Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 January, 11:53

Aftonbladet - 01 dec 20 kl. 06:15

Hemlösa i London får hotellvistelse över jul▸ Den brittiska välgörenhetsorganisationen Crisis har i decennier huserat hemlösa Londonbor i konferenslokaler och. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
London, Crisis, Londonbor

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemlösai , Londonfår , hotellvistelseöver , jul
Nya Wermlands Tidningen - 02 dec 12 kl. 08:19

Madelene ordnar julfest för de hemlösa

Om drygt två veckor går färden till vår huvudstad, där ett stort antal människor lever utan att ha ett hem att komma till när kvällen kommer. Madelene Sanfridsson, julälskare ända in i benmärgen, blev förbannad på orättvisor och bestämde sig för att ge hemlösa en varm jul. Den 16 december anordnas en julfest för hemlösa i Stockholm på en Säffletjejs initiativ..

SVT Debatt - 07 jan 14 kl. 06:00

Bry er inte bara om hemlösa på julen

HEMLÖSHET I december öppnar företag och privatpersoner plånböckerna för att hjälpa hemlösa, skillnaden märks varje år. I januari är medmänskligheten som bortblåst. Visst vill människor väl när de skänker innan jul, men det verkliga problemet är att det finns för lite bostäder.

Barometern - 14 dec 19 kl. 06:00

Ulrika från Kalmar räddade hemlöse James i London

Ulrika Hansson Blomkvist kunde inte bara gå förbi tiggaren på gatan i London utan att sätta sig ned hos honom. Tillsammans med sin make Johan tog hon sig an hemlöse James och hjälpte honom till ett drogfritt liv. Nu är de hemma i Läckeby och för första gången på 30 år ska James få fira en riktig jul..

SmålandsPosten - 14 dec 19 kl. 11:33

Ulrika från Kalmar räddade hemlöse James i London

Ulrika Hansson Blomkvist kunde inte bara gå förbi tiggaren på gatan i London utan att sätta sig ned hos honom. Tillsammans med sin make Johan tog hon sig an hemlöse James och hjälpte honom till ett drogfritt liv. Nu är de hemma i Läckeby och för första gången på 30 år ska James få fira en riktig jul..

Expressen - 25 dec 14 kl. 06:40

De ser till att hemlösa också får en god jul

Julafton är för många en dag som firas med släkt och vänner, men i Johanneskyrkan i Göteborg möts man över gränserna. Här är alla välkomna. – Till alla hemlösa i Göteborg och Sverige vill jag önska en god jul och ett gott nytt år, det behövs för det är jävligt svårt att vara hemlös, säger Anders Abrahamsson som varit hemlös i 25 år..

Cornucopia - 16 jun 17 kl. 19:32

Fredagsmys: Hemlös tiggare eller specialförbandsoperatör?

Dags för lite fredagsmys. Har du också sett vältränade kortklippta tiggare och hemlösa? Åtminstone i London, men kanske även i Sverige?

News55 - 22 dec 18 kl. 10:00

Här bjuds hemlösa pensionärer på julmat och sängplats

Man räknar med att omkring 10.000 över 50 år är hemlösa i Sverige men några av de får med hjälp av Jeanette Höglunds organisation och Scandic hotell som öppnar upp dörrarna och ger såväl julmat som hotellrum till de äldre hemlösa över jul, skriver Expressen. – Det gör ont i kroppen att veta att så många sitter själva ute i kylan på julafton.

Expressen - 14 dec 18 kl. 11:29

Amina, 53, erbjuder hemlösa gratis fotvård i jul

För andra året i dag öppnar fotterapeuten Amina Ståhl upp sin fotvårdsklinik för hemlösa.Det är hennes sätt att ge tillbaka till samhället och skänka värme och omtanke till jul.– Ingen kan göra allt men vi kan alla göra något, säger hon..

Skånskan - 05 nov 19 kl. 15:30

”Drömmen är att få fira jul i eget hem”

STAFFANSTORP I tre år har två vuxna och ett tonårsbarn bott hos svärmor i en en- och en halva.
Så kan hemlösheten i Staffanstorp se ut i dag.– Vi har inte firat jul på tre år, säger mamman som vi kan kalla Anna.

SvD - 05 maj 14 kl. 15:29

Över 100 svenskar hemlösa i London

Hemlösa och tiggare är inte bara en verklighet i Sverige. Hundratals svenskar lever i misär utomlands. I London rör det sig om fler än 100 som lever på gatan, skriver Metro..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya "anti hemlös"-spikar väcker avskyStudenter hjälpte tiggare

ENGLAND. Fastskruvade metallspikar har hittats utanför en lägenhetsport i Southwark i södra delarna av centrala London.

Den fruktansvärda upptäckten gjordes under lördagsförmiddagen av Londonbon Sally Hitchiner, som twittrade och lade upp bilder på dem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.