DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 15:35

DI - 01 dec 20 kl. 19:58

Swedish Match vd om exportsuccén: ”Zyn är den perfekta produkten”
Läs mer på DI
Läs mer om:
Match

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SwedishMatch vd om , exportsuccén, Zynär den , perfekta, produkten
Affärsvärlden - 26 okt 18 kl. 11:50

Swedish Match vd: "Zyn går väldigt bra i USA"

Swedish Match försäljning av det tobaksfria nikotinsnuset Zyn i USA går "väldigt bra". Någon större utökning av antalet försäljningsställen kan det dock inte bli frågan om innan den nya Zyn-fabriken börjar producera nästa år..

PrivataAffärer - 20 aug 20 kl. 09:27

Swedish Match: Amerikanska anklagelser sänker aktien

Enligt nyhetsbyrån har politiker uppmanat FDA att dra tillbaka Swedish Match rätt att marknadsföra produkten i USA. Swedish Match aktie noterades kring 6 procent ner i den inledande handeln på torsdagen. I samband med sin delårsrapport i mitten av juli kommenterade Swedish Match det lagförslag Kalifornien som skulle kunna sätta stopp för försäljningen av smaksatta tobaksprodukter och potentiellt även Swedish Match nikotinprodukt Zyn.

DI - 10 jan 20 kl. 16:20

Zyn står för 70 procent av segmentets tillväxt i USA

Swedish Match nikotinprodukt Zyn står för mer än 70 procent av tillväxten inom segmentet tobaksfritt nikotinsnus i USA..

PrivataAffärer - 06 aug 18 kl. 10:28

Tre faktorer som gör Swedish Match köpvärd

Det framgår av en analys med titeln ”Zing from Zyn” i vilken rekommendationen höjs från neutral till köp, en höjning Nyhetsbyrån Direkt redan rapporterat om på måndagsmorgonen. För det första har Goldman blivit mer optimistisk efter en djupanalys angående tillväxtmöjligheterna för Swedish Match tobaksfria nikotinsnus Zyn på den amerikanska marknaden. För det andra pekar investmentbanken på ”hållbarheten i den förbättrade, underliggande tillväxten” inom segmentet Snus Skandinavien.

DI - 23 okt 18 kl. 15:59

Analytiker zynar Swedish Match: Detta är intressant i rapporten

Zyn, Zyn och Zyn. Och så lite skandinaviskt snus. Så kan marknadens fokusbild sammanfattas inför Swedish Match rapport på fredag..

DI - 07 maj 19 kl. 14:59

Analytiker: Alla blickar på Zyn-expansion inför Swedish Matchs rapport

Temperaturen har skruvats upp ytterligare kring Swedish Match tobaksfria nikotinprodukt Zyn. När bolaget presenterar sitt första kvartal är en av de viktigaste frågorna hur det andra kvartalet hittills utvecklats i och med att den nationella Zyn-lanseringen i USA inleddes i april..

DI - 13 jun 19 kl. 11:42

Zyn finns i över 40.000 butiker i USA enligt Swedish Match

Swedish Match nationella lansering av det tobaksfria nikotinsnuset Zyn i USA har nu nått samtliga 50 delstater. Totalt finns nu Zyn i över 40.000 försäljningsställen..

DI - 17 jul 19 kl. 15:47

Analytiker: Så Zynas Swedish Match rapport för andra kvartalet

Hur långt har Swedish Match kommit i USA-utrullningen av sin tobaksfria nikotinprodukt Zyn, hur har Zyn mottagits i de nya geografiska områdena, och i hur många försäljningsställen väntas Zyn finnas vid utgången av 2019?.

PrivataAffärer - 28 okt 19 kl. 08:14

SHB imponeras av Swedish Match Zyn-expansion

Handelsbanken höjer riktkursen till 620 kronor, från tidigare 600, efter snusbolagets delårsrapport på fredagen där aktien stängde vid 454:50 kronor. ”Zyns volymer slog förväntningarna och växte 280 procent, vilket understryker att tillväxten verkar opåverkad av BAT:s intåg på marknaden (med sin nikotinprodukt Velo). Dessutom, eftersom tillväxten fortsätter att med råge kompensera bolagets svaga marknadsandelstrender i Sverige och Norge, är vi fortsatt bekväma med vår prognos om en tvåsiffrig ökning av vinsten per aktie”, skriver banken i en analysuppdatering.

DI - 04 jun 19 kl. 10:39

Analytiker: Altrias investering ett direkt svar på Swedish Matchs Zyn-satsning

Altrias köp av schweiziska Burger Söhnes nikotinprodukt On är en direkt replik på Swedish Match tobaksfria nikotinsnus Zyn på den amerikanska marknaden. Det skriver Wells Fargo i en analys. Swedish Match fortsätter ned i tisdagshandeln..

DI - 14 nov 18 kl. 09:44

SHB: Överdrivet fall i Swedish Match – Zyn kan gynnas av mentolförbud

Tisdagseftermiddagens kursfall i Swedish Match efter uppgifter om att FDA ska vidta åtgärder mot smaksatta cigarrer är överdrivet. För tillväxthoppet Zyn kan det snarare vara positivt, menar Handelsbanken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.