Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 24 January, 07:02

Nerikes Allehanda - 01 dec 20 kl. 18:15

Nytt skolförslag ska utredas – kan finnas majoritetTvå nya förslag på hur skolorna ska organiseras presenterades på måndagskvällen för....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, skolförslagska , utredaskan , finnas, majoritet
Nerikes Allehanda - 16 maj 16 kl. 18:09

Nytt skolförslag får högt betyg

Staten föreslås ta ett större ansvar för finansieringen av skolan. Ett förslag som Pär Boström, ordförande för Lärarnas Riksförbund i Örebro ger ett högt betyg. – Det är väl ett steg i rätt riktning, om än inte hela vägen, säger han..

YLE - 03 nov 17 kl. 14:17

Nytt skolförslag i Raseborg: Spara Västerby skola men stäng Klinkbacka och Snappertuna

Västerby skola i Ekenäs kan fortsätta men Klinkbackan koulu i Åminnefors i Pojo och Snappertuna skola borde stänga. Det är tjänstemännens förslag till stadsstyrelsen i Raseborg på måndag (6.11)..

BT - 28 mar 18 kl. 07:00

Nytt skolförslag ska tas fram: ”Kändes obekvämt”

Grundskolenämnden i Borås beslutade på tisdagskvällen att återremittera ärendet där förslaget var att kommunikationsklassen skulle splittras. – De ska jobba fram ett förslag som mer innebär att organisationen hålls ihop, säger Per Carlsson (S)..

BT - 25 mar 14 kl. 00:30

Flest skolförslag före valet ingen given vinnare

Alliansen har en god poäng när man sitt senaste skolförslag om betyg från fjärde klass pekar på vikten av tydlig och tidig information om hur eleven ligger till. Problemet är alltså inte att det är något större fel på innehållet i förslaget. Problemet är att Alliansen börjat uppföra sig som eleven som inser att provet närmar sig och att han inte har hunnit med det han ville.

Expressen - 30 nov 12 kl. 13:04

Nytt förslag: Unga ska kunna sparkas direkt

Unga ska kunna sparkas utan anledning efter 18 månader. Det enligt ett nytt förslag från alliansregeringen som nu ska utredas. Men förslaget har redan fått skarp kritik: ?

Expressen - 30 nov 12 kl. 13:04

Nytt förslag: Unga ska kunna sparkas utan angivande av skäl

Unga ska kunna sparkas utan anledning efter 18 månader. Det enligt ett nytt förslag från alliansregeringen som nu ska utredas. Men förslaget har redan fått skarp kritik: ?

Regeringen - 26 aug 14 kl. 15:16

Regeringen presenterar nya skolförslag

I Malmö i dag presenterade Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund flera nya skolförslag - däribland högre löner till särskilt skickliga lärare. Med mer fokus på kunskap i skolan är målet att Sverige inom tio år ska ha klättrat upp till topp-tio i Pisa-mätningarna.

Informationsmaterial: Mer kunskap bygger Sverige starkt

Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 26 augusti 2014.

SR - 22 jan 16 kl. 18:55

Kritik mot regeringens skolförslag

Flera allianspartier och Sverigedemokraterna riktar kritik mot det skolförslag som regeringen presenterade i dag. Det är därmed osäkert om alla delar i förslaget kommer att gå igenom..

Dalarnas tidningar - 08 nov 15 kl. 12:44

Gonäs och Blötberget får gehör i nytt skolförslag

På mötet i Blötbergets skola i torsdags pratade engagerade föräldrar om att få ha något av förskola eller skola kvar, om hur det är hjärtat i byn..

DalaDemokraten - 08 nov 15 kl. 12:44

Gonäs och Blötberget får gehör i nytt skolförslag

På mötet i Blötbergets skola i torsdags pratade engagerade föräldrar om att få ha något av förskola eller skola kvar, om hur det är hjärtat i byn..

YLE - 17 nov 16 kl. 12:45

Upp till bevis för Guggenheim - Rantala ger nytt förslag goda chanser i stadsstyrelsen

Efter många om och men ska stadsstyrelsen nu på måndag ta ställning i frågan om Guggenheim- igen. Senast röstade stadsstyrelsen ner ett Guggenheimmuseum 2012 med rösterna 7-8. Enligt det nya förslaget deltar Helsingfors i byggnadskostnaderna med högst 80 miljoner euro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.