Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 22 January, 00:28

Dalarnas tidningar - 30 nov 20 kl. 18:21

Sabotage mot skyddsjakten – jaktledaren: ”Försökte lura ut oss”Lapptyg som förstörs och fejkade samtal om vargobservationer. Vissa vänder sig mot länsstyrelsens....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabotagemot , skyddsjakten, jaktledaren, Försökte, luraut oss
Kristianstadsbladet - 13 mar 13 kl. 08:30

Flera sabotage mot jaktlag

Foto: Peter Åklundh
Omkullvälta jakttorn, sönderslagna foderautomater, stulna viltkameror. ? Det är rent sabotage, säger Jerry och Steve Hildingsson som hoppas få in tips om händelserna.

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 08:30

Sabotage mot telenät

Foto: Tommy Svensson
Sabotage i Telias nätstation i Sibbhult kommer att bli en dyr historia. Dessutom var det ingen som förstod omfattningen av det hela, inte ens polisen.
Hela samhället blev tagna på sängen när kablarna i telestationen till nästan all fast telefoni och bredband klipptes av.

Nya Wermlands Tidningen - 04 aug 16 kl. 06:00

Dammlucka utsatt för sabotage

När Göte Hedlund, ordförande i Stora Ullens FVOF besökte Lill- Ullen var dammluckan stängd och låset borta. Även stora grästuvor blockerade dammluckan. Lilll-Ullbäcken som är lekplats för öringen var torrlagd.

SR - 07 maj 18 kl. 16:08

Makode Lindes konst utsatt för sabotage

Någon försökte tända eld på en tavla med en marschall. En utställning i Umeå med Makode Lindes konst utsattes för sabotage under helgens vernisage..

YLE - 08 mar 13 kl. 12:16

Man försökte tända eld på lägenhet i Karleby

En person i Karleby har gripits som misstänkt för grovt sabotage. Mannen ska ha släppt in brinnande material genom brevluckan till en lägenhet. Det var kockan 02:40 natten till fredag som räddningsverk och polis fick en anmälan om rök i trapphuset till ett höghus vid Mårdgatan 8 i Karleby.

SmålandsPosten - 23 apr 14 kl. 09:53

Misstänkt sabotage på Montessoriskolan

Trädet som på skärtorsdagen föll på Montessoriskolans gård var det enda som var avsågat. Det kunde parkförvaltningen konstatera efter en inspektionsrunda. Det var i torsdags förra veckan som ett kraftigt träd föll på skolgården där barnen vanligtvis leker.

Dalarnas tidningar - 18 mar 15 kl. 12:12

Flera stölder och sabotage i Falun

På Promenaden försökte någon mellan måndag och tisdag att bryta loss bakre stötfångaren på en bil..

Dalarnas tidningar - 05 maj 15 kl. 20:14

Inbrottsförsök eller sabotage?

Försökte någon att ta sig in eller var någon bra ute efter att sabotera låset?.

Skånskan - 24 nov 16 kl. 14:32

Sabotage mot tågtrafiken

Nöbbelöv ERWP.fif(2)När ett pågatåg på väg mellan Lund och Kävlinge passerade vid Nöbbelöv i onsdags kväll vid 20.15 upptäckte föraren stora stenar på spåret.

Världen Idag - 12 dec 16 kl. 11:06

Försök till sabotage mot MRO-aktion

När organisationen Människorätt för ofödda (MRO) hade en manifestation i Stockholm i torsdags kom tre män och försökte sabotera. – Hade det inte kommit vakter vet jag inte vad som skulle ha hänt, säger organisationens ordförande Mats Selander..

Nya Wermlands Tidningen - 02 jun 17 kl. 20:03

Båtbuss utsatt för sabotage

Under natten till fredag försökte någon att tända eld på en båtbuss som låg vid Café Slussvakten. Båttrafiken hann endast vara i gång en dag innan sabotageförsöket inträffade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.