Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 22 January, 14:18

Jönköpingsnytt - 30 nov 20 kl. 18:33

Frälsningsarmén nödrop inför jul – 130 hushåll i Jönköping behöver hjälp: ”Jag är rädd att vi inte får in tillräckligt med pengar”Nu har Frälsningsarmén i Jönköping påbörjat insamlingen till de som saknar möjligheten att fira....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköping, Frälsningsarmén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frälsningsarmén, nödropinför , jul, 130, hushålli , Jönköpingbehöver , hjälp Jag är rädd att vi inte får in tillräckligt med pengar
NT - 29 nov 12 kl. 08:08

130 hushåll får hjälp av Frälsningsarmén

Det lilla extra för att få fira en värdig jul. Det säger många av dem som får hjälp av Frälsningsarmén med mat och julklappar. Behovet är stort i år, men inte värre än vanligt..

Kristianstadsbladet - 16 dec 12 kl. 14:17

Bister jul för många

Barnfamiljer med låg inkomst. Utförsäkrade. Fattigpensionärer.

Hela Gotland - 24 dec 16 kl. 09:00

Johanna firar jul på jobbet – tillsammans med 130 andra

Frälsningsarméns julfirande har blivit ett etablerat alternativ för gotlänningarna..

Trelleborgs Allehanda - 12 dec 12 kl. 14:36

En jul för alla

Anna Stadling och Helen Sjöholm är två av rösterna på Frälsningsarméns album "Det kunde lika gärna varit jag - en salig samling sångerskor #1". En välgörenhetsskiva med tonvikt på medmänsklighet.
Under juletider är det mycket fokus på familj, värme och att vara tillsammans.

Barometern - 05 okt 18 kl. 06:00

Genom blod och eld i 130 år

I hela 130 år har Frälsningsarmén verkat i Oskarshamn. I helgen firas födelsedagen med högtidsmöte och gudstjänst. – Vi hoppas på många besökare och mycket nostalgi, säger Monica Törnström och Johnny Thunqvist..

Sydsvenskan - 17 dec 12 kl. 06:30

En tuff jul för ensam mamma och migrant

Julen blir allt svårare för barnfamiljer med låg inkomst och bara en förälder, nästan alltid mamman. Både Stadsmissionen och Frälsningsarmén oroas över att allt fler barnfamiljer ber om så basala ting som mat. Fattigpensionärer och migranter har det också svårt och en grupp som tillkommit på senare år är de utförsäkrade.??

UNT - 23 dec 12 kl. 15:59

24 UNT: Fler behövande i jul

Antalet personer som söker hjälp kring julen ökar både hos Stadsmissionen och Frälsningsarmén. Uppsala är enligt Socialstyrelsen den stad i Sverige med flest antal hemlösa per 10 000 invånare. I början av veckan fick över 200 familjer bidrag från Frälsningsarmén i form av julklappar och matkuponger..

Dagen - 17 dec 14 kl. 03:00

Frälsningsarmén har lovat bort 350 000 till behövande

Frälsningsarmén i Visby samlar in pengar till hjälpbehövande i jul.– Vi har lovat bort 350 000 kronor och hoppas att det som fattas kommer in, säger kårledaren Kjell Karlsten..

GöteborgsPosten - 22 dec 14 kl. 22:37

Julfirande även hos Frälsningsarmén

Visst är också Frälsningsarmén med i bilden när Göteborg ordnar jul för de mer utsatta och behövande. Det är även restaurang Gondola på Avenyn..

Sydöstran - 28 dec 15 kl. 16:49

Hektiska högtidsveckor för Frälsningsarmén

Jul och nyår är högtider som betyder glädje och gemenskap för de flesta. Men för andra blir ensamheten bara mer påtaglig under firandet, och för Frälsningsarmén är det årets mest hektiska tid..

Sydöstran - 07 nov 16 kl. 10:00

Hur hjälper du till i jul?

Både Frälsningsarmén och Stödkassen i Blekinge är redan igång med förberedelserna inför julen då många vänder sig till dem för hjälp. Och i år blir det bland annat nystart för Frälsningsarméns insamlingsgrytor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.