SVT > Utrikes

Monday, 18 January, 04:56

SVT - 30 nov 20 kl. 17:39

Kommer Twitter verkligen bannlysa Donald Trump efter 20 januari?När Joe Biden installeras som USA:s president 20 januari 2021 blir Donald Trump av med den ”världsledarstatus” på Twitter som skyddar honom från att bannlysas. Vissa har spekulerat att det kan innebära slutet på Trumps twittrande. Men kan man verkligen bannlysa världens mest kände twittrare, som dessutom har ett av plattformens största konton?.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Twitter, Donald Trump, Joe Biden, USA, Trumps

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommer Twitter, verkligen, bannlysa, Donald, Trumpefter 20 , januari
Dagens Media - 04 jun 20 kl. 08:59

Snapchat gör som Twitter – markerar mot Donald Trump

Snapchat slutar att visa upp Donald Trumps inlägg i sin Discover-funktion..

SvD - 01 dec 16 kl. 16:03

Twitter: Även Trump kan bli bannlyst

Efter att Twitter bannlyst flera användare som associerats med den så kallade alt right-rörelsen har frågan väckts kring huruvida en blivande president också skulle kunna bannlysas från tjänsten. Och nu säger en talesperson för Twitter till Slate att man absolut kan tänka sig att bannlysa Donald Trump, om han bryter mot de regler som gäller för användare av tjänsten..

Dagensanalys.se - 28 apr 16 kl. 11:00

Twitter ökar antalet användare

Efter en längre tids svacka vänder nu trenden för Twitter, som noterar en ökning med fem miljoner nya twittrare under det första kvartalet 2016. Man kan också konstatera den nya algoritmens framgång, tillsammans med större intäkter från mobil- och videoreklam. Twitter har brottats med en del problem under förra året, inklusive medlemstapp.

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 16:42

Livesändningarna ökar i popularitet – nästan 3 miljoner såg Golden Globegalan på Twitter

Över 2,7 miljoner följde livesändingarna från den röda mattan under Golden Globe-galan i söndags, något som visar att det finns en stor potential i mediet – inte minst för annonsörer. Enligt uppgift så fick dessa 10 gånger fler visningar än väntat. Uppgiften kommer från Dick Clark Productions, ett av Twitters samarbetspartners under livesändningen.

Dagens PS - 05 jan 18 kl. 07:55

Galet börsrekord i USA – Trump jublar på Twitter

New York-börsen stegade vidare uppåt under torsdagen med nya rekordstängningar. Benchmarkindexet DJIA 30 gick för första gången över 25.000 och den amerikanska presidenten Donald Trump twittrade förtjust om saken.

Expressen - 06 jun 17 kl. 18:08

Donald Trump hyllar bojkott av Qatar

Flera länder har brutit de diplomatiska förbindelserna med Qatar. På Twitter hyllar nu Donald Trump bojkottningen och skriver att hans Mellanösternbesök är grunden för Qatarkrisen. – Kanske är detta slutet på skräcken om terrorismen, skriver den amerikanske presidenten på Twitter..

DN - 03 jan 18 kl. 23:52

Kritikstorm mot Twitter efter Trumps bombhot

En storm av kritik riktas mot Twitter efter att Donald Trump än en gång använt plattformen för att komma med hot om kärnvapenkrig. Twitters användarregler säger tydligt att det inte är tillåtet att hota med våld. Men de hävdar nu att undantag gäller för regeringar..

SvD - 20 okt 13 kl. 20:05

Är Twitter verkligen värt 80 miljarder?

4 av 10 använder inte sitt konto..

SvD - 20 okt 13 kl. 20:05

Är Twitter verkligen värt 80 miljarder?

4 av 10 använder inte kontot..

Aftonbladet - 22 jun 19 kl. 00:33

Skådisen erkänner Twitter-hets mot Donald Trump

Dagensanalys.se - 23 jul 17 kl. 10:01

Även Donald Trump måste följa reglerna på Twitter

Twitter har regler som alla användare måste följa, även Donald Trump. Inte ens amerikanska presidenten får skriva texter som kan klassas som Cyber Bullying. Donald Trump verkligen älskar Twitter och tweetat hundratals gånger.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.