DI > Ekonomi

Sunday, 17 January, 23:07

DI - 01 dec 20 kl. 20:42

Ekonomin kommer behöva förlängt stöd från Fed
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fed

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonominkommer , behöva, förlängt, stödfrån , Fed
Helsingborgs Dagblad - 17 maj 20 kl. 20:29

Fedchefen: Ekonomin behöver vaccinet

Det kan ta långt in på nästa år innan den amerikanska ekonomin har hämtat sig från coronakrisen, och en fullständig återhämtning kan bli avhängig av ett vaccin. Det säger Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, i en intervju för CBS N.

YLE - 27 sep 16 kl. 10:32

Etla: Det ljusnar i ekonomin men det är långt till goda tider

Näringslivets forskningsinstitut Etla ser en liten ljusning i ekonomin. Inversteringarna har ökat mer än väntat och det är byggbranschen som är haren i tillväxtloppet. Näringslivets forskningsinstitut tror på en tillväxt på 1,1 procent i år.

Skånskan - 09 nov 16 kl. 17:40

Utbildningsministern pratade behörighet

Lund Tidiga stödinsatser, att läraryrket blir mer attraktivt och en jämlik skola. ERWP.fif(1)Det är enligt utbildningsminister Gustav Fridolin nyckelfaktorer för att fler elever ska bli behöriga till gymnasiet.

DI - 14 jul 15 kl. 16:09

Grekland behöver långt mer vidgående skuldlättnader

Enligt en hemlig rapport från Internationella valutafonden som Reuters har tagit del av behöver Grekland långt mer vidgående skuldlättnader än vad som dess motparter hittills har varit beredda att överväga..

Affärsvärlden - 14 jul 15 kl. 14:16

IMF: Grekland behöver stora skuldlättnader

Enligt en hemlig rapport från Internationella valutafonden som Reuters har tagit del av behöver Grekland långt mer vidgående skuldlättnader än vad som dess motparter hittills har varit beredda att överväga..

Supermiljöbloggen - 04 dec 14 kl. 10:18

Framtidsministern: Vi vet det vi behöver veta. Nu är det bara att göra det.

Framtidsministern och socialdemokraten Kristina Persson har ett långt CV. Hon har tidigare varit riksdagsledamot, landshövding och vice riksbankschef, men de senaste åren har hon varit ordförande för tankesmedjan Global Utmaning. Hennes officiella titel är däremot inte framtidsminister, utan hon är minister för strategi och framtidsfrågor samt för nordiskt samarbete.

Supermiljöbloggen - 05 aug 15 kl. 10:19

Johan Rockström: ”Hela nationen kommer att behöva kavla upp ärmarna”

Supermiljöbloggen bad Johan Rockström att avsluta sommarens artikelserie som har handlat om möjligheterna att skapa ett fossilfritt Sverige till år 2030. Rockström, som är professor vid Stockholms universitet och chef för Stockholm Resilience Centre, svarar så här: 2015 är vår chans. Vår stora möjlighet att i dialog med alla världens länder lägga om kurs till en ny utvecklingslogik, där vi är framgångsrika och genererar välfärd för alla, inte på bekostnad av planeten utan i samspel med planeten.

YLE - 30 dec 16 kl. 13:59

Ljusglimtar för den ryska ekonomin

Den ryska ekonomin har länge gått neråt, huvudsakligen på grund av det låga oljepriset, sanktionerna som EU och USA införde efter att Ryssland annekterade Krim och involverade sig i konflikten i östra Ukraina, samt Rysslands egna motsanktioner mot väst. EU förlängde nyligen sina sanktioner med ytterligare sex månader. Många utländska företag har lämnat Ryssland och ryssarna själva har fått se sina realinkomster sjunka med över en tredjedel.

Ekonomistas - 25 jan 19 kl. 12:02

Behöver Sverige en ny skattereform?

Talet om skattereform i Sverige har hörts allt oftare på senare tid. Men vad menas egentligen med ”skattereform”? Är det fråga om en genomgripande förändring eller handlar diskussionen snarare om marginella förändringar inom ramen för det befintliga systemet?

Skånskan - 06 mar 19 kl. 16:47

Slottsmuseet måste hålla stängt i sommar

Skurup Kommunstyrelsen har beslutat att ge Vemmenhögs härads fornminnes- och hembygdsförening ett årligt bidrag på 50 000 kronor.
Men det räcker inte. Slottsmuseet kommer därför att hållas stängt i sommar.

Cornucopia - 03 jul 20 kl. 08:21

Australien ökar försvarsbudgeten till långt över 2% av BNP för att förbereda för konflikt med Kina

Australien ökar sin försvarsbudgeet till långt över 2% av BNP under den närmaste tioårsperioden. Anledningen uppges vara att man behöver förbereda sig för en väpnad konfrontation ("krig") mot Kina. Bland annat anskaffar man nya sjömålsrobotar med mycket lång räckvidd för att klara av en konflikt till sjöss.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.