Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 26 January, 16:41

Expressen Dina Pengar - 01 dec 20 kl. 04:30

Skatteproffsens bästa tips inför årsskiftetÅret går mot sitt slut och det finns goda skäl att redan nu börja fundera på deklarationen för 2021. God planering kan spara tusenlappar.För alla som jobbar hemifrån är det dessutom viktigt att ha koll på skattefria ersättningar och eventuella ”coronaavdrag”.– Mitt bästa råd är att deklarera i tid och ge deklarationen lite tid, säger sparekonomen Christina Sahlberg..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Christina Sahlberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skatteproffsensbästa , tipsinför , årsskiftet
Magazin24 - 18 dec 12 kl. 08:32

Tips inför årsskiftet

Det finns en del att tänka på inför årsskiftet. Genom att ta del av våra tips och råd kan du undvika onödiga fallgropar. Om man vill sälja fondandelar för att istället ha pengarna i en kapitalförsäkring eller på det nya investeringssparkontot som infördes för knappt ett år sedan, bör man sälja innan årsskiftet för att undvika att beskattas dubbelt, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi, hos vår samarbetspartner Swedbank.

News55 - 17 timmar sedan

Polisen ber om tips efter skjutning i Västerås

Polisen ber om tips från allmänheten efter den skjutning som ägde rum i Västerås under måndagskvällen. – Vi är väldigt angelägna om att komma i kontakt med personer som har rört sig i det här området mellan klockan 20 och 21, säger Tobias Ahlén-Svalbro….

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Polisen ber om tips efter skjutning i Västerås

Polisen ber om tips från allmänheten efter den skjutning som ägde rum i Västerås under måndagskvällen..

GöteborgsPosten - 27 dec 13 kl. 21:54

Annika Creutzers tips inför årsskiftet

Ska du betala in till pensionen? Har du gjort kapitalvinster? Privatekonomen Annika Creutzer tipsar om vad du bör göra före årsskiftet..

GöteborgsPosten - 27 dec 13 kl. 21:54

Privatekonomens tips inför årsskiftet

Ska du betala in till pensionen? Har du gjort kapitalvinster? Privatekonomen Annika Creutzer tipsar om vad du bör göra före årsskiftet..

News55 - 07 dec 15 kl. 07:00

Byt sparform innan årsskiftet – slipp dubbel skatt på privat pensionssparande

Snart är det 2016 och från och med 1 januari försvinner avdragsrätten för privat pensionssparande, då går det inte längre att dra av 1 800 kronor i din deklaration. Tidigare var avdraget 12 000 kronor. Endast personer utan tjänstepension eller de som har enskild firma kan fortsätta med den sortens pensionssparande, men det är inte säkert att det är en bra affär ens för dem.

DrivaEget - 11 dec 17 kl. 07:04

15 tips inför årsskiftet – hela feta listan

 Skatt  Har du koll på allt du måste fixa innan årsskiftet? Från löneuttag och utdelning till aktier och nyheter att känna till? Lugn – här är din guide.

Kristianstadsbladet - 21 jul 13 kl. 05:04

Tips om smugglare kan ge miljoner


Australien erbjuder nu stora pengar till den som lämnar information som kan leda till att människosmugglare döms. Enligt landets inrikesminister Jason Clare kan polisen betala upp till motsvarande nästan 1,2 miljoner kronor för tips.Utrikesminister Bob Carr säger att kring 50 000 asylsökande kan ha kommit till Australien med båt till årsskiftet.

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 13 kl. 05:06

Tips om smugglare kan ge miljoner

Australien erbjuder nu stora pengar till den som lämnar information som kan leda till att människosmugglare döms. Enligt landets inrikesminister Jason Clare kan polisen betala upp till motsvarande nästan 1,2 miljoner kronor för tips. Utrikesminister Bob Carr säger att kring 50 000 asylsökande kan ha kommit till Australien med båt till årsskiftet..

BT - 21 jul 13 kl. 05:06

Tips om smugglare kan ge miljoner

Australien erbjuder nu stora pengar till den som lämnar information som kan leda till att människosmugglare döms. Enligt landets inrikesminister Jason Clare kan polisen betala upp till motsvarande nästan 1,2 miljoner kronor för tips. Utrikesminister Bob Carr säger att kring 50 000 asylsökande kan ha kommit till Australien med båt till årsskiftet.

Expressen - 15 nov 17 kl. 16:19

Tips inför deklarationen – tänk på detta redan nu

Börja tänka på deklaration 2018 redan nu – och spara pengar.Här är skatteproffsets bästa tips inför årsskiftet:– Kvitta aktieförluster mot vinster och se över räntor och rut- och rotavdrag om ni är två, säger Christina Söderberg på Compricer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.