DI > Ekonomi

Thursday, 28 January, 11:38

DI - 30 nov 20 kl. 05:50

Ambea utser ny koncernchef
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ambea, utserny , koncernchef
Dagens PS - 12 jan 18 kl. 07:45

Lindab utser Ola Ringdahl till ny vd

Styrelsen för verkstadsbolaget Lindab har utsett Ola Ringdahl till ny vd och koncernchef. Han kommer att ersätta Fredrik von Oelreich som sedan den 29 september 2017 är tillförordnad koncernchef. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 28 jun 20 kl. 16:28

Fredrik Gren lämnar posten som vd på Ambea

Efter snart nio år på omsorgsbolaget Ambea väljer nu Fredrik Gren, vd och koncernchef, att lämna sina uppdrag..

PrivataAffärer - 13 nov 18 kl. 13:07

Alfredsson: Ambea bra val i defensiv portfölj

Läs också: Ambea ökar vinsten Sedan introduktionen 2017 har kursutvecklingen för Ambea varit minst sagt volatil för att vara ett stabilt välfärdsföretag. Vid bokslutet i vintras skrev privata Affärer om att tunga stockpickers som Didner & Gerge samt Öresund tagit större positioner i bolaget. Och det visade sig vara bra tajmade köp eftersom aktien har ökat med mer än 30 procent sedan dess och dess

PrivataAffärer - 16 okt 18 kl. 07:17

Ambea i mångmiljardaffär

”Genom förvärvet blir Ambea Nordens största omsorgsbolag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark”, skriver Ambea som i dag är den näst största aktören på privatmarknaden för omsorg i Sverige och sjunde största i Norge. Transaktionen är föremål för godkännande av berörda konkurrensmyndigheter och beräknas slutföras under det första kvartalet 2019, dock senast under det andra kvartalet 2019. Ser synergier på 90 miljoner per år Ambea räknar med att förvärvet av Aleris Omsorg kommer att generera både direkta kostnadssynergier och möjligheter till operationella förbättringar.

PrivataAffärer - 19 aug 20 kl. 07:22

Ökad vinst för Ambea

Ambea redovisar ett resultat efter skatt på 53 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2020 (12). Resultatet per aktie ökade till 0:56 kronor (0:16). Nettoomsättningen sjönk till 2.

PrivataAffärer - 21 aug 18 kl. 20:03

Flera små ljusglimtar från Ambea

  Läs också: Ambea ökade vinsten Från förra analystillfället har kursen fortsatt uppåt och det framstår som alltmer sannolikt att aktien bottnade runt 60 kr i april. Omsättningen var upp med 5 procent trots att avyttringen av personlig assistans under 2017 drog ned tillväxten med 1,2 procent. Även rörelsevinsten steg lite grann, exakt hur mycket beror på hur vi gör med jämförelsestörande poste

DI - 21 feb 17 kl. 08:25

Cherry utser ordinarie vd

Anders Holmgren blir ordinarie vd och koncernchef för Cherry. Hans tjänst som tillförordnad vd och koncernchef övergår därmed omgående. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagens PS - 07 dec 17 kl. 07:35

Skanska utser Anders Danielsson till ny vd

Byggbolaget Skanska har nu utsett Anders Danielsson som efterträdare till Johan Karlström på posten som vd och koncernchef. Karlström meddelade i mitten av september att han hade för avsikt att avgå som vd. Anders Danielsson tillträder som ny vd den 1 januari 2018 i samband med att Johan Karlström avgår.

Dagens PS - 04 sep 19 kl. 14:30

Saab utser Micael Johansson till ny vd

Saabs styrelse har i dag utsett Micael Johansson till vd och koncernchef. Han tillträder den 23 oktober 2019. Johansson ersätter då Håkan Buskhe som tidigare meddelat att han avgår som vd.

DI - 20 dec 18 kl. 08:29

Britt växer ytterligare tillsammans med Ambea

En av Britts större kunder, Ambea, fortsätter att växa och i oktober 2018 aviserades att Ambea tecknat avtal om att förvärva Aleris Omsorg.Den genomförda konkurrensprövningen lämnades utan åtgärd och förvärvet planeras nu att genomföras i början av 2019. Det innebär att Britt nu växer ytterligare som IT-leverantör till Ambea, och därmed kommer behöva förstärka upp ytterligare med fler nya medarbetare för att möta den växande efterfrågan.

PrivataAffärer - 20 aug 19 kl. 07:29

Lägre marginaler för Ambea

Ambea redovisar ett resultat efter skatt på 12 miljoner kronor för det andra kvartalet (75). Nettoomsättningen uppgick till 2.877 miljoner kronor (1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.