Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 26 January, 16:08

Aftonbladet - 01 dec 20 kl. 19:31

”Konstiga känslan kan tyda på covid”PLUS Studie: Symtomet känns som nässprej.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
PLUS Studie

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konstiga, känslankan , tyda, covid
Expressen - 29 sep 19 kl. 13:08

”Förvånas över att den känslan ofta stämmer”

Som 23-åring blev Örjan Kihlström egen tränare.Men för att få mer tid över till sina barn valde han att enbart köra lopp – och det har sannerligen funkat bra. Vad hemligheten är?

Dalarnas tidningar - 10 feb 19 kl. 19:02

Följ med bakom kulisserna på SVT:s Vinterstudion i Åre – André Pops: ”Konstiga lappar som bara jag kan tyda"

Tittarsuccén Vinterstudion i SVT är på plats i Åre. Vi följde med till SVT:s studio i Åre och....

Skånskan - 14 feb 19 kl. 13:13

Husägare: Det känns inte alls bra

ESLÖV Oron växer för Mats Sandberg som bor granne med det förorenade området. Särskilt eftersom hans egen villatomt kan ha varit gasverkets gamla deponi.
– Det känns inte alls bra.

News55 - 16 maj 20 kl. 08:26

Läsarbrevet: Så nekas vi medborgare vård av 1177

Idag är det precis sex veckor sedan jag lades in på Södersjukhuset med covid-19. Syrgas, dropp, antibiotika mm mm. Jag tog aldrig någon selfie på mitt eländiga tillstånd.

Nyheter 24 - 16 sep 13 kl. 14:36

"En jävla psykisk våldtäkt att inte få bestämma över sitt eget liv"Om att flyga till TurkietOm familjernaOm samarbetet med UDOm fängelse som straff

STOCKHOLM. I början av juli 2011 så greps Johan Persson och Martin Schibbye i Ogadenregionen i Etiopien. Skottskadade och livrädda tvingades de sedan stå ut med skenavrättningar, riggade förhör och slutligen, efter mycket om och men, en lång tid som frihetsberövade.

YLE - 04 nov 15 kl. 08:03

Finlands egna emojier är här!

Finland är först i världen med att ge ut sina egna emojier. Nu kan du äntligen berätta för dina kompisar att du badar bastu och lyssnar på heavy metal – med emojier. Vi vet alla hur jobbigt det är när den rätta emojin inte finns till hands när man behöver den.

YLE - 08 jun 17 kl. 18:00

Pirr i magen. Läppstift på skjortan. Vattenkyssar - här finns era berättelser om längtan!

I våras efterlyste Svenska Yle berättelser om längtan och fick in tiotals berörande och skickligt skrivna texter. Materialet används för en webbdramaserie som publiceras senare i år. Läs och njut av de fina bidragen.

Dagens PS - 26 apr 18 kl. 12:14

”Vill du också ha dina studieskulder avskrivna?”

Det svenska skattesystemet blir bara mer och mer intressant för varje dag. Detta lapptäcke av rot- och rutavdrag, pensionsavgifter, tv-skatt, inkomstskatt och patientavgifter. Straffskatt på bilar som bara för sex månader sedan genererade miljöbilspremie och inte minst någon form av skatterabatt på de – för oss icke fuskande cyklister – fullständigt livsfarliga el-cyklarna.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 15:18

Två fria röster möts i Vimmerby

Pippi Långstrump och Loranga är två av barnlitteraturens mest älskade anarkister. Deras skapare har också gemensamma drag, med ett stort undantag. Almapristagaren Barbro Lindgren undviker idyllen som finns i Astrid Lindgrens böcker.

Trelleborgs Allehanda - 26 maj 14 kl. 15:18

Två fria röster möts i Vimmerby

Pippi Långstrump och Loranga är två av barnlitteraturens mest älskade anarkister. Deras skapare har också gemensamma drag, med ett stort undantag. Almapristagaren Barbro Lindgren undviker idyllen som finns i Astrid Lindgrens böcker.

YLE - 08 dec 16 kl. 17:30

Den finlandssvenska småstaden – paradis eller helvete?

För ett tag sedan bad vi om era småstadsberättelser och fick in många svar. De gav olika bilder av de små städerna i Svenskfinland och det som händer under ytan i dem. Vi sammanställde delar ur berättelserna här.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.