DI > Ekonomi

Sunday, 24 January, 07:35

DI - 29 nov 20 kl. 16:11

Han fick dumpa aktier för hundratals miljoner – trots löftet vid noteringen
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han fick dumpa, aktierför , hundratalsmiljoner trots , löftet, vid noteringen
YLE - 29 sep 15 kl. 20:14

Formbesked av superlöftet – målsviten fortsätter för Patrik Laine

Tapparalöftet Patrik Laine stod för ett mål för den fjärde matchen på raken då Tapparaklubben krossade Pelicans med 8-1. I Åbo klubbade hemmalaget TPS KalPa med 4-0. Tappara inledde hemmamatchen mot Pelicans dominerande och ledde med 3-0 redan efter den första perioden.

BT - 21 aug 14 kl. 21:22

Hundratals kom när Schyman höll homeparty på Navet: "Peppande"

Det räcker med 25 personer och en anslagstavla för att Gudrun Schyman håller homeparty, som hon kallar det. Träffen på Navet i dag lockade mer än det tiodubbla och gav stående ovationer. Men en av Feministiskt initiativs (Fis) största utmaningar är fortfarande inte i land - valsedlarna.

PrivataAffärer - 05 sep 19 kl. 07:07

Två köpvärda aktier

Affärsvärlden bedömer att det är för tidigt att ta hem vinsten i Vitec trots årets kraftiga uppgång på börsen. ”Kursuppgången ska ses i ljuset av att Vitec ökade omsättningen med 23 procent under första halvåret och att stärkt lönsamhet innebar att rörelseresultatet ökade med hela 38 procent”, påpekar tidningen och behåller en långsiktigt positiv syn på aktien. En köprekommendation utfärdas även för den norska oljejätten Equinor.

Aftonbladet - 17 aug 20 kl. 07:59

Jobblöftet sågas av amerikanska och svenska professorer

▸ It-jättarnas serverhallar ger få jobb men kostar skattebetalarna hundratals miljoner kronor..

NSD - 30 aug 17 kl. 20:36

Ministerlöftet: Hundratals nya utbildningsplatser

600 nya utbildningsplatser till LTU..

Dagens PS - 20 apr 17 kl. 07:30

USA-börsen skrämmer investerare

Tunga börsspekulanter drar öronen åt sig när det gäller den amerikanska aktiemarknaden, rapporterar Business Insiders nordiska utgåva med hänvisning till Bank of America Merrill Lynchs globala fondförvaltarundersökning. Den visar att stora, institutionella placerare blivit alltmer skeptiska till USA-aktier. Andelen fondförvaltare som är underviktade mot amerikanska aktier är i dag 20 procent mot bara 1 procent för en månad sedan, framgår det, och så låg har exponeringen mot USA-börsen bland fondförvaltarna inte varit sedan finanskrisen slog till med full kraft 2008.

Sydsvenskan - 01 mar 16 kl. 14:15

Fars i begärets nattliga park

Karuseller, slänggungor och ballonger. Vi har hamnat på ett nöjesfält, bokstavligt talat.Men föreställningen hittar sin fästpunkt först när Sine Bundgaard i grevinnans roll ställer sig mitt i orkestern och ställer sin enkla fråga: Dove sono i bei momenti, vart har de lyckliga ögonblicken tagit vägen?

Alliansfritt Sverige - 19 aug 14 kl. 17:01

Moderaternas strategibyte öppnar dörren för något väldigt obehagligt

Vi har ägnat nästan åtta år åt att slå på Alliansen, genom utförsäkringar, genom Fas 3, genom jobbcoacher, utförsäljningar, Nuon. Genom ökande arbetslöshet, fallande skolresultat och ökande klyftor har vi slagit, ibland med humor, ibland med allvar, ibland med ilska. De senaste dagarna har vi dock fått se något nytt, något vi aldrig sett tidigare.

Cornucopia - 23 sep 14 kl. 09:53

"[N]ågra hundra miljoner meningslösa [skatte]pengar"

Makten framför allt. Per Gahrton (mp) kallar hundratals miljoner skattepengar för "meningslösa" och som kan kompromissas med från Miljöpartiet för att "satsa på försvaret". Däremot måste vallöftet om avveckling av två kärnkraftsreaktorer, vilket 93% av Sveriges befolkning röstade mot, hållas.

YLE - 27 jun 17 kl. 05:33

Donator drar sig ur bollhall i Pedersöre - beslut dröjde för länge

300 000 euro lovade företagaren Leif Käldman i Pedersöre donera till bollhallsbygget i Pedersöre. Men ett positivt beslut måste tas före den sista juni. Det klarade inte kommunstyrelsen.

YLE - 14 dec 16 kl. 05:01

Morgonkollen: Vapnen har tystnat i Aleppo, tidigare elitsoldat tippas bli USA:s inrikesminister

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: Rebellerna i Aleppo har kapitulerat. Efter en överenskommelse om eldupphör igår kväll ska rebeller och civila börja evakueras nu på morgonen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.