DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 27 January, 14:03

DalaDemokraten - 30 nov 20 kl. 17:15

Ingen tandläkare i Vansbro – patienter får besöka andra kommuner för tandvårdFolktandvården i Vansbro saknar en ordinarie tandläkare. Därför skickas patienter i behov av akut....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Vansbro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen tandläkarei , Vansbro, patienterfår , besökaandra , kommuner, för tandvård
Expressen - 05 okt 17 kl. 08:16

Tandläkare överbehandlade patienter för statsbidraget

Vissa tandläkare har gjort onödiga ingrepp på patienter för att utnyttja det statliga tandvårdsstödet. Det visar en granskning från Riksrevisionen. – Överbehandling är svårare att upptäcka än renodlat fusk och bedrägeri, säger Pathric Hägglund, projektledare vid Riksrevisionen..

News55 - 27 nov 15 kl. 10:28

Tandläkare drog ut tänder på asylsökande – utan diagnos

GÖTEBORG. Tandläkaren har tidigare blivit anmäld när han varit anställd inom folktandvården. Därför tog Inspektionen för Vård och Omsorg i augusti initiativet att kontrollera hans nya verksamhet, en privat läkarklinik.

Barometern - 15 maj 14 kl. 11:11

Tandläkare får legitimationen återkallad

En tandläkare i mellanlänet blir av med sin legitimation som tandläkare efter en rad dåliga behandlingar. Det har Hälso- och Sjukvårdens ansvarsnämnd, HSAN, beslutat efter en anmälan från Inspektionen för vård och omsorg, IVO.
– Tandläkaren har varit grovt oskicklig vid behandlingen av fem patienter.

Kristianstadsbladet - 05 sep 14 kl. 05:52

Tandläkare på rymmen gripen i Kanada


En holländsk tandläkare som varit på rymmen, misstänkt för att ha ha skadat franska patienter svårt, har gripits i Kanada. Han har varit internationellt efterlyst sedan februari i år.Tandläkaren handplockades 2008 till en klinik på landsbygden i Chateau-Chinon i centrala Frankrike.

BT - 05 sep 14 kl. 05:52

Tandläkare på rymmen gripen i Kanada

En holländsk tandläkare som varit på rymmen, misstänkt för att ha ha skadat franska patienter svårt, har gripits i Kanada. Han har varit internationellt efterlyst sedan februari i år. Tandläkaren handplockades 2008 till en klinik på landsbygden i Chateau-Chinon i centrala Frankrike.

YLE - 25 mar 14 kl. 05:20

Tandläkare hoppas undvika mardrömsscenario

Om den offentliga tandvården för vuxna läggs ner blir Jens Smeds mardröm verklighet. Det finns enligt honom inte resurser inom den privata tandvården att ta hand om allas tänder. Smeds, tandläkare på den privata tandläkarstationen Tidens Tand i Vasa, har varit orolig för en nedläggning och vilka konsekvenser det skulle ha för den privata tandvården och finländarnas tänder överlag.

Skånskan - 19 feb 19 kl. 10:00

Gränslös tandläkare reser ut igen

RESA. Om ett par dagar lämnar Veronica Aragon Malmö för att tillbringa två veckor i Burkina Faso i Västafrika. Där ska hon och en kollega se om det kan bygga upp en verksamhet för organisationen Tandläkare utan gränser.

UNT - 16 okt 18 kl. 15:30

Tandläkare fick stöd för påhittade patienter

En tandläkare i Uppsala döms för att ha lurat till sig närmare en miljon kronor genom falska uppgifter om patienter som aldrig besökt kliniken..

Barometern - 27 dec 13 kl. 07:29

Tandläkare känner sig svartmålad

– Jag känner mig orättvist behandlad. Min verksamhet har svartmålats och mitt liv är förstört. Det säger den tandläkare i Emmaboda vars verksamhet klandrats av Inspektionen för vård och omsorg, IVO, som vi kunde berätta om i lördagstidningen.

YLE - 30 okt 14 kl. 09:51

Servicesedlar utan tandläkare löser inga problem

Servicesedlar är ingen patentlösning för tandvården i Jakobstad eftersom det inte finns tillräckligt med privata tandläkare. Servicesedlar till tandvård ger ingen märkbar lättnad i kösituationen i Jakobstadsregionen. Det här säger flera tandläkare i Jakobstad med anledning av social-och hälsovårdsnämndens planer på att ta i bruk servicesedlar i något skede under nästa år.

Skånskan - 09 jul 16 kl. 06:00

Tandläkare förlorar sin legitimation

malmö En tandläkare i Malmö förlorar sig legitimation efter att ha varit grovt oskicklig i sitt yrkesutövande.
Han är sedan tidigare dömd för grovt bedrägeri.Inspektionen för vård och omsorg, IVO, anmälde tandläkaren till Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd, HSAN, i januari 2016.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.