Helsinki Oy, Norge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktias, fonderblir , tillgängligaför , privatplacerare, via, Nordnet
Sydsvenskan - 28 jul 12 kl. 00:06

Maria Wetterstrand: Chefer bör uppmana sina anställda att vara lediga på semestern snarare än att kräva att de är tillgängliga för jobb.

Jobbar du på semestern? Det är tydligen ett utbrett fenomen, i alla fall om man ska tro nyhetsrapporteringen under sommaren. Vilket, efter närmare granskning, inte är helt självklart.

YA - 28 aug 14 kl. 06:30

Vallokalerna ska vara tillgängliga för alla

De nya tillgänglighetsreglerna i vallokalerna gäller från den 28 januari. Nu hoppas Ystads tillgänglighetsråd att kommunen lever upp till kraven inför det stundande valet.
–  Jag har tillskrivit valnämnden i Ystad om att den borde anlita en tillgänglighetsrådgivare för att se att kommunens vallokaler verkligen är tillgängliga enligt lagen.

Dagensanalys.se - 28 apr 17 kl. 09:31

Comscore gör sina synlighetsmätningar tillgängliga gratis

Comscore meddelade tidigare i veckan att de till sommaren kommer göra mätningar av annonsers synlighet tillgängliga helt gratis genom en självservice-funktion, ett initiativ som applåderas av IAB. Comscore menar att synlighet är grundläggande för att kunna mäta hur lyckad en annons är. Inte för att synligheten är målet med annonsen, utan för att du ska kunna mäta andra saker som är viktiga för din annons.

SmålandsPosten - 09 maj 14 kl. 07:01

Gör Växjö till Sveriges mest tillgängliga kommun

Inom kort presenteras Tillgänglighetsbarometern, där kommuners insatser för att förbättra tillgänglighet betygsätts. Redan nu står det klart att Växjö tar kliv framåt, skriver Eva Enkvist, ordförande DHR Växjö, Jan Karlsson, Idé och kunskapscentrum i Kronobergs län, Jennie Hedrén-Hasselros, ordförande Neuroför­bundet Kronoberg och Eywind Zaar-den Dulk, Humana Assistans AB. Vi vill uppmana Växjö, som förra året var bäst i länet att sätta målet att bli mest tillgängligt i landet och tillsammans med övriga kommuner i länet arbeta för att Kronoberg ska bli tillgängligt för alla.

Regeringen - 24 feb 17 kl. 14:55

Uppdrag till Myndigheten för tillgängliga medier att göra en översyn av tillgången till tillgängliga läromedel från förskola till högskola

Regeringen uppdrar åt Myndigheten för tillgängliga medier (MTM) att i samverkan med Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) göra en översyn av tillgången till läromedel som är anpassade för personer med funktionsnedsättning från förskola till högskola. Uppdraget ska redovisas till Regeringskansliet (Kulturdepartementet och Utbildningsdepartementet) senast den 31 januari 2018..

Regeringen - 18 mar 14 kl. 10:30

Myndigheten för tillgängliga medier tar över ansvaret för lättläst litteratur

I dag lämnas propositionen "Lättare att läsa" till riksdagen. I propositionen föreslår regeringen att Myndigheten för tillgängliga medier tar över ansvaret för lättläst litteratur och nyhetsförmedling från och med 2015. Regeringen föreslår samtidigt att statens stöd till Centrum för lättläst avvecklas.

Regeringen - 12 feb 15 kl. 10:08

Museerna ska göras mer tillgängliga i hela landet

Regeringen har i dag fattat beslut om tilläggsdirektiv till Museiutredningen 2014/15. Den särskilda utredaren Clas-Uno Frykholm ska inom ramen för sin översyn av den statliga museipolitiken nu även analysera och föreslå hur verksamhet och samlingar vid de centrala museerna i högre utsträckning kan göras mer tillgängliga i hela landet. Utredningen ska vara slutförd senast den 15 oktober 2015.

Cornucopia - 24 aug 16 kl. 09:26

"Bostadbristen" - över 35 497 bostäder tillgängliga - 7 675 lägenheter i Stockholm

Det finns ingen bostadsbrist i Sverige eller ens i Stockholm, där det just nu finns minst 7 675 lägenheter tillgängliga för den som vill flytta. Den enda boendeformen är nämligen inte ett centralt beläget förstahandskontrakt på en hyresreglerad lägenhet.En bostad kan inte definieras som ett hyresreglerat förstahandskontrakt i attraktivt läge.

Cornucopia - 03 jul 18 kl. 10:21

ÖB: Skarp verksamhet och tillgängliga förband första prioritet före värnpliktsutbildning

I en intervju med bloggen säger Sveriges överbefälhavare Micael Bydén att skarp verksamhet och tillgängliga förband är första prioritet före volymutbildning av värnpliktiga. Försvarsmakten kommer dock behöva hitta en ny balans kring sättet att jobba med förbandsproduktion och personalfrågor.Överbefälhavare Micael BydénÄven om man nu går upp till 4 000 värnpliktsutbildade om året gör Försvarsmakten inget avkall på skarp verksamhet, om det så är havs- eller luftbaserad incidentberedskap eller skarpt stöd till samhället som helikoptrar till skogsbränder.

HBL - 06 jun 13 kl. 15:03

Väderobservationer fritt tillgängliga för alla

Nu finns en mängd väderdata fritt tillgängligt via Meteorologiska institutet. Det handlar bland annat om väder- och havsobservationer. Dessutom finns satellitbilder, åskdata och Trafikverkets observationer av vädret på vägarna tillgängliga.

UNT - 12 okt 15 kl. 16:24

Badplatserna ska vara tillgängliga

Tillgänglighet Vi på Uppsala kommun arbetar aktivt med att göra våra badplatser tillgängliga för alla, med eller utan funktionsnedsättning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.