NT > Nyheter

Monday, 18 January, 20:11

NT - 01 dec 20 kl. 18:00

Svenska EM-spelarna kan testas 20 gångerMånga lag har varit coronadrabbade inför handbolls-EM i Danmark. Men Sveriges lagläkare Hampus Lüning tror inte på många fall när turneringen väl börjar. –Det är ett rigoröst testande, säger han..
Läs mer på NT
Läs mer om:
EM, Danmark, Sveriges, Hampus Lüning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska EM-spelarnakan , testas20 , gånger
ÖstersundsPosten - 11 aug 17 kl. 09:12

ÖFK-spelarna sex gånger billigare att köpa än Paoks

Ingen av spelarna i ÖFK eller Paok kommer säljas för världsrekordet på 2,2 miljarder kronor.
När man jämför de två truppernas värde står det klart att alla spelare tillsammans inte kommer upp i ens hälften av Neymars övergångssumma.
Detta enligt sajten transfermarkt.

Länstidningen i Jämtland - 11 aug 17 kl. 09:12

ÖFK-spelarna sex gånger billigare att köpa än Paoks

Ingen av spelarna i ÖFK eller Paok kommer säljas för världsrekordet på 2,2 miljarder kronor.
När man jämför de två truppernas värde står det klart att alla spelare tillsammans inte kommer upp i ens hälften av Neymars övergångssumma.
Detta enligt sajten transfermarkt.

Kristianstadsbladet - 26 jul 12 kl. 10:12

"Det hänger på spelarna"

Foto: Bosse Nilsson
Mittfältaren Berat Gjyrevci har skrivit på för VMA ? och samtidigt öppnar division III-klubben för en förlängning med långvarige tränaren Fredrik Johansson. ?

Dalarnas tidningar - 20 apr 18 kl. 13:03

Falu BS-kaptenen slutar och Bäck förlänger – samtidigt som Brobergsmålvakten ryktas till klubben: "Vi har pratats vid"

Det händer saker i Falu BS. Lagkaptenen slutar samtidigt som en av de viktigaste spelarna förlänger – dessutom kommer uppgifter om att Max Bergström skulle vara på väg till staden. – Vi har endast pratat lite löst så där om det, men ingenting mer än så, säger Brobergs målvakt i ett sms till Bandypuls..

BT - 02 dec 16 kl. 18:11

Succéspelarna förlänger med Norrby

YLE - 04 apr 17 kl. 04:36

Nästan färdiga Mein Schiff 6 testas under långfärd mot Polen

Strax efter klockan nio på måndagen lämnade kryssningsbåten Mein Schiff 6 Åbovarvet. Flera hundra personer är ombord för att styra, mäta, installera och bespisa. I juni gör Mein Schiff 6 sin jungfruresa från Kiel till Nordkap.

YLE - 18 jul 17 kl. 15:00

Nytt diabetesvaccin testas på människor nästa år - ska skydda mot virus

Finländska forskare har utvecklat ett vaccin mot diabetes typ 1. Det kommer att testas på människor för att man ska få reda på hur effektivt och säkert det är. I dag har det klarnat att ett vaccin som finländska forskare har tagit fram mot diabetes typ 1 börjar testas på människor i slutet av nästa år.

Kristianstadsbladet - 19 sep 14 kl. 12:58

Vasa-skrov testas av forskare

Vasa-skeppet måste stöttas upp, annars är risken att det på sikt kollapsar.En fullskalig kopia av en del av skrovet testas nu i ett labb.
Skrovdelen av tio ton ek, omkring 3 gånger 4 meter, står uppställd i en hall på KTH i Stockholm.

BT - 19 sep 14 kl. 12:58

Vasa-skrov testas av forskare

Vasa-skeppet måste stöttas upp, annars är risken att det på sikt kollapsar. En fullskalig kopia av en del av skrovet testas nu i ett labb.Skrovdelen av tio ton ek, omkring 3 gånger 4 meter, står uppställd i en hall på KTH i Stockholm.

TA - 19 sep 14 kl. 12:58

Vasa-skrov testas av forskare

Arkivfoto: Anders Wiklund/TT
Vasa-skeppet måste stöttas upp, annars är risken att det på sikt kollapsar. En fullskalig kopia av en del av skrovet testas nu i ett labb.
Skrovdelen av tio ton ek, omkring 3 gånger 4 meter, står uppställd i en hall på KTH i Stockholm.

YLE - 25 sep 14 kl. 04:46

Nytt vaccin mot sjukhusbakterie testas i Karleby

I Karleby testas nu ett nytt vaccin mot diarré. Vaccinet utvecklas för att bekämpa en bakterieinfektion som frodas på sjukhusen. Bakterien Clostridium difficile orsakar häftig diarre och kan till och med vara livshotande.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

12-åriga Tindras målning skapar budgivning

12-åriga Tindra Valfridsson inspirerades av Göta kanal och målade Bergs slussar. Nu går det att buda på tavlan, där alla pengar går till Unicef..

NT - 10 minuter sedan

Skoterväder i landet – här är farorna

Snötäcket breder sakta ut sig över Sverige och för en del innebär det att snöskotern åker fram. En farlig aktivitet – men vanorna förändras. –Väldigt få kör med alkohol i kroppen numera, säger Per-Olov Wikberg, samordnare vid Nationella snöskoterrådet..

NT - 45 minuter sedan

PODD: Förre IFK-backen om att bli allsvensk i Degerfors

I det 80:e avsnittet av podden Parken Södra möter vi förre IFK-backen Erik Lindell som numera tagit en annan väg till allsvenskan i Degerfors. I avsnittet blir det snack både om tiden i IFK och att han inte riktigt fick chansen där, liksom det mycket om vad han vill åstadkomma på Stora Valla i sin nuvarande klubb..

NT - 45 minuter sedan

Rösträtt indragen i FN på grund av skuld

Sju länder har förlorat sin rösträtt i FN:s generalsförsamling..

NT - 30 minuter sedan

Nytt handelsföretag startar i Söderköping

Handlarn i Bottna AB har som sin verksamhet "lanthandel med café"..

NT - 30 minuter sedan

Sverige vände och vann rysare mot Egypten

Sverige var nere i brygga, men vände och vann med 24–23 i en rysare mot Egypten. Segern innebär ett svenskt jättekliv mot kvartsfinal i VM – och ett tungt slag för värdnationen..

NT - 30 minuter sedan

Lärarutbildningar stoppas efter granskning

Två lärarutbildningar mister rätten att utfärda examen, efter en utvärdering som gjorts av Universitetskanslersämbetet (UKÄ). Därmed kan inga nya studenter antas till utbildningarna..

NT - 45 minuter sedan

Smittskyddsläkaren: "Jag valde fel ord"

Smittskyddsläkare Britt Åkerlind får i sociala medier skarp kritik för sitt mejl där hon skriver att befolkningen ska "utsättas" för smitta i lagom dos. Nu bemöter hon och vårddirektör Jessica Frisk kritiken..

NT - 45 minuter sedan

Nytt ekonomiskt företagsstöd med pandemilagen

Företag som tvingas stänga ned sin verksamhet inom ramen för den nya pandemilagen ska under vissa villkor kunna få ekonomiskt stöd för att täcka alla sina fasta kostnader under nedstängningen..

NT - 1 timme sedan

"En ganska slapp och grådaskig övermålning"

Inte mycket sparades när gamla rådhuset revs. Men konstnären Fritz Grahn lyckades rädda en av klenoderna från rådhusets födelseår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.