ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 20 January, 02:34

ÖstersundsPosten - 01 dec 20 kl. 18:00

Digital julkalender istället för julskyltning i Svenstavik: ”Vi hoppas på succé”Restriktioner gällande folksamlingar fick Svenstaviks företagare att tänka nytt inför julen. Den....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Svenstavik, Svenstaviks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Digital, julkalender, iställetför , julskyltningi , SvenstavikVi , hoppas, på succé
Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 08:14

Hacking istället för annonsering

Den hetaste trenden just nu är hacking istället för annonsering. De nya smarta digitala företagen satsar på att hitta sina användare och kunder genom smart användande av data och sociala medier. Vill du lära dig hur ditt företag kan hitta nya kunder genom hacking istället för annonsering?

Cornucopia - 05 apr 16 kl. 13:44

Hyperloop istället för höghastighethetståg i Sverige

Bara en vecka efter att jag skrev om Hyperloopprojektet Bratislava-Wien-Budapest går nu tre folkpartister1. ut och föreslår en Hyperlooplösning i Sverige istället för höghastighetståg. Detta dagen efter att Konjunkturinstitutet konstaterar att staten i bästa fall måste subventionera varje enskild persons resa med höghastighetstågen över Götalandsbanan med ca 800 kronor.

Dagensanalys.se - 08 nov 17 kl. 09:01

Infograf: Hälften av tiden går åt att fixa med data istället för att analysera

Analytiker spenderar hälften av tiden till att fixa fram och förbereda data istället för att faktiskt analysera. Bakom den här upptäckten finner vi Digital Analytics Association (DAA) som kartlagt analytikers arbetsdag. 38,7 procent av analytiker spenderar mer än 20 timmar per vecka med att hushålla sin data dvs samla in den, förbereda den, städa den istället för att analysera.

Dagensanalys.se - 17 feb 20 kl. 09:38

“Tror att jag har blivit professionell vloggare istället för marknadschef”

Louise Andersson och Jobylon har under ett år spelat in över 40 avsnitt av den populära HR-vloggen #HREats. Det som började som ett test har idag blivit företagets viktigaste varumärkesinitiativ. Louise Andersson som är head of marketing på Jobylon medverkar i det senaste avsnittet av podcasten Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund.

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 12:01

Sluta kämpa mot reklamvägrarna och ge dem vad de vill ha istället

Annonsblockering är på allvar en existentiell kris för reklambranschen. Och – om man får tro vad som skrivs i ämnet – är reklamvägrare en ännu mer katastrofal trend för hela innehålls- och utgivarbranschen. I en tidigare artikel skrev jag om den unika möjligheten för innehållsleverantörer att bli mer relevanta när fler och fler använder annonsblockerare och fortsätter på samma tema med hjälp av AdAge:s Brian Sheehans analys  i den här artikeln.

Alliansfritt Sverige - 20 aug 13 kl. 15:18

Sopfråga får M att rösta med SD istället för KD, FP och C

Som de flesta vet kan allting i samhället läggas ut på upphandling, så även sopor. Detta har Moderaterna i Kungsbacka tagit fasta på och sett till att kommunen sagt upp sitt avtal med Renova, ett sopföretag ägt av Göteborg och kringliggande kranskommuner. Bakgrunden till att man inte längre vill att ett kommunalt bolag skall sköta sophanteringen är för att man har sett att kostnaden för sophantering har sjunkit när kommunen lagt ut det på entreprenad.

Supermiljöbloggen - 19 feb 16 kl. 20:56

75 ton gods skänktes bort istället för att hamna på tippen

Det är sajten Bortskänkes.se som i ett pressmeddelande berättar om de enorma mängder av gods som genom sajten sluppit hamna på tippen och istället funnit en ny väg in i människors hem.  Danny Wennberg, som grundat sajten, berättar för Supermiljöbloggen att Bortskänkes vill främja för en minskad konsumtion i samhället, underlätta en större omsättning inom andrahandsmarknaden, förlänga konsumtionsprodukters livslängd och på så sätt minska förbrukningen av jordens begränsade resurser samt minska avfallet på våra soptippar.

Cornucopia - 04 nov 19 kl. 09:58

Kavla upp ärmarna och lös dina problem själv istället för att gnälla!

Dags för en liten så kallad rage över alla som gnäller över både sin personliga situation och samhällets problem. Ingen kommer lösa detta åt er, utan det enda ni kan göra är att kavla upp ärmarna och lösa dina egna personliga problem, och anpassa dig till samhället eller rent av aktivt bidra till att lösa problemen. Problemen löses inte i sociala medier, och de kommer inte heller lösas av vare sig politiker, youtubers, journalister, Swish-journalister eller influencers.

Mobil - 29 jul 20 kl. 12:46

Nästa CES-mässa blir digital – online istället för i Las Vegas

Nästa års CES-mässa byter Las Vegas mot internet..

Cornucopia - 05 apr 15 kl. 11:36

Miljöpartiet - avveckling istället för omställning

Som förutspått innebär Miljöpartiets inträde i regeringen dödsstöten för svenskt jordbruk och svensk landsbygd. Det senaste påfundet är höjningen av bensin- och dieselskatten, som dessutom nu automatiskt ska fortsätta höjas 2% snabbare än inflationen för all framtid.
Till en början är det naturligtvis nödvändigt att få upp priset på bensin och diesel, för att tvinga fram en nödvändig omställning på grund av peak oil.

Cornucopia - 12 apr 15 kl. 08:46

Så här många frihetsminskande byråkrater för du istället för försvarsupprustningen

Schibsted/SvD ställer i en artikel en återföring av svensk försvarsförmåga mot fler sjuksköterskor och lärare. Det är en grovt felaktig jämförelse, då försvar betalas på statlig skatt och sjuksköterskor och lärare betalas av landsting och kommuner, där alla resurser som tillförs kommunerna kan disponeras helt fritt av självständiga kommuner oavsett "öronmärkning".

Det tål alltså att upprepas igen och igen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.