Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Tuesday, 19 January, 16:15

Länstidningen i Jämtland - 30 nov 20 kl. 18:30

Hälso- och sjukvårdsdirektören: ”Andra covid-vågen är här, men vi har kontroll”Östersunds sjukhus fortsätter att hålla två operationssalar på centraloperation stängda hela....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälsooch , sjukvårdsdirektörenAndra , covid-vågenär här men vi , har kontroll
Skånskan - 09 maj 19 kl. 16:08

Remisstvång utreds för fria vårdval

Skåne Det blir inget kostnadstak för de fria vårdvalen grå starr samt öppen hud- och ögonsjukvård i Region Skåne. En utredning med ett eventuellt remisskrav ska tillsättas med syftet att få grepp om de ökade kostnaderna för vårdvalen.De fria vårdvalen, som Alliansen har infört befaras kosta mer än den budget som regionfullmäktige har tilldelat för 2019.

Skånskan - 12 mar 20 kl. 15:59

Region Skåne om coronaläget i Skåne

Skåne På torsdagseftermiddagen höll Region Skåne en presskonferens om coronaläget i Skåne. Vi kommer klara detta, säger beredskapsöverläkare Carl Vigre.Regiondirektören Alf Jönsson inleder med att sammanfatta läget: – Vi har ett allvarligt nationellt läge med 100-tals smittade varav 98 i Skåne.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.