DI > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 11:09

DI - 01 dec 20 kl. 19:30

Sverige bör utbilda 1000 batteriexperter om året
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, bör, utbilda, 1000, batteriexperterom , året
Alliansfritt Sverige - 25 jul 14 kl. 13:32

1000 poliser hotar säga upp sig – Beatrice Ask vill inte prata om det

Tusen poliser är redo att säga upp sig om inte villkoren förbättras inom polisyrket, rapporterade Aftonbladet igår. Det är många poliser i ett litet land som Sverige och skulle kunna få konsekvenser runtom i landet. 2012 fanns det exempelvis 28 347 anställda poliser i hela landet.

DN - 14 jan 18 kl. 21:00

”Sverige behöver utbilda 5.000 värnpliktiga årligen”

För att ytterligare förstärka personalförsörjningen av det militära försvaret vill vi öka grundutbildningen av värnpliktiga från 4.000 till 5.000 årligen.

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Trappa upp kampen mot den ökande antisemitismen i Sverige

Stärk säkerheten kring synagogor, utbilda nyanlända i samhällsorientering och stoppa all utländsk finansiering av moskéer och stiftelser som sprider extremism i Sverige.

Cornucopia - 29 okt 14 kl. 15:31

Sverige i topp på snedfördelning av förmögenheter - no worries mate

Svenskarnas små förmögenheter som Nordens näst fattigaste folk är extremt snedfördelade, och Sverige placerar sig i världstoppen i detta. Lösningen är dock inte ökad beskattning för att göra de rikare fattiga, utan likt i mycket mer jämlika  Storbritannien eller Australien att man istället gör det möjligt för vanligt folk att bygga upp förmögenheter.

Metodiken här är att ta medeltillgångarna och dividera med den vanlige personens mediantillgång.

BT - 29 aug 14 kl. 10:44

Skara stift ? 1000-åring med en händelserik historia

Inflyttade biskopar startar stiftet i världsmetropolen Skara på 1000-talet. En upprorsmakande biskop flyr landet på 1500-talet. På 1800-talet vallfärdar folk till en väckelsepredikant i Holsljunga.

Cornucopia - 10 jun 16 kl. 12:13

Livslönen: Olönsamt att utbilda sig till många yrken - exempelvis alla lärare

Akademikernas fackförbunds paraplyorganisation SACO har gjort en föredömlig sammanställning av livslönen och man kan konstatera att en lång rad akademiska utbildningar aldrig betalar sig. För många hade det varit lönsammare att bara börja jobba direkt efter gymnasiet istället för att studera och dra på sig studieskulder. Dit räknas samtliga lärare, även gymnasielärare.

Cornucopia - 27 jun 18 kl. 14:47

Hirdman: Ryssland kommer anfalla Sverige även utan Natomedlemskap

Ledamoten i Moskvas utrikespolitiska institut, Sven Hirdman, skriver i en debattartikel hos SvD att Ryssland kommer anfalla Sverige även om vårt land inte är med i Nato. Vi skyddas alltså inte av vår så kallade "alliansfrihet". Detta är inte första gången Hirdman är tydlig med att Ryssland har planer för att anfalla Sverige, utan detta besked gavs uttryckligen även för två år sedan.

Expressen - 04 mar 15 kl. 08:26

"1000 segrar - det är en jättegrej för mig"

Ulf Eriksson är 87:e kusk genom tiderna att ta 1000 segrar i Sverige. På tisdagen jubilerade han tillsammans med B.W.

SR - 14 jan 14 kl. 06:00

Sverige ska utbilda reservofficerare

Sverige ska återigen börja utbilda reservofficerare, något som bara skett sporadiskt de senaste tio åren. Enligt försvarsminister Karin Enström är det bra att få fler officerare som bara tjänstgör ibland när det behövs inom Försvarsmakten..

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 11 kl. 18:57

Dubbla silver för Sverige

Det blev två silver för Sverige i kanot-EM på fredagen. Anders Gustafsson blev tvåa på K1 1000 meter och OS-guldvinnaren Markus Oscarsson/Henrik Nilsson var tvåa i mål på K2 1000 meter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.