UNT > Nyheter

Thursday, 21 January, 21:58

UNT - 01 dec 20 kl. 21:07

Näst mest stödpengar till Storvreta: Plåster på sårenStorvreta får över 610 000 kronor i stödpengar för sina representantlags inkomstbortfall. Sirius båda superligalag tilldelas runt 160 000 kronor totalt..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Storvreta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näst, mest, stödpengartill , Storvreta, Plåster, såren
DI - 08 jul 16 kl. 22:45

Här får mjölkbönderna mest stödpengar

I juni betalade jordbruksverket ut 68,9 miljoner kronor till 3.855 mjölkbönder över hela Sverige. Pengarna är del av det stödpaket som EU-kommissionen beslutade om förra hösten.

DI - 03 feb 17 kl. 11:53

Lantbrukarna som får mest stödpengar

Stödpengarna regnar över Skånes slott och herresäten. Mest får familjen Wachtmeister på godset Wanås..

Nyan - 13 nov 19 kl. 17:00

Centern får mest stödpengar

Landskapsregeringen har fördelat stödet för partiernas politiska verksamhet samt information för årets två sista månader. Stödet är 411 euro per månad och mandat och stödet fördelas enligt mandatfördelningen. Centern, som ju efter valet är den största gruppen med nio mandat, få mest pengar.

Uppsalanyheter.se - 05 apr 14 kl. 19:22

Öhman sköt Storvreta till SM-final

SM-slutspel: Hannes Öhman styrde in 4-5 i sudden death, målet gav hans Storvreta en SM-finalbiljett i Malmö nästa lördag. Detta efter en av de mest dramatiska matcher som skådats.Hannes Öhman styrde in 4-5 i sudden death, målet gav hans Storvreta en SM-finalbiljett i Malmö nästa lördag.

Uppsalanyheter.se - 14 dec 15 kl. 05:01

Storvreta avgjorde i slutperioden

SSL Herr: Storvreta och Karlstad var länge en oviss historia, i alla fall sett till den målmässiga utvecklingen, mest tack vare storspel av gästernas målvakt. Storvreta fick dock hål på honom i den tredje perioden.Storvreta och Karlstad var länge en oviss historia, i alla fall sett till den målmässiga utvecklingen, mest tack vare storspel av gästernas målvakt.

Uppsalanyheter.se - 22 mar 14 kl. 02:41

Storvreta måste vinna ikväll

SM-slutspel: Storvreta har fortfarande kniven på strupen i kvartsfinalspelet mot Mullsjö, i den senaste matchen vann man med 2-0 och såg till att kvartsfinalen fortfarande lever.Storvreta har fortfarande kniven på strupen i kvartsfinalspelet mot Mullsjö, i den senaste matchen vann man med 2-0 och såg till att kvartsfinalen fortfarande lever.   Hela innebandysverige håller andan för en eventuell skräll, nämligen att Mullsjö skall ta sig vidare till semifinal och därmed stå för den största överraskningen någonsin i ett slutspel på herrsidan.

Uppsalanyheter.se - 06 nov 14 kl. 21:44

Styrkebesked av Storvreta

SSL Herr: Storvreta obesegrade på hemmaplan och Linköping obesegrade på bortaplan, även om det skiljde placeringar mellan serieledarna Linköping och Storvreta var det en toppmatch vi fick se i Fyrishov.Storvreta obesegrade på hemmaplan och Linköping obesegrade på bortaplan, även om det skiljde placeringar mellan serieledarna Linköping och Storvreta var det en toppmatch vi fick se i Fyrishov.   Matchen spelades i högt tempo och var kanske inte den mest välspelade tillställningen som man sett, men tempot och intensiteten i matchen var högt.

Uppsalanyheter.se - 15 jan 16 kl. 05:58

Tung trepoängare av pressat Storvreta

SSL Herr: Ett pressat Storvreta som riskerade att åka ner under slutspelstrecket besegrade Falun på fredagen och steg som en raket till SSL-tabellens fjärde plats.Ett pressat Storvreta som riskerade att åka ner under slutspelstrecket besegrade Falun på fredagen och steg som en raket till SSL-tabellens fjärde plats.   Storvreta tog en tung trepoängare hemma i Fyrishov mot storfavoriterna och trefaldiga svenska mästarna Falun på torsdagen genom att vinna med 6-4.

Uppsalanyheter.se - 29 mar 14 kl. 09:42

Storvreta kan koppla greppet

SM-slutspel: Idag lördag och i morgon söndag spelas kvartsfinal två och tre mellan Storvreta och AIK, båda matcherna i Fyrishov.Idag lördag och i morgon söndag spelas kvartsfinal två och tre mellan Storvreta och AIK, båda matcherna i Fyrishov. Om Storvreta kan utnyttja sin hemmaplansfördel så kan man ta ett stort steg mot en ny SM-final.

Uppsalanyheter.se - 26 jun 14 kl. 03:34

Ramsell tredje nyförvärvet i Storvreta

Damettan: Storvreta presenterade på onsdagen sitt tredje nyförvärv för kommande säsong. Minna Ramsell återvänder till moderklubben med rutin från spel i SSL och division ett.Storvreta presenterade på onsdagen sitt tredje nyförvärv för kommande säsong.

Uppsalanyheter.se - 22 dec 14 kl. 00:37

Falun körde över Storvreta

SSL Herr: Det var upplagt för innebandyfest efter en klang och jubelföreställning där Hannes Öhmans nr 14 på NHL-manér hissades upp i taket. Men när matchen väl startade var det inte mycket till klang och jubel från Storvreta...Det var upplagt för innebandyfest efter en klang och jubelföreställning där Hannes Öhmans nr 14 på NHL-manér hissades upp i taket.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.