DI > Ekonomi

Thursday, 21 January, 08:59

DI - 29 nov 20 kl. 22:44

Är det inte dags att syna pokerspelaren Löfven?
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är det inte dagsatt , syna, pokerspelaren, Löfven
Supermiljöbloggen - 13 aug 14 kl. 07:33

Annika Jacobson, Greenpeace: ”Dags för Löfven att sätta ner foten om Vattenfall”

Klimatvärstingen Vattenfall är inne på en såväl ekonomisk som ekologisk kollissionskurs. Köpet av Nuon tvingade företaget till stora nedskrivningar, och satsningar på kolkraft gör det svårt för Vattenfall att leva upp till sina hållbarhetskrav. Inför riksdagsvalet i september krävs därför tydlighet från de två regeringsalternativen kring hur de avser att styra Vattenfall.

BT - 25 jun 14 kl. 00:30

Dags för Löfven att säga ifrån

Istället för plattityder om välfärden måste S-ledaren tala allvar med de rödgröna i Borås. Dagens Nyheter – Sveriges största morgontidning – har den senaste tiden publicerat ett antal partiledarintervjuer inför valet. I gårdagens tidning var det Stefan Löfvens tur att svara för sig, och det märks att den en gång vid politiken så ovane fackföreningsordföranden har blivit mer durkdriven.

DN - 16 jan 19 kl. 20:54

Dags för Löfven att lägga ministerpusslet

När Stefan Löfven nu fått grönt ljus av talmannen börjar jakten på nya ministrar. Det handlar om drygt 20 eftertraktade poster i Sveriges högsta ledning. Vilka får bli kvar, vilka åker ut och vilka nya tillkommer?

NSD - 29 feb 20 kl. 06:00

SSU-profilen: "Dags för Löfven att kliva av"

Alma Hedmark, tidigare SSU-ordförande i Luleå, tycker att Stefan Löfven ska avgå som partiledare..

Expressen - 30 maj 18 kl. 17:12

Åkesson och Löfven möts i sin första duell

De har aldrig förr mötts i en politisk duell men i kväll är det dags. Statsminister Stefan Löfven och SD-ledaren Jimmie Åkesson duellerar om välfärden i kvällens "Aktuellt" i SVT. – Att han är arbetslös efter valet är min ambition, säger Jimmie Åkesson om sin politiska motståndare Stefan Löfven.

SvD - 19 okt 15 kl. 18:00

”Löfven, ta Alliansens utsträckta hand”

De stora flyktingströmmarna i kombination med en icke fungerande integrationspolitik riskerar inom kort att leda till haveri i flyktingmottagandet. Allianspartierna har gjort en politikutveckling som regeringspartierna inte ens påbörjat. Det är dags att Stefan Löfven tar Alliansens utsträckta hand i migrationsfrågorna, skriver oppositionsledarna i storstadskommunerna..

YA - 17 feb 20 kl. 21:56

Cecilia Magnusson Svärd vill byta ut Stefan Löfven

Ystads oppositionsråd Cecilia Magnusson Svärd (S) tycker att det är dags att Stefan Löfven lämnar över ledarskapet i Socialdemokraterna..

Dagen - 29 jan 15 kl. 03:15

Dags för Löfven ta integrationsansvar

Borgerliga förslag bör inte avvisas men skärskådas.

DalaDemokraten - 14 mar 16 kl. 13:26

Dags att ge Löfven lite credit!

Under helgen blev jag först inspirerad och därefter förbannad. Jag hörde utsändningen av Stefan Löfvens tal på socialdemokraternas kommundagar i Örebro och tyckte att det var ett av hans allra bästa tal. Det var inspirerat, det var ibland fyndigt – som när han läste upp en glädjeprognos av en bankekonom som poesi – och det mätte ut avgörande skillnader mellan höger och vänster i svensk politik.

DalaDemokraten - 17 maj 16 kl. 17:18

Dags för Löfven att vakna i hbtq-frågorna

Den 17 maj uppmärksammar världen över den internationella dagen mot homofobi och transfobi (IDAHOT). Det är ett bra tillfälle att reflektera över hur utvecklingen ser ut när det gäller hbtq-frågor på hemmaplan såväl som i andra länder. I år sammanfaller dagen med att Sverige just rasat ner till 12:e plats i den årliga rankingen av vilka länder i världen som är bäst och mest öppna för hbtq-personer..

Aftonbladet - 05 jan 18 kl. 04:00

V: Det är dags för Löfven att välja sida

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.