Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 27 January, 11:51

Nerikes Allehanda - 30 nov 20 kl. 18:33

Collander gjorde inhopp efter corona – berättar om tankarna om debutsäsongen: ”Har lagt ner mycket tid på det”Mittfältstalangen Dennis Collander fick hoppa in i den andra halvleken mot BK Häcken. 18-åringen....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Dennis Collander, BK Häcken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Collandergjorde , inhoppefter , corona, berättarom , tankarnaom , debutsäsongen Har lagt ner mycket tid på det
SVT - 1 timme sedan

Elisabeth Masur överlevde förintelsen – berättar om födelsedagen i Auschwitz

Hon firade sin 17-årsdag i Auschwitz, där hon fått numret 9132. På Förintelsens minnesdag, 76 år efter att koncentrationslägret befriades, berättar Elisabeth Masur om de fasansfulla upplevelserna..

GT - 04 jun 20 kl. 06:00

Tre åldringar berättar: Vi överlevde corona

Corona-smittan har i skrivande stund kostat 4 542 svenskar livet, men de flesta som drabbas klarar sig väl.Här berättar tre kvinnliga 90-plussare om hur de insjuknade – och tillfrisknade..

YLE - 05 sep 17 kl. 18:54

Vittnen berättar om det fysiska våldet på G1-avdelning – misstänkta vårdare nekar till brott

Egentliga Finlands tingsrätt behandlar på tisdagen åtalen mot tre manliga vårdare vid äldrepsykatrin vid sjukhuset i Kuppis i Åbo. Vårdarna nekar till brott. Åklagaren väckte i våras åtal för vanvård och bland annat grov misshandel som riktat sig mot patienter på Kuppis sjukhus avdelning G1 åren 2009 och 2013.

YLE - 09 sep 13 kl. 11:51

Regissören berättar: "Bland änglar och demoner"

Seportaget höststartar torsdagen den 12 september med dokumentären Bland änglar och demoner.
Huvudperson är Annette Lindbom från Pargas som uteslutits ur Jehovas vittnen. I våras visades Seportaget "Jehovas vittne för evigt" som handlade om Annettes äldsta dotter Daniela och hennes liv som ett aktivt vittne.

YLE - 20 maj 14 kl. 14:44

Lavarna berättar hur luften mår

Den som rör sig i parker och skogar i Nyland kan under våren och sommaren möta forskare med anteckningsblock i handen och måttband runt halsen. De här forskarna undersöker hurudan luftkvaliteten är genom att studera lavarna på våra träd. Vi träffade två av forskarna när de undersökte lavar på tallar i stadsdelen Tallmo i Karis i Raseborg.

Skånskan - 19 jan 16 kl. 17:28

Sju år som gjorde avtryck Ny bok berättar historien om Radio Mercur och Radio Syd

Malmö Radio Syd är en legend inom svensk radio- och musikhistoria. En ny bok berättar om sju år som gjorde djupa avtryck.För prick femtio år sedan var det också kallt.

Skånskan - 06 mar 19 kl. 12:52

Nu berättar hon Moas historia

I dokumentärdramat Moa Martinson landsmodern berättar den dansk-svenska filmaren Maj Wechselmann den välkända proletärförfattarens historia och sätter nytt fokus på relationen mellan henne och Harry Martinson
– Nu ska vi ta fram Moa så att hon aldrig försvinner, säger Maj Wechselmann bestämt.Maj Wechselmann om …
… hur det var att jobba med Ebba Witt-Brattström: ”Det var enormt inspirerande. Hon är en väldigt bra tjej.

Länstidningen i Jämtland - 20 apr 20 kl. 07:29

JUST NU: Ytterligare tre vårdas på sjukhus i länet • Drabbade av corona berättar om sina upplevelser – följ utvecklingen kring viruset här

Det nya coronaviruset sprids i världen och varje dag kommer nyheter om att flera personer....

ÖstersundsPosten - 20 apr 20 kl. 07:29

JUST NU: Ytterligare tre vårdas på sjukhus i länet • Drabbade av corona berättar om sina upplevelser – följ utvecklingen kring viruset här

Det nya coronaviruset sprids i världen och varje dag kommer nyheter om att flera personer....

Expressen - 06 maj 20 kl. 09:36

Lasse Kronér sjuk i corona – berättar själv om kampen

Lasse Kronér är en av alla svenskar som har drabbats av coronaviruset.Nu skriver ”Doobidoo”-programledaren om sin tuffa och utdragna sjukdomskamp – där han nu äntligen börjar må bättre.”När Dag 52 nu äntligen vaknar så kan jag för första gången säga att det är lite lättare att dra ned luften i lungorna, om än inte hela vägen”, skriver Lasse Kronér i ett öppet inlägg på Facebook..

Expressen - 22 jun 20 kl. 19:00

Sofie isolerade sig på grund av corona – berättar om ensamheten

Sofie Lövström lämnade livet i Stockholm och flydde till sitt lantställe när coronaviruset tog ett järngrepp om Sverige.Där bor hon nu på en ö i skärgården. Men att byta sitt aktiva liv mot att knappt träffa någon har gjort att hon känner sig ensam.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.