DI > Ekonomi

Sunday, 24 January, 06:41

DI - 29 nov 20 kl. 17:00

Elkris drabbar industrin
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elkris, drabbar, industrin
SVT - 05 jan 11 kl. 07:35

Översvämningarna drabbar industrin

I Australien fortsätter översvämningarna att ställa till med stora problem. Flera industrier har till exempel drabbats hårt..

UNT - 02 apr 11 kl. 11:03

Högre plastpriser drabbar industrin

Naturkatastrofen i Japan skapar stora problem för den redan utsatta plastindustrin. Habia, som ingår i Uppsalabaserade Beijer Alma-koncernen, riskerar att drabbas..

Nyteknik - 24 mar 14 kl. 10:12

KTH: Tågproblem drabbar industrin

Stockholm (TT). Svensk industri förlorar uppskattningsvis 1,5 miljarder kronor varje år på grund av dåliga järnvägstransporter, rapporterar SR Ekot..

YLE - 04 sep 20 kl. 12:24

Österbottens handelskammare: Coronaepidemin drabbar industrin och exportföretagen på allvar först i höst

Direktör Paula Erkkilä: Stödkriterier har varit för stränga..

YLE - 29 jul 14 kl. 04:27

Kvinnodominerade branscher lider med industrin

När industrin säger upp personal drabbas även servicebranscher som ofta domineras av kvinnor. I Uleåborg kommer två stora IT-företag att säga upp sammanlagt nästan tusen personer, men då köpkraften minskar kommer betydligt fler att märka av dem. Det är högsäsong för Paula Nevalas fyra frisörsalonger i Uleåborgstrakten.

SmålandsPosten - 22 dec 14 kl. 07:35

Nedröstad S-budget drabbar IF Metalls medlemmar

”Sverige behöver en S-ledd regering med en tydlig inriktning på rättvisare fördelning av våra gemensamma resurser.” Ulf Karlsson, Lars-Olof Petersson, Jerry Rogerstam, Stefan Jönsson, Tomas Blomster och Joakim Reimerstam ?Det politiska kaos som råder i Sverige och som resulterat i att sittande regering inte kan styra­ efter sin egen budget påverkar IF Metalls medlemmar på ett påtagligt sätt.

PrivataAffärer - 28 feb 20 kl. 10:40

Swedbank: Räkna med negativ corona-chock för industrin

I dagsläget bedömer banken att det mest troliga scenariot är en större och okontrollerad spridning av coronaviruset även i andra regioner utanför Östra Asien. Detta skulle i så fall innebära en ökad osäkerhet åtminstone fram tills sommaren, med större exportförluster och global osäkerhet än i ett mildare scenario där effekterna begränsas till Kina. ”I detta scenario skulle Sveriges industri se en mer långvarig nedgång, som till viss mån även skulle spridas till andra sektorer än industrin, genom industrirelaterade tjänster och effekter på arbetsmarknaden”, skriver Swedbank.

DalaDemokraten - 17 apr 20 kl. 11:12

Debatt: Läget är allvarligt för ekonomins ryggrad- industrin

Coronakrisen drabbar den svenska ekonomins ryggrad – industrin – mycket hårt. Läget är....

BT - 05 mar 11 kl. 08:59

Unga ratar industrin- men på fel grunder

Ungdomars bild av industrin är en ödesfråga för Västsverige. Egentligen för hela Sverige. Problemet är att deras bild inte stämmer med verkligheten.

HBL - 24 feb 13 kl. 06:00

Bantad EU-budget drabbar forskningen

Forskning och investeringar tar stryk i EU:s nedskurna sjuårsbudget. Utan EU-finansiering hade ett stort finskt forskningsprojekt om Alzheimers sjukdom inte blivit av.En nöjd Jyrki Katainen återvände från EU:s budgetförhandlingar för två veckor sedan.

Dalarnas tidningar - 18 dec 13 kl. 08:50

Industrin rasar mot Trafikverket

Med kort varsel stänger Trafikverket av järnvägen Mellerud-Billingsfors efter jul. Detta drabbar bland annat Stora Ensos leveranser av massa bruk i Dalsland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.