DN > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 21:41

DN - 01 dec 20 kl. 09:24

Styrkebesked för svenska livsmedelTrots pandemi – den svenska livsmedelsindustrin har ökat i konkurrenskraft under det tredje kvartalet i år..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Styrkebeskedför svenska , livsmedel
BT - 20 sep 14 kl. 21:51

Borås visade klass: "Ett styrkebesked"

Här är ett styrkebesked från Borås Basket. Christian Maråker gick i bräschen när förra säsongens SM-finalist Norrköping Dolphins besegrades. – Det här var ett styrkebesked, konstaterar Boråscoachen Pat Ryan.

BT - 20 sep 14 kl. 21:51

Borås visade klass: "Ett styrkebesked"

Här är ett styrkebesked från Borås Basket. Christian Maråker gick i bräschen när förra säsongens SM-finalist Norrköping Dolphins besegrades. – Det här var ett styrkebesked, konstaterar Boråscoachen Pat Ryan.

BT - 20 sep 14 kl. 21:51

Borås basket visade klass: "Ett styrkebesked"

Här är ett styrkebesked från Borås basket. Christian Maråker gick i bräschen när förra säsongens SM-finalist Norrköping Dolphins besegrades. – Det här var ett styrkebesked, konstaterar Boråscoachen Pat Ryan.

BT - 20 sep 14 kl. 21:51

Borås basket visade klass: "Ett styrkebesked"

Här är ett styrkebesked från Borås basket. Christian Maråker gick i bräschen när förra säsongens SM-finalist Norrköping Dolphins besegrades. – Det här var ett styrkebesked, konstaterar Boråscoachen Pat Ryan.

Skånskan - 07 feb 16 kl. 14:00

C: Närodlade livsmedel är det klimatsmarta valet

DEBATT För oss i Centerpartiet i Region Skåne är den högkvalitativa maten en fråga som vi arbetat med mycket länge. Och den mat som produceras här i Skåne och i Sverige i stort är verkligen av just den kvalitet och håller också en sådan hög miljöstandard att den förtjänar att lyftas upp mer. Svenska bönder har varit med att utveckla kanske världens klimatsmartaste och djurvänligaste livsmedelsproduktion.

Uppsalanyheter.se - 27 okt 14 kl. 05:43

Almtunas styrkebesked

Damettan: Almtuna gav ett styrkebesked i söndagens match mot gästande Tumba. Redan efter första perioden hade man avgjort matchen och vann till slut med 7-0.Almtuna gav ett styrkebesked i söndagens match mot gästande Tumba.

Uppsalanyheter.se - 07 feb 16 kl. 01:53

Styrkebesked av Almtuna

Allsvenskan: Almtuna stod för ett klart styrkebesked när man vände underläge från 0-2 till seger med 4-2 i lördagens match mot Karlskoga.Almtuna stod för ett klart styrkebesked när man vände underläge från 0-2 till seger med 4-2 i lördagens match mot Karlskoga.   Karlskoga började lördagens match i Allsvenskan mot Almtuna på bästa möjliga sätt och tog ledningen med 0-1 redan efter tre minuter genom Christian Berglund.

Skånskan - 11 dec 19 kl. 20:55

Styrkebesked av EAI

BORDTENNIS Det var Sveriges otvivelaktigt bästa lag, Eslövs AI och Halmstad, som på onsdagskvällen möttes i Blomsterbergshallen. Båda var obesegrade inför seriefinalen. Nu är det bara EAI som har förlustnollan intakt.

BT - 07 jun 12 kl. 15:57

Godkänt i livsmedel - inte i djurföda

E129, ett rött färgämne, förbjuds i hund- och kattfoder i EU. Men i vanliga livsmedel är det tillåtet. EU:s livsmedelsmyndighet EFSA vill inte tillåta färgämnet allurarött i djurfoder, eftersom myndigheten inte kan utesluta att det påverkar arvsmassan.

HBL - 20 maj 14 kl. 04:21

Brister i märkningen av livsmedel


Kraven på information på livsmedelsförpackningar blir strängare i år men myndigheterna har svårt att hinna med kontroller. Konsumentförbundet tycker att övervakningen är ineffektiv och HBL:s granskning visar att väsentlig information ofta saknas, inte minst när det gäller små butiker.Kraven på märkningar på livsmedelsförpackningar, både de allmänna och näringsdeklarationerna, kommer att skärpas redan i år.

UT - 08 feb 14 kl. 07:43

Hårdare krav väntar vid nyaupphandlingen av livsmedel

Vid nästa upphandling av livsmedel till Ulricehamns kommun kommer det att bli tuffare krav på den mat som köps in. Nuvarande avtal, som gäller sedan mars 2012, löper ut sista februari nästa år.
Men redan nu har föreberedelserna inför kommande upphandling påbörjats.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Utredarna ökar takten i mututredning mot Ericsson

Ännu en före detta Ericssonanställd har delgivits misstanke i den stora utredningen om mutbrott i Afrika och Asien..

DN - 4 timmar sedan

Bolagen som vann 5g-auktionerna

DN - 10 timmar sedan

Netflix på dekis inför bokslutet

I kväll sparkar Netflix igång rapportsäsongen för pandemiåret 2020 bland de så kallade Faang-bolagen på Wall Street..

DN - 14 timmar sedan

Ygeman om 5G-auktionen: ”Går inte att vänta på att alla rättsprocesser är klara”

På tisdagen startar 5G-auktionen, som svartlistade Huawei har velat stoppa. – Nationell säkerhet måste väga tyngre än faktum att….

DN - Igår: 17:11

Pandemin blir slagträ när EU ser över handelspolitiken

Sedan Storbritannien lämnat EU är det Sverige som leder kampen för frihandel inom unionen..

DN - Igår: 16:26

Batterifabrik tros generera 10.000 jobb

Batteribolaget Northvolt får utöka sin verksamhet i Skellefteå, meddelar mark- och miljödomstolen vid Umeå tingsrätt..

DN - Igår: 12:32

Trevlig bekantskap på vägen men digitala frågetecken för ID.4

Volkswagens nya lilla el-suv ID.4  är en av de bättre elbilarna på marknaden men mjukvaran är ännu ett frågetecken..

DN - Igår: 09:38

Toppman hos Samsung dömd för mutbrott

Lee Jae-Yong, vice ordförande i Samsung Electronics, har dömts av en sydkoreansk domstol till två och ett halvt års fängelse för mutor och….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.