DI > Ekonomi

Monday, 18 January, 17:31

DI - 01 dec 20 kl. 16:46

Optimisten byter fot, varnar för nedgång: ”Nu ska man se om sitt hus”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Optimisten, byter, fot, varnarför , nedgångNu ska man , se om sitt hus
Dagen - 02 feb 15 kl. 18:00

Slopat vårdnadsbidrag när Folkpartiet byter fot

Vårdnadsbidraget ryker när Folkpartiet byter fot i riksdagen. Ett stort nederlag för Kristdemokraterna, som haft bidraget som sin hjärtefråga.Nu riskerar den tidigare så enade Alliansen att splittras ännu mer..

SvD - 09 maj 16 kl. 07:09

Trump byter fot – vill ha högre skatter

Donald Trump byter fot när det gäller skattemoralen i USA. – Jag är villig att betala mer och de rika är villiga att betala mer i skatt, sade Donald Trump på söndagen..

DN - 27 mar 17 kl. 11:03

Peter Eriksson byter fot om bullret

Bostadsminister Peter Eriksson byter fot och går med på att mjuka upp reglerna för buller vid bostäder. Det är ett krav som den borgerliga oppositionen länge har drivit för att möjliggöra mer byggande..

Affärsvärlden - 27 aug 18 kl. 08:04

Börsveckan byter fot i kosmetikabolaget

Börsveckan byter fot gällande tre aktier i veckans utgåva..

Affärsvärlden - 23 apr 19 kl. 15:06

Börsplus byter fot i kursrusaren

SvD Börsplus byter fot vad gäller aktieråden för Raketech och Medfield..

DI - 25 maj 20 kl. 08:45

Affärsvärlden byter fot om Fortnox

Affärsvärlden byter fot om mjukvarubolaget Fortnox och sänker rådet från köp till neutral..

Sydsvenskan - 01 sep 15 kl. 18:52

Centern byter fot om Nato. Utred medlemskap nu.

Plötsligt händer det. Beskedet att Centerns partistyrelse vill se ett svenskt medlemskap i försvarsalliansen Nato förändrar den politiska spelplanen.Centern har av tradition varit det borgerliga parti som stått Socialdemokraterna närmast i utrikes- och säkerhetspolitiken.

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 15 kl. 18:52

Centern byter fot om Nato. Utred medlemskap nu.

Plötsligt händer det. Beskedet att Centerns partistyrelse vill se ett svenskt medlemskap i försvarsalliansen Nato förändrar den politiska spelplanen.Centern har av tradition varit det borgerliga parti som stått Socialdemokraterna närmast i utrikes- och säkerhetspolitiken.

Cornucopia - 18 dec 15 kl. 14:23

Regeringen byter fot - nu ska utgiftstaket hållas

Regeringen byter nu fot, mindre än en vecka sedan finansminister Magdalena Andersson (s) sade i Ekots lördagsintervju att regeringen nu skulle låna pengar istället för att följa utgiftstaket. Nu ska man hålla utgiftstaket och behöver minska utgifterna med 19 miljarder SEK nästa år rapporterar Bonnier/DN.

I lördags hette det i Ekots lördagsintervju att framtida reformer ska ske utan finansiering, och att pengarna ska lånas.

Västerbottens Folkblad - 24 nov 11 kl. 00:44

Kommunen byter fot

TÄFTEÅ Umeå kommuns tjänstemännen har bytt fot. De kan nu tänka sig att kommunen hyr in sig i Täfteås sporthall, om den byggs om till skollokaler. HOPPAS.

BT - 20 jan 14 kl. 07:57

LO byter fot om vinster i välfärden

LO släpper lagstiftningskravet och vill att parterna i välfärdssektorn sätter sig ner och kommer överens om bland annat vinster. - Det kaos som råder i välfärden i dag tror jag är skadligt, säger LO:s Tobias Baudin till TT.LO byter spår när det gäller vinster i välfärden och vill nu hellre se en förhandlingslösning än lagstiftning, skriver Dagens Nyheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.