ÖstersundsPosten > Nyheter

Sunday, 17 January, 16:08

ÖstersundsPosten - 01 dec 20 kl. 06:15

Debatt: Svar: Osäkra studier kring tyngdtäcken kan inte vara grund för skattefinansieringMTP-rådets rekommendation innebär inte att individer ska sluta använda tyngdtäcken.....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
MTP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Svar, Osäkra, studierkring , tyngdtäckenkan inte vara , grund för skattefinansiering
Kristianstadsbladet - 29 aug 18 kl. 00:01

Debatt i Glimåkra på torsdag – allmänheten bjuds in

Glimåkra folkhögskola bjuder på torsdag in allmänheten till politikerdebatt inför valet den 9 september. .

SVT Debatt - 29 aug 13 kl. 17:25

Inför kvällens Debatt, 29/8 Lundsberg och Gruvbråket

DEBATT I säsongspremiären av Debatt ikväll möter samer och miljöaktivister jobbsugna Jokkmokkbor och gruvbranschen. Båda sidor ser den planerade järnmalmsgruvan i Kallak som något av en ödesfråga. Vad är viktigast – jobben som kan säkra framtiden, eller urbefolkningens rätt till betesmark och kultur?

SVT Debatt - 04 jul 13 kl. 10:26

Osäkra jobb gör krogen till fristad för sexism

TRAKASSERIER I RESTAURANGBRANSCHEN Att många som arbetar i restaurangbranschen sextrakasserats på jobbet är ingen nyhet. Branschens osäkra anställningar och låga löner gör att många inte vågar anmäla, och cementerar restaurangjobben som lågstatusyrken, skriver Jenny Bengtsson, ordförande, Hotell- och Restaurangfacket Stockholm-Gotland. Jag noterar att en undersökning som visar min och mina kollegors vardag på jobbet har nått medieljuset.

Vestmanlands Läns Tidning - 30 dec 19 kl. 07:00

Debatt: Rättsosäkra utvisningsbeslut

Flera hundra personer med utvisningsbeslut går i dag fria på våra gator på grund av så kallat....

DN - 06 feb 20 kl. 19:08

Trey Edward Shults: ”Jag vill skapa debatt om osäkra killar”

Efter ”Krisha” och ”It comes at night” fortsätter Trey Edward Shults fortsätter att gräva i familjelivet..

Ekonomistas - 17 maj 18 kl. 08:30

Gästinlägg: Höga kostnader men osäkra vinster av sänkta ingångslöner

I detta gästinlägg diskuterar Niklas Blomqvist, doktorand vid Nationalekonomiska institutionen vid Stockholms universitet den forskningen kring sysselsättningseffekterna av sänkta löner. Bland annat så ifrågasätts Arbetsmarknadspolitiska rådets (AER) slutsats att sänkta ingångslöner skulle ha betydande sysselsättningseffekter. Sänkta ingångslöner som medel för att öka sysselsättningen för lågutbildade och nyanlända har åter börjat debatteras efter en rapport av AER och ett förslag om inträdesjobb från Alliansen.

Politologerna - 28 aug 14 kl. 11:29

Som man frågar får man svar – om att mäta svenska folkets inställning till flyktingmottagande

Detta inlägg är samförfattat av Johan Martinsson och Andrej Kokkonen.  De senaste veckorna har Sveriges flyktingmottagande och därmed förknippade kostnader seglat upp som en central fråga i valrörelsen. Startpunkten för detta var Fredrik Reinfeldts sommartal den 16:e augusti i vilket han uppmanade svenska folket att öppna sina hjärtan (och sina plånböcker får man förmoda) i samband med att han varnade för ökade kostnader för de flyktingströmmar som följer på oro och våldsamheter i andra delar av världen.

BT - 26 mar 13 kl. 08:04

Underlätta studier över gränserna

Det är för krångligt för gäststudenter och utländska forskare att ta sig till europeiska universitet. Hindren skadar EU:s tillväxt och vår återhämtning ur den ekonomiska krisen. I dag föreslår jag åtgärder för att förenkla för studenter och forskare att komma till Europa, skriver Cecilia Malmström.

Sydsvenskan - 22 nov 11 kl. 00:03

"Klimatpolitiken förtjänar seriös debatt"

Replik: Klimatdebatten
I ett inlägg under Aktuella frågor (20.11) raljerar Bjørn Lomborg över de seriösa ansträngningar som görs för att utveckla mer hållbara energisystem och minska utsläppen av växthusgaser. Han bygger sin argumentation på anekdoter och halvsanningar.

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 07:00

Församlingarna kräver ett svar

Foto: Lasse Ottosson
Hjärsås och Glimåkra församlingar kräver svar av stiftsstyrelsen. Vad är det som gäller ? ska alla pastorat i Östra Göinge slås ihop inom en snar framtid?

Dagens PS - 16 maj 19 kl. 14:59

Debatt: Kärnkraft dubbel så dyr som vind

Den nya utvecklingen i det politiska landskapet är märklig, eftersom kärnkraft numera är dubbelt så dyr som vindkraft. Det tycker skribenterna Jonny Helander, professor i förnybar energi vid Högskolan i Halmstad, och Göran Sidén, universitetslektor i elkraftteknik vid Högskolan i Halmstad. I en debattartikel i Dagens Nyheter skriver de att en utbyggnad av kärnkraften skulle vara en ytterst ineffektiv investering, både produktions- och kostnadsmässigt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.