Corren > Nyheter

Wednesday, 20 January, 20:53

Corren - 30 nov 20 kl. 06:17

Kommunala bolag ska inte bedriva fördelningspolitikDet är högst förvånande att Corren på ledarplats förordar något så unikt som att kommunen skall börja bedriva fördelningspolitik genom sina bolag..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunala, bolagska inte , bedriva, fördelningspolitik
Ekonomistas - 29 nov 16 kl. 22:02

Två åtgärder för ökad konkurrens på byggmarknaden

Något måste göras för att stärka konkurrensen på byggmarknaden. Från början av 1950-talet till mitten av 1990-talet var kostnaden för att bygga bostäder mer eller mindre konstant i reala termer,  därefter har den fördubblats. Diagrammet nedan visar att byggkostnadsindex steg från 100  till 225 mellan 1998 och 2014 (det senaste året i SCB:s statistik).

SVT Debatt - 20 nov 13 kl. 09:24

Nostalgiskt tänkande hjälper inte landsbygden

LANDSBYGDEN De tre centerpartisterna Lindahl, Åkesson och Ahlgren klamrar sig av rent sentimentala skäl fast vid ett Sverige som inte längre finns. Landsbygden och storstäderna står inte i konflikt, men att en allt större del av befolkningen i framtiden kommer att bo i städer är inte i sig något negativt. Vill de tre centerpartisterna förbättra landsbygdens möjligheter bör de börja i sitt eget parti, skriver Lars Anders Johansson i en replik.

Politologerna - 03 dec 16 kl. 07:35

Delat land

Detta är ett gästinlägg författat av Anders Lindbom. Lindbom är professor i statsvetenskap vid Uppsala universitet och har i år varit gästforskare vid New York University. *** Jag har tillbringat detta amerikanska valår som gästforskare vid New York University.

Barometern - 04 sep 14 kl. 08:08

Mer än att byta tandkräm

"Valet blir en folkomröstning om stopp för vinstuttag i välfärd. Valet handlar inte om vilken smak det ska vara på tandkrämen, utan om vilken samhällssyn som ska gälla i landet, landstinget och kommunen." Valet 2014 har kallats en folkomröstning om välfärden och vinster i välfärden.

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 00:30

Identiteten avgör valet

I brevlådan damp det nyligen ned en valbroschyr med en leende kandidat på första sidan. En av de viktigare frågorna i svensk politik visade sig vara mer av normkritik i skolan. Avsändaren var en moderat politiker.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.