Magazin24 > Nyheter

Friday, 15 January, 15:09

Magazin24 - 01 dec 20 kl. 18:26

Gårdsbutik och förskolor vann årets miljöpris i KungsörI samband med årets sista kommunfullmäktigemöte delades Kungsörs kommuns miljöpris ut..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Kungsör, Kungsörs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gårdsbutikoch , förskolorvann årets , miljöprisi , Kungsör
Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 11:05

Gårdsbutik får miljöpris

Larsvikens lantbruk med chipsfabrik och gårdsbutik utanför Viken får årets miljöpris av Centerpartiet i Höganäs. Utnämningen motiveras enligt följande:"Larsviken är ett lantbruksföretag i tiden med olika verksamheter i företaget och med närodlat och närproducerat i sin gårdsbutik. Företaget främjar en hållbar miljöutveckling och en utveckling av lantbruk och landsbygdsutveckling.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 13 kl. 22:45

Ekologiskt lantbruk fick ta emot miljöpriset

2012 års miljöpristagare David och Lina Lindegren uppmärksammades vid onsdagens fullmäktige. Förutom varsin blombukett får paret bakom Bjäre Rödkulla en prissumma på 10 000 kronor. De har tilldelats kommunens miljöpris för sitt arbete med det ekologiska lantbruket i Sinarpsdalen där de också säljer sitt eget kött i sin gårdsbutik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.