Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 16 January, 11:53

Jönköpingsnytt - 30 nov 20 kl. 17:32

Jönköpingsbor svarar i enkät: Så tycker vi om tillgängligheten i citykärnan: ”Gärna mindre gatsten”Jönköping är en av sex nominerade städer i tävlingen ”Access City Award” och kan utses till årets....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Access City Award

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jönköpingsbor, svarari , enkät, tycker vi om , tillgängligheten, i citykärnan Gärna mindre gatsten
YLE - 26 okt 15 kl. 05:49

Enkät: De gröna utsätts oftast för hat

Nästan hälften av fullmäktigeledamöterna har fått osaklig respons och mest drabbade är politiker från De gröna. Det här visar Yle Huvudstadsregionens enkät med fullmäktigeledamöter från Esbo, Helsingfors och Vanda. ”Du tål att dö på grund av beslutet som fattades nyss.

Politologerna - 17 dec 19 kl. 09:07

Vem svarar på frågor om de viktigaste samhällsproblemen?

Undersökningar om vilka politiska frågor människor tycker är viktigast rapporteras regelbundet i media. Dessa har ofta ett uppenbart intresse för många grupper i samhället och är lätta att relatera till för många. De är informativa både för allmänheten själv (vad tycker andra människor är viktigt?

Kristianstadsbladet - 16 okt 12 kl. 14:35

Nätverkets åsikter färgar enkätfrågor

Foto: Annica Jönsson
Nätverk Kristianstad efterlyser i en enkätundersökning Kristianstadsbornas uppfattningar i en rad ämnen. Men frågorna är starkt färgade av Nätverkets åsikter.
I undersökningen med tio frågor läggs tyngdvikt på Kristianstadslänken, som Nätverket är emot, och det nuvarande parkeringsstrul­et i Kristianstad.

YLE - 07 aug 15 kl. 14:46

Enkät: Sannfinländarna nöjda med sin regeringspolitik

En stor del av Sannfinländarnas partiaktiva är nöjda med Sannfinländarnas regeringsmedverkan. Också kontroversiella beslut kring Greklandsstöd och inbesparingar får beröm. Det här framgår av en enkät som Yles finskspråkiga nyheter har gjort inför veckoslutets partikongress.

Magazin24 - 15 aug 12 kl. 14:59

Fler Köpingsbor känner sig otrygga

En fjärdedel av kommuninvånarna i Köping känner sig otrygga. Det visar siffror från medborgarundersökningen Köpingsindex 2012. Ett av målen hos Köping kommun är att nio av tio Köpingsbor ska svara ja på frågan om de känner sig trygga med livet i kommunen.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:10

Nej till stormarknad i Norra hamnen i Yles enkät

Yle Västnylands webbenkät om hur Norra hamnen i Ekenäs borde se ut i framtiden engagerade många människor; särskilt dem som inte vill ha en stormarknad i Norra hamnen. Efter att vi tog bort dubbleringar och maskinella svar på webbenkäten kunde vi godkänna totalt 798 svar. Många, 128 personer, ville också dela med sig av sina visioner för området i frågeformuläret.

Expressen - 24 aug 17 kl. 14:12

JUST NU: Enköpingsbor måste koka dricksvattnet

Efter att vattenprover visat på bakterier i vattnet måste nu alla som bor i Enköping koka vattnet innan användning.Provresultat dröjer minst tre dagar..

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 17 kl. 14:31

Enköpingsbor uppmanas att koka vatten

Boende i Enköpings kommun uppmanas att koka dricksvattnet efter att prover visat på bakterier i vattnet i flera områden, skriver lokala medier. – Vi har fått otjänligt vatten på delar av vårt dricksvattennät, så vi har gått ut med kokningsrekommendatio.

Kristianstadsbladet - 24 aug 17 kl. 14:31

Enköpingsbor uppmanas att koka vatten

Boende i Enköpings kommun uppmanas att koka dricksvattnet efter att prover visat på bakterier i vattnet i flera områden, skriver lokala medier.(TT).

BT - 24 aug 17 kl. 14:31

Enköpingsbor uppmanas att koka vatten

Boende i Enköpings kommun uppmanas att koka dricksvattnet efter att prover visat på bakterier i vattnet i flera områden, skriver lokala medier.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 24 aug 17 kl. 14:35

Enköpingsbor uppmanas att koka vatten

Boende i Enköpings kommun uppmanas att koka dricksvattnet efter att prover visat på bakterier i vattnet i flera områden, skriver lokala medier.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.