Corren > Nyheter

Tuesday, 19 January, 15:53

Corren - 30 nov 20 kl. 18:30

Heja Roland, sänk skatten i Linköping!Visst är minskat kommunalt skattetryck påkallat..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Roland, Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Heja, Roland, sänk, skatteni , Linköping
UT - 02 okt 19 kl. 20:00

Skatten oförändrad enligt första förslag

Nästa års skattesats ska upp till diskussion i kommunstyrelsen på torsdag. Förslaget är att inte höja skatten. – Det är utgångspunkten, säger Roland Karlsson (C).

Expressen - 02 sep 16 kl. 12:49

Anderssons smäll: Måste betala skatten

Den förre Malmö FF-tränaren Roland Andersson tjänade 2010 fyra miljoner kronor som assisterande förbundskapten för Nigeria. Pengar som han inte vill betala svensk skatt för – men Skatteverket avslår Anderssons begäran. "Motiveringen är att NFF alltjämt är medlem i Fifa och därför inte är ett statligt organ", skriver förvaltningsrätten i Malmö i sitt beslut..

Sydsvenskan - 20 mar 11 kl. 01:30

MFF-tränaren allt närmare FCK

Andreas Hillergren
Allt tyder på att MFF-tränaren Roland Nilsson lämnar klubben.
Enligt trovärdiga uppgifter till Sydsvenskan är Roland Nilsson och den danska klubben i praktiken överens om detta. ?

YA - 29 sep 12 kl. 09:07

Annies mönsterparti

Ett år efter att Annie Lööf tillträdde som Centerledare och näringsminister syns inga spår i opinionsmätningarna. Åtminstone inte åt rätt håll.
Ser man tillbaka på trenden sedan 1970-talet är det lätt att få uppfattningen att det gamla folkrörelsepartiet överlevt sig självt.

BT - 24 nov 11 kl. 21:34

Skattehöjning i Bollebygds kommun

Tio öre skattehöjning som majoriteten vill eller femtio öre som oppositionen vill? Det blev en intensiv debatt om revideringen av Bollebygds budget i gårdagens möte i kommunfullmäktige. Om man dessutom tar hänsyn till att man avstår från en sänkning på 43 öre som skulle gjorts på grund av att ansvaret för kollektivtrafiken flyttas till regionen så innebär förslagen att invånarna får betala 53 öre mer än planerat enligt majoriteten (M, C, FP, KD) och 93 öre mer enligt oppositionen (S, MP).

News55 - 04 jan 16 kl. 17:23

Senorierna behövs i yrkeslivet – allt vanligare ta hjälp av pensionärer

News55 har vid ett flertal tillfällen berättat om hur pensionärers yrkeskunskaper i allt högre utsträckning tas tillvara. Bland annat inom polisen och sjukvården har man insett värdet av detta då behovet av hjälp ökat i samband med senare tids flyktingkris. I början av december berättade vi om hur man vid Närhälsans flyktingmedicinska mottagning i Göteborg hanterat flyktingsituationen genom att kalla in pensionerade läkare, erfarna doktorer som kan sätta igång direkt utan någon startsträcka.

BT - 20 sep 11 kl. 16:15

Kristdemokraterna i skymundan

Idag ska riksdagen debattera höstbudgeten. Det är ont om nyheter och trångt med utrymmet för reformer. Ännu en gång kommer Kristdemokraterna att hamna i skymundan.

BT - 21 sep 11 kl. 08:03

Dahlén lämnar kommunpolitiken

Anders Dahlén, (m) lämnar kommunpolitiken efter flera decennier med tunga uppdrag.
? Ett skönt beslut, säger han.

DN - 21 mar 13 kl. 11:25

Rusning till Skatteverket ? problem att deklarera

Från och med torsdagen går det att se hur mycket man får tillbaka på skatten. Men det hårda trycket på Skatteverkets hemsida skapar problem för deklarationssugna. "Alla som försöker logga in kommer inte in", säger Roland Åkerblom på Skatteverket..

Alliansfritt Sverige - 27 maj 13 kl. 13:33

Alliansen spricker i tredje kommunen i Bohuslän på två veckor

Som vi tidigare tagit upp har alliansen i en rad olika kommuner i Bohuslän svårt att hålla ihop. Den främsta anledningen till deras uppbrott är att något av partierna blivit besvikna och känt sig överkörda av sina allianskollegor, så nu kan vi fråga oss om det är en trend vi ser? Ja det är det, säger vi.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 14 kl. 07:00

Satsningen på skolan är lägre i Trelleborg

Om Trelleborgs kommun hade satsat lika mycket pengar på skolan som genomsnittskommunen i Sverige hade resursbristen för barn med behov av särskilt stöd kunnat halveras. Nu höjs röster för att skolan måste få mer pengar. – Vi måste omprioritera resurser inom kommunen eller höja skatten, säger bildningsnämndens vice ordförande Roland Hansson (KD).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.