DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 18:12

DI - 30 nov 20 kl. 17:12

Franska regeringen backar från kritiserad lag
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Franska, regeringen, backarfrån , kritiserad, lag
DN - 04 dec 18 kl. 08:46

Källor: Franska regeringen backar om bränsleskatt

Den franska regeringen förbereder sig för att slopa de höjning av dieselskatten som startade proteströrelsen ”gula västarna” i Paris. Det skriver flera nyhetsbyråer..

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 18 kl. 12:38

Regeringen backar från kritiserad företagarskatt

Regeringen backar från flera hårt kritiserade skatteförslag som bland annat skulle ha fördyrat byggandet. Stora delar av Företagarsverige är nöjt. – Regeringen har hörsammat mycket av kritiken, det är välkommet, säger Johan Fall, skatteexpert på Svenskt.

GöteborgsPosten - 21 mar 18 kl. 13:56

Regeringen backar från kritiserad företagarskatt

Regeringen backar från flera hårt kritiserade skatteförslag som bland annat skulle ha fördyrat byggandet. Stora delar av Företagarsverige är nöjt..

GöteborgsPosten - 21 mar 18 kl. 14:30

Regeringen backar från kritiserad företagarskatt

Regeringen backar från flera hårt kritiserade skatteförslag som bland annat skulle ha fördyrat byggandet. Stora delar av Företagarsverige är nöjt..

DN - 04 dec 18 kl. 11:14

Erik de la Reguera: Därför backar den franska regeringen

PARIS. Flera franska medier citerar på tisdagen källor som uppger att den franska regeringen är på väg att backa om höjningen av bensin- och dieselskatten – något proteströrelsen Gula västarna krävt. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om utvecklingen..

Cornucopia - 22 mar 17 kl. 09:31

Regeringen backar delvis om skatterna för småföretagare

Regeringen backar nu delvis om skatterna för småföretagare. Man ska fortfarande höja skatten på utdelningar, men möjligheten till utdelningar verkar delvis bibehållas.
Rosenbad och riksdagen.

YLE - 15 feb 17 kl. 13:09

Båtfolket gläds över att regeringen backar

Båtfolket tackar regeringen för beslutet att inte driva vidare frågan om en båtskatt. En skatt skulle ha varit ett förhastat beslut, och den skulle inte heller ha inbringat något. Skärgårdsföretagaren, taxibåtschauffören Mikael Rehnberg från Ingå, är nöjd med regeringens beslut att backa i frågan om båtskatt.

Cornucopia - 21 aug 17 kl. 13:49

Mediauppgifter: Regeringen backar om chockhöjningen av skatten för småföretagare

Enligt media backar nu regeringen från de förändrade sk 3:12-reglerna, som skulle chockhöja skatten för landets småföretagare, men inte drabba internationella storföretag. Man backar också från att inte räkna upp gränsen för statlig skatt. Detta beror på Allianspartiernas hot om misstroendevotum mot flera ministrar om skatterna höjs.

Västerbottens Folkblad - 28 sep 11 kl. 20:47

Regeringen backar om fosterhemsbarnen

Regeringen backar ? vanvårdade fosterbarn ska få ersättning på 250 000 kronor.Regeringen backar ?

BT - 13 mar 14 kl. 21:06

Regeringen backar om studiebidrag

Studiebidraget kommer inte att sänkas. Regeringen backar nu från sitt tidigare förslag. - En glädjande nyhet, säger Erik Arroy, ordförande i Sveriges förenade studentkårer.

YLE - 01 sep 16 kl. 23:08

Oppositionen: Bra att regeringen backar i fråga om dagvårdsavgifterna

Bland oppositionspartierna väcker regeringens budgetproposition blandade reaktioner. Mest beröm får beslutet att backa ifråga om höjda dagvårdsavgifter. - Det här är ett bevis på att människors påtryckningar mot regeringens hårda linje fungerar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.