NT > Nyheter

Monday, 18 January, 17:09

NT - 01 dec 20 kl. 18:05

Polisstudenter trakasseras efter läckta namnFlera polisstudenter på Malmö universitet har utsatts för trakasserier och även hot efter att handlingar med deras namn och adresser lämnats ut, skriver Kvällsposten..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Malmö, Kvällsposten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisstudenter, trakasserasefter , läckta, namn
GöteborgsPosten - 21 jul 15 kl. 22:11

Hulthén trakasseras med falska prenumerationer

Sedan början på året har Göteborgs kommunalråd Anneli Hulthén (S) fått stora mängder varor och prenumerationer beställda i sitt namn.– Det är en meningslös syssla och personen borde skaffa sig ett liv, säger hon..

GöteborgsPosten - 06 dec 17 kl. 10:07

Så trakasseras Västlänkens medarbetare

Ett tiotal Västlänken-medarbetare har sedan början av sommaren fått tidningsprenumerationer och andra oönskade produkter hemskickade – samt tjänster beställda i sitt namn. Trafikverket har nu gjort en polisanmälan: – Trafikverket och projektet kommer aldrig vika ner sig för att man skulle bli trakasserad för det uppdrag vi har, säger Bo Larsson, projektchef för Västlänken..

Blekinge Läns tidning - 19 dec 18 kl. 13:30

Politiker trakasseras med porr

Politikern Roger Gardell, gruppledare för Liberalerna i Ronneby, utsätts för omfattande trakasserier. Sedan valrörelsen har någon eller några beställt varor och tjänster i hans namn. Det hela har accelererat under hösten och från talarstolen i dagens fullmäktige, vädjar han nu om hjälp att få stopp på det..

SmålandsPosten - 19 dec 18 kl. 14:32

Blekinge: Politiker trakasseras med porr

Politikern Roger Gardell, gruppledare för Liberalerna i Ronneby, utsätts för omfattande trakasserier. Sedan valrörelsen har någon eller några beställt varor och tjänster i hans namn. Det hela har accelererat under hösten och från talarstolen i dagens fullmäktige, vädjar han nu om hjälp att få stopp på det..

BT - 19 aug 13 kl. 10:37

Upprop för rätten att bära slöja

Efter att en gravid kvinna blivit trakasserad och misshandlad i helgen uppmanas kvinnor att beslöja sig, i solidaritet, i det så kallade hijabuppropet. I dag beslöjar sig såväl religiösa som icke-religiösa kvinnor som en solidaritetshandling efter lördagens händelse då en höggravid kvinna med hijab ska ha attackerats med slag och rasistiska glåpord i Stockholmsförorten Farsta.Enligt den misshandlade kvinnans väninna, som talat med Sveriges Radio, fick hon först sin hijab avsliten och sedan sitt huvud dunkat i en bil så att hon svimmade.

Sydsvenskan - 04 feb 14 kl. 13:32

Okunskap om halal leder till att människor misstänkliggörs

I Sverige finns det många muslimer, infödda eller hitflyttade. Trotts detta har många inte accepterat muslimer som en del av det svenska samhället. I debatten om halalmat i Svedala hörs kommentarer som ”Skicka hem dem och låt våra barn få riktigt mat” (denna är från en intervju i Studio Ett i Sveriges radio).

Nerikes Allehanda - 20 aug 16 kl. 12:42

Jag har varit ignorant och dömande. Förlåter ni mig?

För personen som jag pratar med är engagerad i RFSL och brinner för HBTQ-frågor. Jag går i gång direkt och börjar snart att raljera om lättkränktheten som kännetecknar HBTQ-rörelsen. Det vet alla journalister, mässar jag, att när det kommer till HBTQ-frågor gör man bäst i att hålla sig långt borta från minfältet.

