DI > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 11:10

DI - 01 dec 20 kl. 19:30

Nya stambanor mer lönsamma om de kostar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya stambanor, mer, lönsammaom de , kostar
DI - 18 apr 16 kl. 20:06

Svenska småföretag allt mer lönsamma

Sveriges mest lönsamma småföretag finns i Dalarna.Men även i resten av landet är småföretagen mer lönsamma än tidigare. Det visar en ny undersökning från LRF Konsult..

Expressen - 22 nov 13 kl. 04:44

Bolag med fler kvinnor är mer lönsamma

Bolag med fler kvinnor är mer lönsamma, har högre avkastning och tar mer samhällsansvar. Könsbalanserade styrelser är mer kritiska och byter snabbare ut en vd som inte är framgångsrik..

Expressen Dina Pengar - 22 nov 13 kl. 04:44

Bolag med fler kvinnor är mer lönsamma

Bolag med fler kvinnor är mer lönsamma, har högre avkastning och tar mer samhällsansvar. Könsbalanserade styrelser är mer kritiska och byter snabbare ut en vd som inte är framgångsrik..

SvD - 04 feb 16 kl. 20:45

Kronstam: Nyheter som smakar mer än de kostar

Sex fullträffar bjuds i veckans vintips som spänner från vardagslyx till festliga favoriter, tre vita och tre röda. Goda nyheter som smakar betydligt mer än de kostar..

PrivataAffärer - 09 apr 15 kl. 11:45

Svenska småföretag allt mer lönsamma

Småföretagen ökade sin lönsamhet ifjol vilket bröt en minskande trend mellan 2009 och 2013. Mest lönsamma var småföretagen i Sörmland och på Gotland....

DI - 22 jul 19 kl. 06:13

Småspararna rusar till hållbara fonder: ”Kommer vara mer lönsamma”

Hur hållbar en fond är har blivit en allt viktigare aspekt i hur svenskarna väljer att placera sina sparpengar. Genom att aktivt välja, eller framför allt välja bort fonder försöker många nu spara mer klimatsmart. .

YA - 27 mar 18 kl. 00:01

Meröppna bibliotek kostar fem miljoner

Det blir svårt att göra om filialen i Vollsjö till ett meröppet bibliotek. Den beräknade kostnaden ligger på tre miljoner kronor. .

DI - 16 jul 19 kl. 10:23

Hela listan: Doldisen krossar alla – här är Sveriges mest lönsamma bank

Svenska banker blev mer lönsamma förra året. Det gäller även storbankerna – som ändå får se sig slagna med hästlängder av några framgångsrika nischaktörer. Di har hela listan över de mest och minst lönsamma bankerna..

TA - 20 mar 13 kl. 11:48

Kvinnor ger mer aktiva styrelser


Fler kvinnor i styrelserna ger fler initiativ, högre närvaro och högre krav på vd, visar en forskningsöversikt av Karin Thorburn, professor i finansiell ekonomi vid Norges Handelshögskola (NHH). Och även om det finns ett samband mellan könsbalans i styrelsen och lönsamhet kan man inte säga att fler kvinnor leder till mer lönsamma företag. Det kan helt enkelt vara så att framgångsrika företag i högre grad tar in kvinnor i styrelsen..

Realtid - 03 maj 19 kl. 17:40

“Kunder ställer krav på mer jämställda team”

Westermark Anjou har som första advokatbyrå utsetts till “Equal Employer” av organisationen Women for Leaders.  “Jämställda företag mår bättre, levererar bättre och blir mer lönsamma”, säger Victoria Skoglund, Managing partner på Westermark Anjou till Realtid..

IDG - 24 nov 14 kl. 06:02

Tele 2:s vd: "Jämställdhet gör oss mer lönsamma"


Tele 2:s Sverige-vd Thomas Ekman ser Tele 2:s ökade lönsamhet som ett kvitto på att jämställdhet lönar sig..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.