UNT > Lokalt

Thursday, 28 January, 12:35

UNT - 30 nov 20 kl. 17:30

Nytt projekt för utsatta ungdomar: "Fokus på hemmet"Inför 2021 startar Östhammars kommun en ny enhet för ungdomar med svårigheter. Nu ska hela familjen få stöd och möjlighet till samtal. Förhoppningen är att minska antalet inköpta tjänster..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Östhammars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, projektför , utsatta, ungdomar, Fokus, hemmet
YA - 23 jun 14 kl. 20:00

Nytt projekt för ung företagsamhet

Foto: Sprisse Nilsson
Från trädgårdsskötsel till fotbollscamp. I sommar får nio ungdomar från Skurup chansen att vässa sin entreprenöranda i ett nytt projekt för att uppmuntra ungas företagande.
– Entreprenörskap är inte lika med att starta eget.

Kristianstadsbladet - 20 jan 20 kl. 05:00

Nytt projekt ska minska matsvinnet — och hjälpa dem som går hungriga

1,3 miljoner ton mat slängs varje år i Sverige. Ett nytt projekt ska vända siffrorna och samtidigt hjälpa dem som är mest ekonomiskt utsatta. Målet är att skapa 300 000 matlådor som annars skulle ha hamnat i soporna.

Kristianstadsbladet - 20 jan 20 kl. 05:00

Nytt projekt ska minska matsvinnet — och hjälpa dem som går hungriga

1,3 miljoner ton mat slängs varje år i Sverige. Ett nytt projekt ska vända siffrorna och samtidigt hjälpa dem som är mest ekonomiskt utsatta. Målet är att skapa 300 000 matlådor som annars skulle ha hamnat i soporna.

Kristianstadsbladet - 23 apr 20 kl. 18:59

Nytt projekt vill stötta utsatta: ”Gör vi inget kan det bli som i Rosengård”

”Det handlar om att ge ungdomarna och barnen som riskerar att hamna i utanförskap en ärlig chans”. Ett nytt projekt som skapats delvis på grund av Operation Rimfrost ska stötta både med juridisk hjälp och genom att ge råd och vara förebilder..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt projekt ska minska självmord

Ett nytt projekt ska minska antalet självmord bland ungdomar. Pilotområden blir Stockholms och Jönköpings län, rapporterar Ekot.Projektet är hämtat från Australien och bygger på att nyckelpersoner kring unga människor får utbildning i hur man hanterar självmordsbenägna.

Dalarnas tidningar - 23 okt 14 kl. 04:21

Nytt projekt för unga i Jakobsgårdarna

Ungdomar upp till 18 år är välkomna till sSporthallen på lördag. Då är det premiär för ett nytt projekt som Bullermyrens IK drar i gång i samarbete med Borlänge kommun..

Sydsvenskan - 20 nov 15 kl. 13:58

Unga möter unga i nytt projekt

I ett nytt projekt får ungdomar och flyktingbarn chansen att mötas.
Förhoppningen är att de nya Svedalaborna lättare ska komma in i samhället och att nya vänskapsband ska knytas..

Expressen - 14 apr 16 kl. 12:29

Vandrar till Spanien – för utsatta ungdomar

Under fem månader kommer Viktor Jinnevång gå hela vägen från Norrköping till Spanien. Syftet är att samla in pengar till utsatta ungdomar. – Jag kommer själv från en trasslig bakgrund så jag vet hur det känns att stå utanför samhället, säger Viktor..

YLE - 28 jun 17 kl. 05:27

Fiskare hoppar inte i taket för nytt projekt

Ett nytt projekt ska ge bättre tillväxt inom fiskebranschen och samtidigt öka hållbarheten inom industrin. Men fiskare är inte riktigt sålda på idén. - Det låter ju roligt, men det är ett nytt system så man vet inte hur det ska fungera.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 19 kl. 07:00

Uppskattat projekt med ungdomar på äldreboende: ”De äldre har lärt mig att ta vara på mitt liv”

Uppskattat projekt med ungdomar på äldreboende..

Skånskan - 07 jan 19 kl. 19:00

Filmstudions grundare lämnar för nytt projekt

Sjöbo Alice Bindby och Anna Gunnert grundade Flora filmstudio för fem år sedan. Nu lämnar de sina uppdrag i föreningen för att ta sig an ett nytt projekt.Flora filmstudio, som fick kommunens kulturpris 2017, grundades på initiativ av vännerna Anna Gunnert (journalist och författare) och Alice Bindby (ursprungligen fotograf men numera lärarassistent) 2014.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.