Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 20 January, 12:04

Aftonbladet - 01 dec 20 kl. 22:07

Ungersk toppolitiker flydde från sexfesten – genom fönstret▸ Polisen i Bryssel bröt in och stoppade en vild sexfest i fredags kväll..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungersk, toppolitiker, flyddefrån , sexfestengenom , fönstret
Expressen - 04 mar 19 kl. 20:45

Falcon-mannen flydde - greps efter dramatisk polisjakt

Affärsmannen Max Serwin - kallad Falcon-mannen – flydde från ungersk gränspolis i samband med gripandet och försökte ta sig in Ukraina.Expressens kan i dag avslöja hur svensken under stor dramatik blev inringad och tvingades ge upp.– Ungersk polis grep honom i en by i närheten, säger åklagaren László Szilágyi till Expressen..

Cornucopia - 17 feb 15 kl. 11:04

IQ hos svenska toppolitiker: Vem som helst kan bli partiledare

Enligt uppgifter om svenska toppolitikers IQ, så är det glädjande beskedet att vem som helst kan bli partiledare eller toppolitiker. Begränsad intelligens och tankeförmåga är ingen begränsning, speciellt inte om man som aspirerande makthavare väljer att söka sig till de socialistiska partierna, även om toppolitikerna generellt ligger över 100 i IQ,

Jag har varit i kontakt med källor som yrkesmässigt gör psykiatriska utredningar, i vilka det alltid ingår IQ-tester. Det kan handla om allt från rättsmedicinska utredningar, till utredningar kring våra neuropsykiatriska modesyndrom som autismspektrumstörningar ("Aspergers"), ADHD etc, utredningar av människor som mår dåligt eller för den delen tester åt industrin vid rekryteringar av nyckelpersonal.

Nyheter 24 - 20 sep 15 kl. 10:32

De flydde för livet – nu får pojken träffa Christiano Ronaldo

Tidigare under september var det en ungersk reporter som tappade det fullständigt. Hon började sparka flyktingar som sprang förbi henne vilket bland annat fångades på film.LÄS MER: Här sparkar reportern ner människor på flyktEn av personerna på flykt som utsattes för journalistens attack var Uosama Alabed Almohsen.

Expressen - 11 apr 19 kl. 07:00

Affärsmannen flydde med lyxklockor för 1,4 miljoner

Max Serwin – utpekad som en av nyckelpersonerna i pensionshärvan kring Falcon Funds – har blivit av med några av sina käraste ägodelar.Kronofogden har lagt beslag på affärsmannens tre exklusiva klockor med nypris på 1,4 miljoner kronor.Klockorna hade Serwin med sig när han försökte fly över den ungersk-ukrainska gränsen.

Dagens PS - 11 apr 19 kl. 08:37

Jagad affärsman flydde med lyxklockor

Klockorna uppges vara äkta och värda 1,4 miljoner kronor. Dina Pengar i Expressen berättar nu på torsdagsmorgonen att den utpekade huvudmannen i Falcon Funds-härvan, Max Serwin, tog till flykten med sina lyxklockor men att klockorna nu har beslagtagits av Kronofogden. Klockorna som enligt artikeln är värda 1,4 miljoner kronor upptäcktes när den misstänkte fondskojaren försökte fly över den ungersk-ukrainska gränsen.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 15 kl. 09:11

Ungersk Gulasch hos SPF Seniorerna Annetorp, Glumslöv

Föreningen hade möte den 11 mars. Temat var: Ungern som turistland. Det var Gabor Resor från Göteborg som svarade för programmet.

Dagens PS - 23 jan 17 kl. 08:14

Toppolitiker i risk efter riksdagens blunder

Svenska toppolitiker har varit utsatta för en datasäkerhetsrisk under minst en månads tid. Trots ”starka larmrapporter” har missen inte åtgärdats och man har dessutom förnekat att hoten funnits. Det rapporterar Dagens Nyheter som avslöjar att hackare kunnat komma över viktiga dokument samt avlyssna och spionera på riksdagen via webbkameror och mikrofoner.

Dagens PS - 16 feb 17 kl. 11:24

Toppolitiker fasar över Trumps lyxklubb

Att Donald Trump skötte de känsliga diskussionerna mitt framför lyxklubbens middagsgäster får toppolitiker att se rött. (Foto: TT) I helgen fick förmögna medlemmar i president Donald Trumps klubb Mar-A-Lago i Florida en unik inblick i hur världspolitik utspelas mellan två av världens mäktigaste män – mitt under brinnande kris. Under middagen med japans premiärminister Shinzo Abe fick de två världsledarna beskedet om att Nordkorea avfyrat nya missiltester och följande samtal blev snabbt Twitter-historia, rapporterar New York Times.

SvD - 04 jan 12 kl. 10:31

Ungersk valuta på ny bottennivå

Ungersk kris. Forinten sjunker kraftigt ? räntan stiger..

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 12 kl. 05:59

Ungersk författare flyr till Kanada

Akos Kertesz, ungersk-judisk författare, söker asyl i Kanada på grund av att han anser sig utsatt för en politisk kampanj i hemlandet. 79-åringen, som kom till Kanada tillsammans med sin hustru förra veckan, säger att han hotats och trakasserats samt att han fruktar för sitt liv i Ungern. I augusti skrev Kertesz en artikel där han fördömde Ungerns roll under Förintelsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.