Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 16 January, 00:30

Jönköpingsnytt - 01 dec 20 kl. 19:12

Lekparken i Friaredalen stängs fram till sommar – så kan den se ut i framtidenLekparken i Friaredalen kommer att stängas fram till i sommar i samband med att den nya....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Friaredalen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lekparkeni , Friaredalen, stängsfram till , sommar, kan , den se ut i framtiden
YLE - 28 apr 14 kl. 14:51

Lekparken Jumbo stängs för renovering

Lekparken Jumbo på Centralgatan i Karis håll stängd från och med tisdag (29.4) på grund av renoveringar. Enligt Raseborgs parkchef Joakim Mäkelä görs det omfattande förbättringar i lekparken.

BT - 25 okt 13 kl. 15:51

Töllsjöbarn fick utforma lekparken

I dag invigdes den nya lekparken Bäckaparken i Töllsjö. Barnen har själva fått lämna synpunkter på hur den skulle se ut. Bäckaparken är den tredje av de fyra kommunala lekparker som Bollebygds kommun beslutade 2005 att satsa på.

YLE - 17 dec 15 kl. 05:11

Gatstump längs stranden engagerar Hangöbor

Havsgatan i Hangö har stans bästa utsikt. I dag är det tillåtet att köra bil på gatan men många önskar en bilfri strandpromenad. Två av dem är caféägarna Jennifer och Josefin Fjäder som redan i våras i god tro anhöll om att gatan i vanlig ordning skulle vara bilfri under sommarmånaderna.

Blekinge Läns tidning - 28 aug 17 kl. 14:03

Lekparken stängs av under byggarbete

Nu kommer Sölvesborgs Energi att påbörja en ombyggnation och flytt av pumpstationen som ligger under lekparken i Järnvägsparken..

Nyhetsverket - 03 feb 16 kl. 11:48

Kommunal mark längs Åkers kanal.

Åkersberga 2016 02 02 Inbjudan till möte med information, diskussion och er ståndpunkt i frågan om gångstig längs Åkers kanal Bästa Österåkerspolitiker, Jag är fastighetsägare vid Centralvägen längs Åkers kanal och skriver till er på uppdrag av övriga undertecknande fastighetsägare, av vilka jag har fullmakt för de flesta. Vi vet inte hur mycket ni känner till av ärendet om den planerade gångstigen mellan slussen och bron vid den nya lekparken. Vi skulle gärna vilja få ....

YLE - 05 jun 14 kl. 15:40

Helsingforsbarn - världsmästare i lek?

Ett försök till världsrekord i lek samlade över 8000 barn och vuxna för en gemensam sångstund i Helsingfors lekparker vid lunchtid på torsdagen.
Tors 5.6.

BT - 05 nov 12 kl. 19:20

Val om lekplats - en stor sak

I dörren stod självaste stadsjuristen och delade ut röstkuvert, som eleverna sedan fick lägga sina röstsedlar i bakom de gröna skynkena i röstbåsen. Det gick ordentligt till när röstningen i dag började bland omkring 10 000 skolbarn i Borås, om vilken lekplats de vill ha i Stadsparken. ?

YLE - 13 aug 15 kl. 16:24

Så här påverkas Ekenästrafiken av Tomas Ledin

Trafiken i Ekenäs centrum kommer att påverkas en hel del av lördagens konsert i Stallörsparken. Trafikarrangemangen berör även de som är på väg till torget på lördag morgon. Runt 5000 personer uppskattas vara på väg till Tomas Ledins konsert i Ekenäs.

Kristianstadsbladet - 01 jun 13 kl. 18:22

"En bra festvial för Österäng"

Foto: Annica Jönsson
Kön ringlar lång till tältet där ansiktsmålarna jobbar för högtryck på Österängs alldeles egna festival. Ett evenemang som även bjöd på dansuppvisning, pinnbrödsbak och lite Emil Sigfridsson.
En timme senare kommer himmelen mer eller mindre att öppna sig och regnet göra att kläder och människor blir genomblöta.

Sydsvenskan - 01 maj 14 kl. 05:30

Kapitel 7

Lorens justerade snodden i nacken så att den svarta hästsvansen satt ännu tajtare, tog ett djupt andetag och lade händerna i knät. Fjärilar fladdrade i magen – snart kommer du.Han tittade sig runt på kollegorna på Posten.

YLE - 07 maj 14 kl. 10:51

Tallbacka i Pojo utan vatten i eftermiddag

Vattnet i Tallbacka i Pojo är avstängt i eftermiddag på grund av tekniska problem. Vattnet stängs av klockan 12 och avbrottet beräknas pågå i mellan fyra och sex timmar. Tallbackaborna kan under tiden hämta vatten vid lekparken i Tallbacka, meddelar Raseborgs vatten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.