Corren > Nyheter

Monday, 18 January, 20:51

Corren - 01 dec 20 kl. 21:53

Jag erkänner: där tycker jag synd om er, LHCDet var en treårsplan som fick en skakig start, men som kändes något spännande. Vad är den i coronans spår värd nu?.
Läs mer på Corren
Läs mer om:
LHC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag erkännerdär tycker jag , syndom er , LHC
News55 - 11 apr 17 kl. 14:26

Akilov erkänner – utredningen fortsätter

Stockholms tingsrätt gick på åklagarens linje vid häktningsförhandlingen mot Akilov. – Domstolen har delat min bedömning att den misstänkte är på sannolika skäl misstänkt för terroristbrott i Stockholm den 7 april, säger vice chefsåklagare Hans Ihrman. I början av förhandlingen kom beskedet att Akilov erkänner.

YLE - 06 okt 14 kl. 15:51

"Regeringen Stubb erkänner inte Palestina"

Den utrikespolitiska ledningen kommenterade inte på måndag den svenska regeringens beslut erkänna Palestina som självständig stat. Men det är inte sannolikt att Finland följer Sveriges exempel. President Sauli Niinistö satt på flyget till Frankfurt och utrikesminister Erkki Tuomioja befinner sig i Moskva.

Dagens PS - 20 aug 19 kl. 11:16

Stjärnan erkänner: Betalat miljoner för tystnad

En av världens största idrottsstjärnor erkänner att han i sommarens våldtäktsfall betalade kvinnan för att hålla tyst. Det skriver Dagens Nyheter. Det är Cristiano Ronaldo som erkänner att han betalat motsvarande 3,6 miljoner kronor till kvinnan Kathryn Mayorga som anklagar honom för våldtäkt.

BT - 12 aug 13 kl. 09:52

Peter Mangs erkänner mord i intervju

I rättssalen nekade han och svarade knappt på frågor. Nu erkänner livstidsdömde Peter Mangs mordet på Trez West Persson i Malmö 2009. ?

Kristianstadsbladet - 28 dec 12 kl. 16:17

Erkänner att han dödade 51-åringen

Mordet på en 51-årig man i Bromölla är uppklarat. Den 19-åring som suttit häktad erkänner att han dödat 51-åringen, bekräftar chefsåklagaren Pär Andersson.
Det var ett par dagar innan jul som 19-åringen och dennes advokat tog kontakt med åklagaren.

BT - 12 aug 13 kl. 09:52

Mangs erkänner mord på kvinna

Efter två och ett halvt års förnekanden erkänner nu serieskytten Peter Mangs ett av de två mord han dömts för. I oktober 2009 sköts Trez West Persson till döds i en bil på Västra Skrävlinge Kyrkoväg. En manlig bekant i bilen skadades svårt.

BT - 30 okt 14 kl. 10:53

Sverige erkänner Palestina

Sverige erkänner Palestina, beslutade regeringen i dag. "De folkrättsliga kriterierna för ett erkännande av staten är uppfyllda", säger utrikesminister Margot Wallström. - Sveriges regering har i dag fattat beslut om att erkänna Palestina som stat.

Regeringen - 30 okt 14 kl. 11:15

Sverige erkänner Palestina och ökar biståndet

Sveriges regering har i dag erkänt Staten Palestina. Regeringen anser att de folkrättsliga kriterierna för ett erkännande av Palestina är uppfyllda.

Wallström: "Vi tar ställning för fredsprocessen"
Pressmeddelande: Sverige erkänner Palestina och ökar biståndet
Debattartikel: Därför erkänner Sverige i dag Staten Palestina

Utrikesdepartementet, 30 oktober 2014.

Dagens PS - 20 feb 17 kl. 11:46

JUST NU: Monas livvakt erkänner

Mona Sahlins (S) tidigare livvakt erkänner brukande av osann urkund, i förhoppningen att slippa offentlig rättegång, rapporterar Expressen på måndagen. ”Det är inte uttalat något strafföreläggande än, men det är möjligt att det blir så. Han är beredd att underkasta sig ansvaret och ska skriva på ett strafföreläggande givet att åklagaren beslutar så”, säger livvaktens advokat Johan Eriksson, till tidningen.

BT - 17 mar 14 kl. 19:53

Ryssland erkänner Krim

Ryssland erkänner Krim som självständigt från Ukraina, rapporterar Reuters med hänvisning till ryska nyhetsbyråer. President Vladimir Putin undertecknade på måndagskvällen ett dekret som erkänner Krimhalvön som en suverän stat, enligt Kreml. Staden Sevastopol på Krimhalvön – hem för den ryska flottbasen – kommer att få en "särskild status" i "Republiken Krim", enligt dekretet som Putin har undertecknat.

Kristianstadsbladet - 26 apr 14 kl. 12:57

Abbas: Erkänner aldrig "judisk stat"


Palestinierna kommer aldrig att erkänna Israel som en "judisk stat", förklarade den palestinske presidenten Mahmud Abbas i samband med att han på lördagen sammanträdde med PLO:s verkställande utskott för att staka ut framtidsstrategier efter att fredssamtalen med Israel lagts på is. - 1993 erkände vi Israel, sade Abbas till VU-medlemmarna men tillade att palestinierna inte kan tvingas att gå ett steg längre och erkänna Israels religiösa identitet.För Israel har erkännande av en "judisk stat" varit ett nyckelfråga i fredsförhandlingarna - vilka man drog sig ur efter att Abbas PLO tidigare i veckan undertecknat ett försoningsavtal med islamistiska Hamas, som inte erkänner Israels rätt att existera..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.