DI > Ekonomi

Monday, 25 January, 05:09

DI - 30 nov 20 kl. 05:50

Mark Jensen ny vd för Ambea
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jensen, Ambea

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mark, Jensenny vd för , Ambea
PrivataAffärer - 13 nov 18 kl. 13:07

Alfredsson: Ambea bra val i defensiv portfölj

Läs också: Ambea ökar vinsten Sedan introduktionen 2017 har kursutvecklingen för Ambea varit minst sagt volatil för att vara ett stabilt välfärdsföretag. Vid bokslutet i vintras skrev privata Affärer om att tunga stockpickers som Didner & Gerge samt Öresund tagit större positioner i bolaget. Och det visade sig vara bra tajmade köp eftersom aktien har ökat med mer än 30 procent sedan dess och dess

YLE - 24 maj 17 kl. 13:39

Fotbollsproffset Richard Jensen tog studenten på egen hand – vill bli pilot

Borgåbördiga Hollandsproffset Richard Jensen siktar mot skyarna – bokstavligen. Den ultimata drömmen är att flyga min egen fotbollsklubb, som spelar i Champions League, till spelorten, säger "Ricke" till Yle Sporten. Det finns fotbollsproffs som spelar tv-spel dagarna i ända – och så finns det Richard Jensen.

DI - 30 okt 18 kl. 16:34

Boende som Ambea köper av Aleris får inte användas för vård

Alerisboendet Onsala herrgård, en del av det som familjen Wallenbergs Investor säljer till Ambea, får enligt Mark- och miljödomstolen inte användas för vård och behandling..

PrivataAffärer - 16 okt 18 kl. 07:17

Ambea i mångmiljardaffär

”Genom förvärvet blir Ambea Nordens största omsorgsbolag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark”, skriver Ambea som i dag är den näst största aktören på privatmarknaden för omsorg i Sverige och sjunde största i Norge. Transaktionen är föremål för godkännande av berörda konkurrensmyndigheter och beräknas slutföras under det första kvartalet 2019, dock senast under det andra kvartalet 2019. Ser synergier på 90 miljoner per år Ambea räknar med att förvärvet av Aleris Omsorg kommer att generera både direkta kostnadssynergier och möjligheter till operationella förbättringar.

PrivataAffärer - 19 aug 20 kl. 07:22

Ökad vinst för Ambea

Ambea redovisar ett resultat efter skatt på 53 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2020 (12). Resultatet per aktie ökade till 0:56 kronor (0:16). Nettoomsättningen sjönk till 2.

PrivataAffärer - 21 aug 18 kl. 20:03

Flera små ljusglimtar från Ambea

  Läs också: Ambea ökade vinsten Från förra analystillfället har kursen fortsatt uppåt och det framstår som alltmer sannolikt att aktien bottnade runt 60 kr i april. Omsättningen var upp med 5 procent trots att avyttringen av personlig assistans under 2017 drog ned tillväxten med 1,2 procent. Även rörelsevinsten steg lite grann, exakt hur mycket beror på hur vi gör med jämförelsestörande poste

DI - 20 dec 18 kl. 08:29

Britt växer ytterligare tillsammans med Ambea

En av Britts större kunder, Ambea, fortsätter att växa och i oktober 2018 aviserades att Ambea tecknat avtal om att förvärva Aleris Omsorg.Den genomförda konkurrensprövningen lämnades utan åtgärd och förvärvet planeras nu att genomföras i början av 2019. Det innebär att Britt nu växer ytterligare som IT-leverantör till Ambea, och därmed kommer behöva förstärka upp ytterligare med fler nya medarbetare för att möta den växande efterfrågan.

Sydsvenskan - 07 apr 16 kl. 10:53

Emil Jensen på stor turné

Emil Jensen släpper nytt album den 28 oktober och ger sig ut på en stor Sverigeturné med sin nya föreställning "Flyktpotatis"."Dålig potatisskörd har genom historien fått människor att fly och bryta ny mark. När jag var liten trodde jag att klyftpotatis hette flyktpotatis.

PrivataAffärer - 20 aug 19 kl. 07:29

Lägre marginaler för Ambea

Ambea redovisar ett resultat efter skatt på 12 miljoner kronor för det andra kvartalet (75). Nettoomsättningen uppgick till 2.877 miljoner kronor (1.

PrivataAffärer - 08 nov 19 kl. 07:28

Ambea ökade vinsten

Ambea redovisar en nettoomsättning på 2.843 miljoner kronor (1.541) för det tredje kvartalet 2019.

PrivataAffärer - 13 nov 19 kl. 08:26

Ambea: Störste ägaren sålde 12,7 procent av aktierna

Actor sålde totalt 12 miljoner aktier. Avsikten var att sälja cirka 10 miljoner aktier, enligt förhandsbeskedet på tisdagen. Den sålda posten motsvarar cirka 12,7 procent av det totala antalet aktierna i Ambea.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.