UNT > Nyheter

Tuesday, 19 January, 21:27

UNT - 30 nov 20 kl. 17:30

Ensamkommande om integrationen: "Skolan är viktigast"Mustafi kom till Östhammars kommun under flyktingkrisen 2015. Han studerar nu på gymnasiet och berättar om sin erfarenhet av att komma till Sverige som ensamkommande..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Östhammars, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ensamkommandeom , integrationen, Skolanär , viktigast
GöteborgsPosten - 02 sep 14 kl. 05:00

Skolan viktigast för Björklund

Kritiker har kallat det reformsjuka. Men utbildningsminister Jan Björklund vill fortsätta sin omläggning av skolan. Han blickar framåt efter Pisa-raset och vill satsa på att Sverige ska ligga på tio-i-topp om tio år..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvaliteten i skolan viktigast

Skolan. Skolsituationen i Sulvik – Jössefors har diskuterats intensivt med anledning av det beslut som nu är fattat kring denna. I Lärande- och stödutskottet beslutade man den fjärde oktober att föreslå att all skolverksamhet skulle förläggas till Jössefors och endast förskoleverksamhet bedrivas i Sulvik.

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 13:30

Skolan viktigast i valet – om tjänstemännen får bestämma

Det är jämnt mellan blocken och skolan är den viktigaste frågan. Samtidigt är många osäkra på vilket parti som driver den bästa politiken för detta. Den bilden träder fram i Novus undersökning av TCO-medlemmar.

Sydsvenskan - 07 jun 14 kl. 00:45

Jan Björklund är långt ifrån klar med skolan

Folkpartiledaren Jan Björklund vill uträtta mer i den svenska skolan. Viktigast nu är att staten tar över ansvaret, anser han. Ett av hans främsta argument är problemen i Malmös skolor..

DalaDemokraten - 23 okt 14 kl. 16:52

"Tidig satsning i skolan viktigast"

Jämställdhet, fler jobb och bättre miljö är några mål som regeringen vill nå med sitt budgetförslag för de kommande fyra åren..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 15 kl. 04:00

Resultat i skolan viktigast

Utbildningen först även i söder..

SvD - 20 feb 17 kl. 07:00

Skolan viktigast för många Göteborgspolitiker

God morgon! En ny kartläggning av Göteborgs-Posten visar att en fjärdedel av Göteborgs stadsdelspolitiker kan lämna sina politiska uppdrag när skolfrågan flyttas till centrala nämnder. Ett ungt par som väntar barn sökte i lördags hjälp på gynakuten på Sahlgrenska.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Skolan viktigast i konsensuskommunen

De finns fortfarande, kommunerna där Socialdemokraterna har egen majoritet. Grums är en av dem – och här är styrande och opposition överens om mycket..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 17 kl. 08:23

Stöd till ensamkommande i skolan och vardagen

Replik.

Skånskan - 29 aug 18 kl. 09:37

Mer personal ska ge arbetsro i skolan

Kävlinge Valtemperaturen stiger för varje dag vi närmar oss den 9 september. De politiska utspelen avlöser varandra, framför allt på riksnivå. På lokalplanet är det något mer stillsamt.

Skånskan - 20 nov 15 kl. 06:00

Så hanterar skolan flyktingkrisen

Sjöbo Allt fler unga människor som flyr krig och förföljelse anvisas till Sjöbo. Inom familjeförvaltningen gör man nu nya klassrum och utökar personalstyrkan.
– Vi nyrekryterar i takt med att tillströmningen sker, säger Leif Persson, vice rektor på Malenagymnasiet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.