Sydsvenskan > Utrikes

Saturday, 16 January, 22:38

Sydsvenskan - 01 dec 20 kl. 16:13

Ingen vägöppning i Tygelsjö – men vägarbetet klart innan julVägen öppnas inte i Tygelsjö. ..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Tygelsjö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen vägöppningi , Tygelsjömen , vägarbetetklart , innan, jul
Skånskan - 25 nov 18 kl. 22:01

Nya orgeln provspelades i Tygelsjö kyrka

TYGELSJÖ Den nya orgeln i Tygelsjö kyrka premiärspelades på söndagen av orgeleleverna Signe Burman och Elias Backe och orgelkonsulten Anders Johnsson.
Via en storbildsskärm kunde kyrkobesökarna följa allt som hände på orgelläktaren.– Jag har själv inte hunnit provspela än, berättade kyrkomusiker Åse Lindberg Christensen.

Skånskan - 01 okt 16 kl. 06:00

Tygelsjös höga silor rivs av grävskopan

TYGELSJÖ Anläggningen las ner 2006. Och nu försvinner Lantmännens silor från 50-talet i Tygelsjö för gott. I veckan ryckte grävskopan in.

Sydsvenskan - 05 dec 14 kl. 04:00

Innan sorgen får sitt eftermäle

”Nära darrar ingen hare” är titeln på Emma Wargs debutdiktsamling, där hon vrider och vänder på ett välkänt ordspråk. Det är en gäckande titel som flyr undan en specifik bestämning, vilket kan vara lovande som lyrisk utgångspunkt. Emma Warg är född 1967 i Umeå och har arbetat som fotomodell och skådespelare och dessutom gått på Biskops Arnös författarskola.

Dagens PS - 09 maj 19 kl. 08:34

JUST NU: ”Röd öppning” hotar Stockholmsbörsen

USA:s president Donald Trump uppgav under onsdagskvällen att Kina ”bröt avtalet” och därför ”kommer få betala” om inget avtal uppnås, rapporterar Reuters. ”De avbröt avtalet, de kan inte göra det. Så därför kommer de att få betala.

Affärsvärlden - 24 jan 14 kl. 08:46

Stockholmsbörsen: Positiv öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas få en start snäppet över nollan om man tar de ledande europeiska terminerna som indikator. Cirka en halvtimme innan börsens öppning pekar terminerna i Frankfurt, Paris och London upp med 0,1-0,2 procent..

Affärsvärlden - 05 feb 14 kl. 15:20

Wall Street: Svag öppning väntas

Börserna i New York väntas öppna ned på onsdagen. ADP har innan öppning redovisat sysselsättningsstatistik som var något sämre än väntat. På bolagsfronten har bland annat Merck och Time Warner redovisat kvartalsrapporter..

Affärsvärlden - 06 feb 14 kl. 09:00

Stockholmsbörsen: Något högre öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas öka något i den tidiga handeln. Dagens fokus är bland annat ECB:s räntebesked och de många rapportbolagen. Bland annat har Volvo, Astrazeneca, Hexpol och Tieto avgett rapport innan öppning..

DI - 03 mar 14 kl. 08:54

Börsen: Negativ öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda med siffror rejält i det röda på måndagen. Cirka en halvtimme innan börsens öppning pekar terminerna i Frankfurt, London och Paris ned med mellan 1,0-1,6 procent..

DI - 15 jul 14 kl. 14:58

Fokus på Yellen inför New York-öppning

Kurserna på New York-börserna väntas inleda marginellt över oförändrad nivå på tisdagen. Tre stora bolag har släppt rapporter innan öppning samtidigt som en del makrodata offentliggjorts..

Affärsvärlden - 22 jul 14 kl. 15:11

Öppning uppåt väntas på USA-börserna

Kurserna på New York-börserna väntas öppna uppåt efter minskad geopolitisk oro angående Ukraina och Mellanöstern. Ett flertal bolag har rapporterat innan öppning, däribland konkurrenter till SCA, Assa Abloy och Atlas Copco..

DI - 15 sep 14 kl. 14:55

New York: Jätten klättrar svagt innan öppning

Terminerna för de ledande amerikanska börserna visade på oförändrade nivåer inför måndagens börsöppning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.