ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 25 January, 14:21

ÖstersundsPosten - 01 dec 20 kl. 19:00

De tar över Kaffestugan i Stora Blåsjön: ”Ett bidrag till bygden”Ingen av dem har tidigare drivit ett kafé. Trots det tar trion Malin Jönsson, Jonna Ojala-Burman....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Kaffestugan, Stora Blåsjön, Malin Jönsson, Ojala-Burman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De taröver , Kaffestugani Stora , BlåsjönEtt , bidrag, till bygden
Skånskan - 08 okt 15 kl. 14:00

Almkvist tar nya tag efter uteblivet bidrag

skurup Bengt Almkvist tar nya tag efter att inte ha beviljats bidrag för ny utställningshall för jordbruksmaskiner på Johannamuseet.
– Det är som det är, det är bara att inse fakta och gå vidare med något annat, säger han.När Johannamuseet fick nej till 480 000 kronor i bidrag av Riksantikvarieämbetet frös också Boverkets beviljade 350 000 kronor inne och därmed stoppades planerna på en ny utställningshall.

Norrtelje Tidning - 14 feb 17 kl. 16:38

Kammarmusikfestivalen kan bli utan bidrag

På torsdag tar kommunen beslut om årets bidrag till sommarkultur.
I det förslag som tagits fram blir kammarmusikfestivalen Sommarnattens toner utan pengar.
– Chockartat, säger Rolf Hedin i Skebobruks kulturförening..

Cornucopia - 01 jul 15 kl. 12:21

Staten tar Beredskapsmuseets kanoner

Beredskapsmuseet i Helsingborg ska bli av med sina kanoner. Det hela kommer kosta miljontals kronor och innebär att hallarna där de står måste rivas, rent av hela museet.

Inte Beredskapsmuseet utan Skövde.

VBL - 18 okt 12 kl. 21:47

De tar gärna emot ett bidrag

Mammorna på församlingens småbarnsträff i Malax hoppas att deras hemkommun bestämmer sig för att börja dryga ut hemvårdsstödet..

BT - 13 aug 18 kl. 21:26

LEDARE: Borås moské tar emot 82 000 i bidrag – men vill inte svara om straff för avhoppare

Borås moské och Islamiska kulturföreningen vill inte offentligt svara på hur den ser på personer som vill lämna islam, men inte heller om dogmen att dödsstraff kan utdömas. Samma förening/moské tog 2017 emot 82 317 kronor i föreningsbidrag från Borås stad. Ledare.

YLE - 15 apr 17 kl. 09:42

Bloggare och låtskrivare tar sig an Eurovisionslåtar

I det andra avsnittet av De Eurovisa bedöms bland annat Finlands bidrag Blackbird och joddlaren från Rumänien. Gäster är Ellen Strömberg och Janne Hyöty. Poäng från ett till tio ska åter delas ut då De Eurovisa tar sig an fjorton av årets Eurovisionsbidrag.

YA - 07 jul 14 kl. 18:46

Dubbel konst i kaffestugan

Foto: Mark Hanlon
Drivved å ena sidan, tygapplikationer å den andra. Men i akrylfärgen och tycket för naturmotiv möts Lisbeth Persson och Ulla Kristiansson Westhoff. Just nu ställer de ut tillsammans på Mossby kaffestuga.

Skånskan - 03 feb 17 kl. 15:54

G:son bakom flest bidrag i år och totalt

Med fyra bidrag i år och 47 totalt är Thomas G:son den låtskrivare som har flest bidrag i Melodifestivalen, både i år och historiskt sett. Men någon särskild strategi för att nå denna position har han inte haft.
– Det blir så här bara, säger han.

BT - 05 feb 14 kl. 11:18

Ny enighet stoppar anonyma bidrag

Inför valen är det för sent att få till ett lagförbud mot anonyma partibidrag. Nu stöder Alliansen ett förslag från S, MP och V som stoppar statligt stöd till partier som tar emot anonyma pengar. - Alliansen kommer positivt titta på detta och sannolikt rösta för ett sånt här förslag som ska stoppa partier från att få offentliga bidrag om de tar emot anonyma bidrag, säger Per Bill (M), vice ordförande i konstitutionsutskottet, till TT.

BT - 24 feb 14 kl. 12:41

Gör skillnad på försäkringar och bidrag

Vi måste börja förstå skillnaden mellan bidrag och försäkringar, och samtidigt öppna ögonen och se vilka det egentligen är som får bidrag i vårt samhälle. Bidrag får alla riskkapitalister som gör riskfria investeringar i vår gemensamma välfärd, dessa tar inte någon risk över huvud taget. Det är som att sätta in pengar på banken och vara garanterad en ränta på mellan 15 och 40 procent.

Skånskan - 29 apr 19 kl. 13:28

SD tar strid för bidrag till Historiska museet i Lund

Skåne Sverigedemokraterna i Region Skåne vill värna det skånska kulturarvet och kräver att regionens bidrag på strax under 1,2 miljoner behålls.Kulturnämnden beslutade att sänka bidraget till 400 000 kronor i år till följd att museet inte längre kan ha kvar en anställd konservator.
Skälet till att bidraget minskas med 784 000 kronor är den ekonomiska situationen, som tvingar fram nödvändiga prioriteringar samt att fyndhantering och samlingsförvaltning ska finansieras med statliga medel, inte med regionala.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.