Skånskan - 08 mar 20 kl. 08:00

Digitala brott allt vanligare i nära relationer

Digitalt våld När Anna hade lämnat sin våldsamma man som och sökt sig till ett skyddat boende tyckte hon att det var märkligt att han dök upp på flera av de platser där hon befann sig. Det visade sig då att han hade satt in en dold spionapp i hennes telefon och hon tvingades byta telefon.Anna är en av många kvinnor och i vissa fall även män som har drabbats av det digitala våldet, ett växande problem i nära relationer men också bland ungdomar som utsätts för olika former av förföljelser och trakasserier.

Dagen - 20 jul 11 kl. 03:00

Misha ska utvisas: De vill att jag ljuger om min tro

Flen.I morgon ska Misha skickas tillbaka till Iran. En svensk gränspolis ska ha uppmanat honom att inte berätta om sin tro - för att slippa förföljelser.

Sydsvenskan - 08 okt 11 kl. 06:30

"Vi är bara plåster på ett blödande sår"

Foto: Pontus Tideman
Polisen förstärker sin patrullering på Seved. Sydsvenskan följde med en patrull igår.
En polis kör bort en bilist som blockerar framkomligheten på Rasmusgatan.

Kristianstadsbladet - 21 jan 12 kl. 06:30

Sönder-smulad

Det är inte litterära kvaliteter som gör boken "Felicia försvann" intressant eller omskriven, det är beskrivningen av en hemsk barndom till en mamma som ville uppfostra hela landet. Utan det tror inte kulturskribent Victor Malm att boken hade levt kvar länge.
NY BOK.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Synthesis Analytics Edge1 AB - nytt företag startar i Norrköping

Bolaget uppger att det ska "emot ersättning tillhandahålla infrastruktur för beräkningsintensiv datoranalysverksamhet och därmed förenlig verksamhet.".

NT - 15 minuter sedan

Kapitulium satt under lockdown

Kongressbyggnaden i Washington DC satts under lockdown på grund av "yttre hot", uppger ett vittne för nyhetsbyrån Reuters..

NT - 1 timme sedan

Andra vågen slår hårt - bussbolag med många sjukskrivna

Bussbolaget Nobina har drabbats hårt av covid-19 och sjukdomens andra våg. Just nu ligger 38 förare av 319 hemma i sjuksängen..

NT - 45 minuter sedan

EU-kommissionen på idéjakt

Konstnärer, ingenjörer, vetenskapsmän och arkitekter – alla välkomnas nu till EU-kommissionens förhoppningar om en ny Bauhaus-rörelse..

NT - 1 timme sedan

Uganda lättar på internetblockering

Uganda öppnar delvis för internet som varit stängt under presidentvalet. Militär uppges ha stormat oppositionens partihögkvarter..

NT - 1 timme sedan

Levi om värvningen: "Den bäste jag spelat ihop med"

Här är hyllningen till IFK Norrköpings nya offensiva vapen. "Han och Sead är de bästa jag spelat tillsammans med"..

NT - 1 timme sedan

Man åtalas för handel med artskyddade djur

Över 800 ödlor, krokodiler och andra reptiler hittades vid en razzia i Skåne 2018. Nu åtalas en man för bland annat grovt artskyddsbrott. Enligt åklagaren har han bedrivit yrkesmässig handel med djur som är artskyddade..

NT - 1 timme sedan

Efter den tuffa tävlingen: "Varit ett minne för livet"

De klarade sig i mål i den tuffa utmaningen. "Vi är nöjda med placeringen", skriver kartläsaren Robin Eriksson om hans och Stig Andervangs insats i Arctic Rally..

NT - 1 timme sedan

Regionen: Så många ska vaccineras denna vecka

Denna vecka räknar Region Östergötland med att cirka 4 500 personer i länet ska få sin första spruta mot covid-19..

NT - 1 timme sedan

Regionanställda åtalas för att ha tagit mutor

Tolv anställda hos Region Östergötland åtalas för tagande av muta och andra brott kopplade till härvan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.