DI > Ekonomi

Thursday, 21 January, 21:03

DI - 30 nov 20 kl. 18:47

Den statliga skogsutredningen skapar bara nya bråk
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den statliga, skogsutredningen, skapar, baranya , bråk
Dalarnas tidningar - 24 sep 13 kl. 07:21

"Du skapar bara oro"

Folktandvården i Jakobsgårdarna, Borlänge, skapade heta känslor. Mitt i stormen stod kända falupolitikern Katarina Gustavsson (KD) ? Du skapar bara oro, ansåg Thomas Ylvén (V)..

Nerikes Allehanda - 22 nov 17 kl. 09:43

Länstrafikens teknik fortsätter krångla: "Det här skapar bara frustration"

Problemen fortsätter för Länstrafikens teknik. Först fungerade inte biljettsystemet på vissa bussar – nu krånglar webbshopen där man kan ladda sitt Resekort. – Det här skapar bara frustration, säger resenären Örjan Lundberg..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 17:01

Er lag skapar bara kaos och orättvisa

Regeringens förslag om ny gymnasielag för de 9 000 ensamkommande från Afghanistan orsakar mer skada än nytta. Den skapar bara ännu mer förvirring och oreda. Ändra attityd och stoppa detta orättvisa lagförslag, skriver modersmålslärare Zulmay Afzali..

Jönköpingsnytt - 20 jan 18 kl. 07:34

”Trafiklösningarna skapar bara kaos”

Demokraterna i Jönköping har fått nog av trafiksituationen i kommunen. De menar att de nya trafiklösningarna i Jönköping bara skapar kaos och köer och att det i själva verket ökar utsläppen.
.

Posh24 - 23 jan 12 kl. 16:16

Demi Lovato tar en Twitterpaus: Skapar bara problem!

Vi hörde rykten om att Demi Lovato och Wilmer Valderrama hade gjort slut, sen bekräftade Demi i princip det på Twitter. Hon skrev ?Det smartaste en kvinna någonsin kan lära sig är att aldrig behöva en man.?

Skånskan - 17 dec 18 kl. 11:34

Oppositionen: ”Skapar badwill för Vellinge”

Vellinge En första reaktion kommer från Centerpartiet i Vellinge, som efter årets val gått samman med avhoppade Moderater från tidigare Nya listan och hela tiden varit emot tiggeriförbudets införande.– Vi kan bara beklaga utslaget och har hela tiden ansett det vara direkt olyckligt att Moderaterna väljer att lägga både tid och resurser på att driva det här icke-problemet i vår kommun, säger Magdalena Nour (C) och fortsätter: – Det här skapar bara badwill för Vellinge. Det här skapar bara rubriker och motarbetar arbetet med att locka fler besökare och det vi säger oss vilja vara, en välkomnande och öppen kommun.

Expressen - 28 maj 15 kl. 08:35

Lühr: Känns inte bra - skapar en onödig oro

Genomgången känns inte bra. Trots ett gediget läge i EM-kvalgrupp G och en säkert bärgad trepoängare borta mot Moldavien senast - så känns den ändå inte bra. Den skapar bara onödig oro.

DI - 10 mar 11 kl. 06:27

S tar kontroll över statliga bolag

Att det blev tvärstopp för fortsatt försäljning av de statliga bolagen är bara början. Nu planerar Socialdemokraterna nya ägardirektiv. Det skriver Dagens industri på torsdagen..

DI - 10 maj 11 kl. 13:12

HQ-chef: Bara elände med Carnegie

Carnegie misstänker felaktigheter i uppköpta HQ Banks resultatsstiftelse. "De skapar bara elände", säger en före detta HQ-chef om Carnegies åtgärder..

Metro - 08 nov 11 kl. 15:27

Han skapar bara meningslösa uppfinningar

Se veven som studsar en minikopp..

Aftonbladet - 15 maj 13 kl. 10:07

Bidragsjobb skapar bara fler problem

Så har nya systemet förstört en redan belastad arbetsmarknad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.