UNT > Lokalt

Monday, 25 January, 06:13

UNT - 30 nov 20 kl. 17:13

90-åring blev avlurad sitt bankkortEfter ett telefonsamtal ska en man ha kommit hem till kvinnan och tagit hennes bankkort..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 90-åringblev , avlurad, sitt, bankkort
YA - 09 jan 18 kl. 12:15

90-åring bestulen på sitt bankkort

En 90-årig man blev i söndags bestulen på sitt bankkort när han försökte ta ut pengar i bankomaten vid Stora Torggatan i Skurup..

Barometern - 09 jan 18 kl. 14:41

Man blev lurad på sitt bankkort

En man i 70-årsåldern utsattes på måndagen för ett ovanligt fräckt bedrägeri när han blev lurad att lämna ifrån sig sitt bankkort..

Skånskan - 28 jun 18 kl. 14:41

Spårade sitt bankkort – hotad av butiksägare

Svalöv En 36-årig kvinna från Svalöv blev bestulen på sitt bankkort och spårade det till Eslöv.Där ringde hon upp den butik där det visat sig att tjuven använt kortet.
Men fick som reaktion en kraftig utskällning av ägaren som förklarade att han kände sig påhoppad, att hon skulle ”tas om hand” på ett omilt sätt.

NT - 11 feb 13 kl. 14:30

Blev avlurad bankkort

En 28-årig psykiskt funktionshindrad kvinna blev på lördagen avlurad sitt bankkort samt kortets kod..

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 13 kl. 20:48

93-åring lurad av polisbedragare

Stockholmspolisen har fått ytterligare ett fall där en äldre människa blivit lurad av en falsk polis. Under onsdagen blev en 93-årig man i Hässelby avlurad sitt bankkort och kod av en man som utgav sig för att vara polis. Det visade sig senare att kontot blivit länsat, uppger polisen.

Skånskan - 21 jan 20 kl. 15:30

Fick sitt bankkort länsat

SVALÖV I våras drabbades en Svalövsbo av inbrott i sin bil vid ett besök i Eslöv.
Tjuvarna kom över en ryggväska innehållande en iPad och ett kontokort.Polisanmälan gjordes, men i dagarna damp en räkning på 15 000 kronor ner hos mannen från ett bensinbolag.

Kristianstadsbladet - 31 aug 18 kl. 22:46

Kvinna i 95-årsåldern bestals på sitt bankkort i sitt hem– tjuven sa sig vara från hemtjänsten

Det knackade på dörren hos kvinna i 95-årsåldern. Besökarna sa sig vara från hemtjänsten, men stal kvinnans bankkort..

Trelleborgs Allehanda - 28 dec 18 kl. 15:00

Bedrägeri: 88-årig kvinna lurad på sitt bankkort

Under onsdagen förra veckan blev en kvinna lurad till att frivilligt ge bort sitt bankomatkort. Två uttag gjordes på det stulna kortet till ett sammanlagt värde av 14 500 kronor. .

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 09:41

Åttaåring räddade sex familjemedlemmar – dog när han försökte hjälpa ytterligare två15-åring offrade sitt liv – räddade skola från självmordsbombare

PENFIELD. 8-årige Tyler J. Doohan var ledig från skolan på måndagen och frågade sin mamma om han inte kunde få sova hemma hos sin morfar.

PrivataAffärer - 23 mar 15 kl. 09:05

Sjuåring fick sitt första orange kuvert

Det brukar heta att ju tidigare man börjar tjäna pengar desto högre blir pensionen. Det är något som en sjuåring uppenbarligen tagit fasta på. För av de 176 000 svenskar som i dagarna får sitt allra första orange kuvert så är den yngsta bara sju....

Skånskan - 08 maj 17 kl. 05:00

Förtvivlad 90-åring tog sitt liv

ESLÖV Den 90-årige mannen plågades av svåra smärtor och hoppades få en plats på ett av kommunens särskilda boenden. Efter att ha fått nobben från kommunen såg han ingen annan utväg än att själv sätta punkt för sitt liv.
– Det var ett svek från samhället att han inte kunde få en plats på ett boende, säger mannens dotter som efteråt anmälde saken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.