Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 25 January, 15:30

Dalarnas tidningar - 30 nov 20 kl. 18:15

25 miljoner extra till Faluns äldreomsorg: "Vi ska fundera på hur vi ska använda pengarna"Falun får ytterligare 25 miljoner kronor i statsbidrag nästa år för att stärka äldreomsorgen.....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Faluns

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 25 miljoner extra till Faluns, äldreomsorgVi ska , fundera, på hur vi ska använda pengarna
YLE - 21 jul 16 kl. 14:25

Pengarna slut för Jonathan Åstrand – avslutar sannolikt FM-karriären i Uleåborg

På söndag vid Kalevaspelen i Uleåborg springer Jonathan Åstrand med största sannolikhet sitt sista FM-lopp. Närpessprintern saknar ekonomiska förutsättningar för att fortsätta karriären. I vintras stod Jonathan Åstrand, 30, inför en ovan situation.

Supermiljöbloggen - 10 dec 14 kl. 08:42

Mattias Goldmann, Fores: ”Hur effektiv blir Gröna Klimatfonden?”

Att Gröna Klimatfonden uppnår målet på tio miljarder dollar för uppstartsperioden är en viktig pusselbit för att komma vidare i klimatförhandlingarna. I det perspektivet kan vi vara stolta över att Sverige utlovat störst stöd av alla per capita, även om det i slutändan ser ut som att pengarna till stor del tas från biståndsbudgeten. Men efter det inledande glädjeruset, och innan vi lovar ett mer långsiktigt stöd, kan det vara läge att fundera lite mer på hur säkert det är att Gröna Klimatfonden är smartaste sätt att använda pengarna.

Skånskan - 30 okt 15 kl. 06:00

Skurupshem satsar dubbelt i Malmö

skurup De senaste fyra åren har det kommunala bolaget satsat över en miljon kronor i bland annat Malmö Redhawks. Hälften så mycket har gått till det lokala föreningslivet.Skurupshems sponsringar sedan 2012Mellan 2012 och 2015 har Skurupshem sponsrat Janstorps IF, Skurups AIF, Skivarps Motorklubb, Abbekås Golfklubb, Rydsgårds AIF, Skurups Handboll, Skurups Bordtennis, Skivarps Gymnastik & Idrottsförening, Skurups Innebandy, Fotbollsalliansen Syd, Lions, Johanna Museets vänner med:
53 713 kronor år 2012.

Cornucopia - 28 nov 18 kl. 10:36

Hur vill ni att ex-fångar ska återintegreras i samhället?

Med rätta har sociala medier i dagarna översvämmats av kritik kring Malmös 70-miljoners skattepengfest för fd fängelseklienter. Det är enkelt att hoppa på det populistiska raseriet, och Malmö ska med rätta kritiseras för bristande kontroll på alla plan. Men frågan är långt ifrån svart-vit, och ni som nu rasar bör ställa er frågan hur man ska hantera de som släpps ut ur våra fängelser - utan bostad, utan jobb, med skulder - så att de inte faller tillbaka till gamla vanor.

Nyan - 08 okt 19 kl. 19:45

HI beredda göra sin del av arbetet i världen

För att komma framåt med hållbarhetsarbetet behövs åtgärder på både individ, kommunal och landskapsnivå – samtidigt. Precis som de behövs på nationell och global nivå. – Det är inte så att en kan vänta på att någon annan ska göra något.

YLE - 28 jun 15 kl. 10:00

Slättens stolthet vill bli bäst

Knapphetens stjärna lyser över finländsk fotboll. I fjol försvann två lag från ligan eftersom pengarna tog slut. Men i Seinäjoki är läget ett annat.

Barometern - 07 jun 13 kl. 07:29

C sätter bonden främst

Gröna näringar. ?Det är verkligen inte försumbara värden som landsbygden levererar.

Kristianstadsbladet - 24 sep 12 kl. 19:32

Vårdgarantin missgynnar återbesök

Vårdgarantin och kömiljarden har förkortat väntetiden för nya patienter inom vården men också fått oönskade effekter. Återbesök ger inga extra pengar och flera läkare som TT har talat med säger att landstingen därför prioriterar de nya patienterna.
- Vårdgarantin tränger undan patienter och man måste hela tiden prioritera nybesök.

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

BT - 02 jan 15 kl. 09:27

Rubbe

Det har hänt mycket längs vägen värt att fira. Men till våren väntar kalas på riktigt – om man nu ska se till vad Borås Arena betytt för staden. Här är historien om en 10-åring som visade vägen in i framtiden.

BT - 02 jan 15 kl. 09:27

Rubbe

Det har hänt mycket längs vägen värt att fira. Men till våren väntar kalas på riktigt – om man nu ska se till vad Borås Arena betytt för staden. Här är historien om en 10-åring som visade vägen in i framtiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.