DI > Ekonomi

Thursday, 21 January, 05:41

DI - 01 dec 20 kl. 19:14

Nya finansiella mål för Kesko
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kesko

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya finansiellamål för , Kesko
YLE - 10 feb 15 kl. 03:45

Kesko ska registrera inköp noggrannare

Från och med april kommer personer som använder K-plussakort att vara under noggrannare uppsyn, då Kesko börjar hålla allt mer detaljerad koll på vad kunderna köper. Samtidigt inför Kesko också en garantikvittotjänst. Tidigare registrerade Kesko inköpen på produktgruppsnivå.

DI - 21 jun 18 kl. 11:17

Kesko köper e-handelsbolag i Baltikum

Finska Kesko förvärvar det baltiska e-handelsbolaget 1A Group i en affär vars finansiella detaljer hålls hemliga..

YLE - 07 apr 16 kl. 13:51

130 jobb hos Kesko hotade i Kervo

Kesko stänger sin logistikcentral i Kervo och det innebär samarbetsförhandlingar för drygt 130 anställda. När Kesko sålde Anttila för ett år sedan kom man överens om att Kesko fortfarande skulle sköta logistikverksamheten för Anttila. Men nu har Anttila beslutat att inte förlänga avtalet med Kesko.

YLE - 05 sep 13 kl. 06:00

Kesko bemöter kritiken mot billiga importtomater

Kampanjen med de billiga polska tomaterna gjordes eftersom det inte fanns tillräckligt med inhemska för en riksomfattande kampanj. Det säger Kesko i ett skriftligt bemötande angående Yle Österbottens nyhet om att kedjan säljer polska tomater för 49 cent kilot - fyra gånger billigare än de inhemska. - Säsongtoppen för den inhemska tomaten är över i slutet av augusti, säger Otto Heinonen informatör på Kesko Livs.

YLE - 22 okt 14 kl. 10:33

Kesko överväger att sälja Anttila

Kesko uppger i sin delårsrapport att man överväger försäljning av Anttila samt inrättande av en fastighetsfond. Fram till slutet av september hade sex Anttila-varuhus redan sålts. Kesko-koncernens omsättning i juli-september uppgick till 2,3 miljarder euro.

HBL - 16 mar 15 kl. 08:36

Kesko sålde Anttila för småpengar

Den förlustbringande varuhuskedjan Anttila kommer att fortsätta sin verksamhet som tidigare, lovar den nya tyska ägaren. Det finns inte planer på att lägga ner några affärer utan tvärtom vill man öppna nya Anttilabutiker om några år, bara strukturomläggningen inom kedjan blivit klar. – Vi står inför ett stort och spännande arbete, som inte kommer att vara enkelt, sade Anttilas blivande vd, chefen för 4K Invest Markus Roschel till FNB.

HBL - 31 mar 14 kl. 10:11

Kesko stänger åtta Anttila-varuhus

Kesko har bestämt att stänga åtta Anttila-varuhus. De berörda varuhusen sysselsätter cirka 210 anställda. I de varuhus som fortsätter får 25 anställda gå.

YLE - 07 okt 14 kl. 09:05

Fler samarbetsförhandlingar - nu på Kesko och Neste Oil

Oljebolaget Neste Oil och handelskedjan Kesko inleder samarbetsförhandlingar. Sammanlagt är nästan 500 arbetsplatser hotade. Neste Oil inleder samarbetsförhandlingar.

YLE - 03 jan 17 kl. 08:52

Kesko samarbetsförhandlar – 570 personer berörs

Dagligvaruhandelskedjan Kesko har inlett samarbetsförhandlingar av två separata skäl. Sammanlagt berörs 570 personer och 114 butiker. Keskos dotterbolag Ruokakesko köpte i april förra året närbutikerna Siwa och Valintatalo.

YLE - 20 apr 17 kl. 13:03

Kesko stänger 42 Siwa- och Valintataloaffärer

Senast i slutet av april stänger Kesko 42 Siwa- och Valintataloaffärer, meddelar bolaget. När Kesko köpte upp Suomen Lähikauppa förra året, var Konkurrens- och konsumentverkets krav att 60 Siwa- och Valintataloaffärer måste säljas till konkurrenterna. Tidsfristen för försäljningen gick ut den 11 april.

YLE - 24 sep 12 kl. 12:30

Kesko vill skära ner hundratals jobb

Koncernen Kesko inleder samarbetsförhandlingar för att minska upp till 370 jobb. Totalt berörs 3 000 anställda av samarbetsförhandlingarna vid Anttila, Ruokakesko, Konekesko. Enligt Kesko behövs nedskärningarna eftersom ekonomin har blivit sämre, konkurrensen i dagligvaruhandeln har skärpts och kostnaderna har ökat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.