Realtid > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 21:19

Realtid - 01 dec 20 kl. 09:01

PA Consulting i miljardaffärKonsultföretaget Jacobs förvärvarar 65 procent av aktierna i managementkonsultföretaget PA Consulting. Affären värderar PA till 1 825 miljarder pund, drygt 2 miljarder kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Consulting, Jacobs, PA Consulting, PA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PA Consultingi , miljardaffär
Dagensanalys.se - 15 jan 18 kl. 13:01

Kantar Consulting köper Mash Strategy

Innan glöden lagt sig efter nybildade Kantar Consulting så går man ut och köper ännu ett företag för att addera till gruppen. Den här gången är det Mash Consulting som slukas upp för en okänd summa pengar. Mash ska tillsammans med de andra Kantar-företagen som ingår i Consulting ta sig an konkurrenterna Deloitte och Accenture.

YLE - 01 sep 17 kl. 18:11

Nyttan med konkurrensutsatt tågtrafik ifrågasätts av företaget Boston Consulting

Förhoppningarna om att tågbiljetterna i Finland blir billigare om passagerartrafiken konkurrensutsätts kan vara rena drömmar. Det befarar åtminstone det internationella konsultföretaget Boston Consulting, som har gjort en rapport där trafikministeriets planer på att öppna passagerartrafiken för konkurrens ger upphov till många frågetecken. Enligt utredningen skulle konkurrensutsättningen ge upphov till extra kostnader på tiotals miljoner.

Dagensanalys.se - 13 sep 19 kl. 10:09

Proof Analytics inleder samarbete med ProSales Consulting

Proof Analytics meddelar att de ingår samarbete med ProSales Consulting, som stödjer bolag i komplexa affärsutmaningar. Samarbetet innebär att ProSales Consulting kommer att representera Proof Analytics både i Sverige och övriga Norden. Proof Analytics erbjuder analysverktyg för marknadsinvesteringar baserat på Automatiserad Marketing Mix Modeling.

Regeringen - 17 jun 13 kl. 08:07

Staten säljer Vectura Consulting AB

Regeringen har beslutat att sälja Vectura Consulting AB till Sweco AB. Priset för aktierna i Vectura är 927 miljoner kronor.- Försäljningen av Vectura har prövats med utgångspunkt att bolaget verkar på en kommersiell marknad med effektiv konkurrens, utan ett särskilt samhällsuppdrag, säger finansmarknadsminister Peter Norman.

IDG - 29 apr 11 kl. 15:45

Ny vd på Swedish Consulting Group

Johan Danielsson blir ny vd på Swedish Consulting Group..

NSD - 17 maj 11 kl. 20:29

Student consulting prisades igen

Student consulting växer så det knakar.Luleåföretaget hamnar på andra plats på Tillväxtlistan 2011.- Vi når en pallplats för fjärde året i rad.

E24 - 07 dec 11 kl. 06:32

Sweco: kÖper norska neas consulting fÖr 96 mln nok

Sweco Norge har ingått avtal med Neas om att förvärva Neas Consulting med drygt 70 konsulter för 96 miljoner norska kronor. Transaktionen väntas vara genomförd per den 31 december..

IT24 - 31 jan 12 kl. 07:50

Hon tar över på Ecru Consulting


Ulrika Lindström Oskarsson tar över som vd för it-konsultbolaget Ecru Consulting..

Realtid - 15 jun 16 kl. 13:16

Laika Consulting stärker sitt IR-team

Två seniora och två juniora medarbetare har rekryterats till IR- och kommunikationskonsulten Laika Consulting..

Nya Wermlands Tidningen - 21 jun 16 kl. 16:22

Per Andersson går över till PPS Consulting

Karlstadföretaget PPS Consulting AB, som jobbar med projekt- och inköpsstöd till företag främst inom bygg och fastighetsbranschen, har rekryterat konsulten Per Andersson..

Jmini.se - 30 aug 16 kl. 09:27

Reach Consulting och Extend Commerce Sverige inleder samarbete

Sedan starten 2014 har Reach Consulting tillsammans med sina kunder arbetat aktivt för att hitta nya sätt att möta den kompetensbrist som finns på dagens konsultmarknad. Extend Commerce Sverige startades 1998 och är idag ledande inom lösningar fö.....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.